111

баба Кера

преди 1 седмица

Какво означава думата "пъхейки" в началото на статията? 17-годишният само да се прибере в Украйна и ще го пратят на фронта.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Начи, разбиишли и италианците крадат хубави украински деца като риснаците. Една малка подробност. В Торецк "укрите"крият малоленните си деца за де не подлежат на задължителна евакуация!!!! Някой да чатва за какво става въпрос? Някой не ще да бяга от агресора?

109

Анонимен

преди 1 седмица

Да какво си иска сираците - за да ги направи войници и да ги изпрати на фронтаТази война трябва да спре веднага!

108

Артьом или Артем

преди 2 седмици

Моля уточнете - Артьом или Артем. Има разлика - първият е чист руснак, докато втория е поевропейчил се чист руснак от РУСКАТА територия Окрайна. И да, прав е че не желае завръщане щото е седемнадасет годинки и май след няколко месеца ако се верне ще има мобилизация и трябва да мре НАПЪЛНО напразано заради краварски, евдоджендърляшки и нащмъркано зелени амбиции.

107

Панта

преди 2 седмици

Ама как може така? Я веднага Хага да се самосезира. Русата кака в Италия с червена бюлетина за издирване. "За системна кражба на украински деца"

106

Анонимен

преди 2 седмици

До Експерт . Не са ти схванали иронията.

105

Анонимен

преди 2 седмици

17 годишен им трябва за фронта. И други тинейджъри има. Трябва някой да изгори за кефа на Зеленски, Байдън или Путин. Защо така не искат да се жертват за родината? Гледам по форумите пълно с разпалени отворковци в България, готови да бранят едната или другата страна. Тези младежи имат шанс пък не искат? Май не е като зад монитора, нали?

104

Анонимен

преди 2 седмици

Няма нормален човек, който да иска да е в Украйна. И няма да има в следващите 50 години.

103

Нормална

преди 2 седмици

Защо украинците искат да върнат децата в украина? Искат да ги подготвят за фронта, кой нормален ще иска децата да се върнат по време на война. А защо не питат децата,или те нямат право да решават съдбата си?

102

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски и компания, обучаваха деца на нацизъм и боравене с оръжия в специални лагери, като лъжеше родителите, че това са обикновени лагери с физическа подготовка и родителите дори не подозираха, че ги готвят за пушечно месо; пращаше дори жени на фронта, така ходеше и по други държави да иска украински граждани и събира балъци за жертви, но тук удари на камък, нито една европейска държава не даде украинците на Зеленски и му отказаха!

101

Анонимен

преди 2 седмици

Работата е там, че в момента Украйна не се управлява от украинци и е рисково. Украинците са в правото си да си поискат децата и италианците са прави, да не им ги дават докато приключи войната, като приключи войната, да ги връщат по родните им места!

100

Нели,

преди 2 седмици

Какви са тия улични и непознати думи и изрази, които употребяваш? Кой е неграмотния ти редактор? Стига стая простащина.

99

Гост

преди 2 седмици

Тези младежи има достъп до социалните мрежи и са разбрали какво точно се случва в Украйна, знаят какво ще стане, ако се върнат, а и виждайки около тях колко сънародници си живуркат от европейските помощи и далеч от войната.

98

Гледах

преди 2 седмици

Едно момиче украинче сираче,руснаците ги извели от бойните действия и впоследствие ги върнаха на Украйна, каза ли му че ще го отведат в Русия за безопасност а то се дървело и викало а мен питахте ли ме дали съм съгласна.Изкараха го едва ли не героиня. А *** сега не питат сираците искате ли да се върнете от Италия в Украйна нали?

97

Анонимен

преди 2 седмици

Коя е Украйна? Сираците не са ли част от нея? Звучи сякаш не са а са нещо което принадлежи на Украйна която и да е тя

96

Астерикс

преди 2 седмици

Докато пишете как Русия подготвя децата си за войни в училищните програми става ясно кои зверове искат да върнат тези деца в ада , да застрашат живота им и то след като са загубили родителите си , ето това е кръвожадния евреин Зеленски, не щади дори и децата !

95

Абе Артьомчо

преди 2 седмици

Бе що не искаш да се върнеш в красивата си родина бе момче.Значи като се върнеш ще те облекат в нови дрехи такива едни зелени като на истински войник,а какви играчки са ти приготвили аууу ,истински автомат с патрони,и гранати и каска .Айде моето момче хайде прибирай се че ни трябваш.... че то никой не остана.

94

Руя

преди 2 седмици

Тия деца Зеления гад ги иска за да ги прати на фронта за пушечно месо.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Продават ги на американските милиардери, нали Епстейн държеше една такава къща с малолетни за забавление на богаташите и политици. Оказва се че и оня палавни Клинтън е посещавал мястото на содомията и разврата. Който американците не го поискат заминава за фронта. Хитлер е пращал на фронта14-15г хлапета, Зеленски е тръгнал натам

92

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на италианските семейства, длъжностните лица и учителите,които помагат сираците на възрастта на Артем,да не бъдат върнати и пратени на фронта,като пушечно месо!