98

УАУ

преди 2 седмици

Искрено дебилен въпрос, като за либерасти

97

Анонимен

преди 2 седмици

До Анализатор 91 Вярваш ли си? След единственото си досега интервю след номинацията по CNN Камала отчете спад на рейтинга с 5 пункта. Кенеди Младши мина към Тръмп и куп демократи си остават за него, т.е. ще гласуват за Тръмп вече. На всичкото отгоре каманизмът си показа лицето предизборно- законопроект за 45% данък за капиталови приходи(т.е. продаваш къща купена преди 20г и плащаш 45% от горницата, за акциите ти в пенсионен фонд...) плюс 25% данък "нереализиран приход"- акции поскъпват и плащай.

96

Прогностик

преди 2 седмици

Естествено че Харис! Кой би гласувал за осъдения, похотлив сенилен старец??

95

Анонимен

преди 2 седмици

Естествено Камила - тя поне има две цеви, а Тръмп може само да ги запушва! Отделно, че Камилата е представителка на сексуалните отклонения и най-подходяшата за главнокомандващ на армия, командвана от транс.... някакви си!

94

Истината

преди 2 седмици

Е че Тръмп не е завършил West Point а New York Military Academy и няма офицерско звание а е завършил като кадет.

93

тъпа негърка

преди 2 седмици

или офицер от УестПоинт - кои е по-добър според теб курввво глобалистка

92

Либерал

преди 2 седмици

Свърши вече вашата. Прекалено свобода ви дадохме на разни pycopoби, ислямисти и ква ли не пaплaч да си вее коня в прекрасния свободен свят. Вече ще играе яката тояга и тия които искат да си живеят с някви диктаторчета и извратени идеологии, ще бъдат експортирани масово. След някое друго поколение, може би, ще позволим на техните отрочета да дойдат да поживеят, ако слушкат и признаят и се поклонят на Бог ЛГБТ. Това е.

91

Анализатор

преди 2 седмици

Никой вече не вярва на Тръмп, че някъв джeндър се е опитал да го застреля. И на децата стана ясно, че всичко е евтина изценировка за рейтинг. Не ви ли беше малко странна реакцията на Тръмп след опита за убийство?? За къде по-дребни неща оревава света, а сега се прави на големия мъжага... Камала вече води във всички проучвания с над 3% пред Доналд. Така че Тръмп ще загуби.

90

Анонимен

преди 2 седмици

До 47 В Англия като много демократични заради протестите обявиха амнистия на няколко хиляди затворника миналия месец да има места за протестиралите срещу властта.11 годишно момче и майка му са осъдени на по 20 месеца, че са били на протест и са снимали. Изнасилвач на деца е осъден на 6 месеца в същото време. За съжаление вече демокрацията не позволява критика на властта.

89

Анонимен

преди 2 седмици

"В САЩ никой няма да те атакува със сълзотворен газ затова, че си излязъл на протест срещу президента. Никой няма да те арестува и да те хвърли в затвора, защото публично си се изправил срещу политиката на правителството." За САЩ нямам данни. В УК, обаче има- над 3000 в затвора годишно за постове в социалки срещу властта. Това е 2 пъти повече от арестуваните(с пуснатите на свобода набързо) в Русия. Последните протести(т.е. след статистиката)- над 400 с присъди докъм 2 години и над 4000 дела.

88

Жив зян

преди 2 седмици

Тръмп има военно образование.Четете бе,моля!А Камала я пуснаха демократите за да загубят изборите.Точно както Борисов пусна Цецка Цачева за кандидат.И децата знаеха,че Цецка няма никакъв шанс.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Каманизма ще победи, ако трябва с вкарване на още милион-два имигранти и 2-3 флашки в машините. Вече имаме опит в честните избори. Ще пораснем като КПСС да печелим 99%. Хората обичат Камала. Що им е президент, на който се разбира какво говори, че и крайно десен антикомунист? Черна жена(добре де, индийка от робовладелчески род) с капацитета на Марчето Габриел. Какво по-близо да гетото? Умен народ, прости управници е истината.

86

Анонимен

преди 2 седмици

Както се видя предния път, най-подходящият е този, който държи преброяването и пуска чували с гласове в пощенски кутии. Между другото, новина отпреди няколко часа. В Германия в Саксония АЗГ са имали гласове да не могат да бъдат блокирани от 2/3 мнозинство. Веднага е намерена "грешка в компютъра" и са обявени нови резултати с 1 депутат по-малко, та да не вземат "на цистите" да управляват против "волята на народа". Много нещо взимат да стават "демократични" изборите- УК, Франция, Германия,...

85

Анонимен

преди 2 седмици

Супер кирче нов , ти си една мравка, която сега ще настъпя!

84

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

УСРАХТЕ ТЕМАТА ШО СТЕ ПЕДЕЛЯЦИ И НЕ МОЕТЕ А ПРИЗНАЕТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ! НИЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ И ВААЗПИТАНИ !

83

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

КАМАЛКА НЕМА А ПРЕЗИДЕН ! ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ДЕРЕТЕ !

82

Анонимен

преди 2 седмици

Тоа супер кирче ноф, е ЛГБТ! Ха ха!

81

Пловдив

преди 2 седмици

Тръмп е по малкото зло което може да се случи на Америка .

80

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

Анонимен 74 ПЕРАС !

79

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

До Анонимен 80 СТИА СИ РЕВАЛ ! УБАФО ЛИ ТИ БРКАХ У МОЗАКО ?