13

Анонимен

преди 2 седмици

Ако тези без документи и без постоянен адрес са от онова малцинство, просто престават да са български граждани. Да ги транспортират до границата и оттам нататък да въвят където щат. Поне Индия ги приема. Нямат ли пари за билет дотам, да вървят пеша.

12

истината

преди 2 седмици

В Англия колко са? 3 или 4 милиона?

11

Тази партия са

преди 2 седмици

Мигранти и бежанци!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

10

Стига расизъм

преди 2 седмици

Няма значение какъв ти е етносът, преди две години продадох къщата в България, личната карта изтичаше отидох да подам за нова и ги питах какъв адрес да пиша след като съм с постоянен адрес в чужбина, "сложи на роднини" , НО трябвало да занеса някакъв документ от тяхна страна, а роднините живеят на 300 км, писах досегашния и аре да върви.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв да е постоянния адрес (на територията на България) на българските граждани постоянно избягали от България някъде по света, например в САЩ?

8

СМЕХ...

преди 2 седмици

ЗНАЧИ ВСИЧКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ДОГАН ОТ ТУРЦИЯ СА С "НЕРЕДОВНИ" ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ!!! ДА МУ МИСЛИ ПЕЕВСКИ ,КОГО ЩЕ ПРАЩА В ТУРЦИЯ ДА КОНТРОЛИРА ДОКУМЕНТИТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ!!!

7

ПУКА МИ НА МЕНЕ ...

преди 2 седмици

..ДА ГЛЕДАТ ТЯ--КОИТО ПРОВЕРЯВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ , БЕ....ХА,ХА,ХААААНАЛИ ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТЕ...ХА,ХА,ХА,ААААААААААААА

6

от анкара

преди 2 седмици

важното е че на кривоглавите лични карти се издават чинно , на внуците им също , нищо че знаят да говорят и пишат на български !

5

Анонимен

преди 2 седмици

В махалите с етноса живеят незаконно, както и къщите им, ама държавата се прави, че не вижда. Те дори се само настаняват в чужди изоставени къщи, но пак не ги забелязват. Чудна държава

4

До 2. От 5-тата

преди 2 седмици

Развъждаща се раса без ИНДЕНТИЧНОСТ на електората на Де.ба ПСето.

3

Вече 40г.Де.ба ПСето

преди 2 седмици

Е незаконна партия,която се развъжда на Българска територия и надминават 4 мильона неграмотни и неуки.

2

Анонимен

преди 2 седмици

А, познайте от първият път от кой етнос са.

1

Пенсионер

преди 2 седмици

Как е възможно това ? Шашнат съм.Къде е държавата ?