32

Анонимен

преди 2 седмици

"Япoния oбaчe ce oпитвa дa ce cпpaви c oбeзпoĸoитeлния нeдocтиг нa paбoтнa pъĸa, ĸaтo yбeждaвa пoвeчe xopa и ĸoмпaнии дa въвeдaт чeтиpиднeвнa paбoтнa ceдмицa." - Лудост. Все едно да се боря със жаждата, като пия по-малко вода.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Коя е Япония?

30

Анонимен

преди 2 седмици

Навсякъде само политиците искат- повече пари, повече почивки, повече имунитет, повече екстри, повече балъци и си гласуват всичко това.

29

Анонимен

преди 2 седмици

До 24 А ти колко пари имаш панелке?

28

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 2 седмици

Бай *** коментира японците....класика!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Тези са много зле. Гледах репортаж за да затворите в Япония и между другото стана дума за възрастните хора че нямат пари, жилище и много нямат деца/роднини. Ходят да крадат по магазините, за да ги вкарат в затвора и така да не са сами в мизерията.

26

Анонимен

преди 2 седмици

24, ходи да се бъхтиш на работа и не се обяснявай какво си разбрал. Полезен си ми с труда си, не с мнението си.

25

Ядрен вампир Z

преди 2 седмици

Естествено че са против.Искат 3 дневна седмица.Все пак трябва да остане време и за тях да си починат

24

До 22

преди 2 седмици

Колко пари имаш, бедняк. Нямаш и за 1 панелка в София за 250к евро хахахаххсхс. Как разбрах, че си бедняк ли? Лесно.

23

Русия

преди 2 седмици

Точно тия памперси дето умират за меринджея да не искат. Измислица.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Решил съм проблема. Изобщо не работя. Ставам сутрин и следващите 15тина часа, или там колкото реша да ми продължи деня са си мои да правя каквото искам. Времето ми е по ценно от парите. За капак и пари имам.

21

Овчар

преди 2 седмици

До швейцареца , ти хубаво казваш цените , защо не кажеш за плана на Ротшилд и компания който до 10 години ще се осъществи в Европа , масите ще се самоизяждат за храна и вода и няма да имат ток . Фермата на животните чел ли си швейцарче? Ти си във фермата.

20

Общ работник

преди 2 седмици

Човек работи , вижда се резултата какво е прехвърлил , ТОНОВЕ , когато обаче има забавяне не по негова вика а на колеги, или логистика и накрая няма време чорбаджиите викат не се работело както трябва НАРОДЕН СЪД 2.0

19

а в Швейцария

преди 2 седмици

бедността е забрананена - килограм пиле в супермаркета - 38 евро. В Цюрих дори е престъпление да си беден - биг мак в Макдоналдс - 32 евро.

18

ХАХА!

преди 2 седмици

100% гражданите ще са против хахахаххахахахах! Капиталистите искат да се бачка яко и да има роби 24/7, ако е възможно!

17

Живот в Ада

преди 2 седмици

Южна Корея Hell Joseon - eдна от най-ниските раждаемости, най-бързо умиращата нация - 0.7 (България 1.6, нужни са над 2.0 за прираст) Само 19% от населението в детеродна възрас възнамеряват да имат дете. 80% до 35 години са безбрачни. Безработица, чудовищна конкуренция ако вече имаш работа, дълъг работен ден, почти без почивни дни и отпуски, невъзможност да се спести за образование на детето. Южнокорейците отказват да се възпроизвеждат като нация, младите наричат страната си адът Чосон. Количеството педиатри спад с 12% - няма кого да лекуват, психиатрите 76% увеличение.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Японците са принудени да работят до смъpт, защото иначе ги чака смъpт - просто няма да им стигат пари за да живеят и да се хранят и за жилище и за всичко.

15

Анонимен

преди 2 седмици

"Япoнцитe ca тoлĸoвa тpyдoлюбиви, чe в eзиĸът нa тeзи xopa имa тepмин, ĸoйтo знaчи бyĸвaлнo дa ce paбoти дo cмъpт"..................Има много термини за това състояние- глупост, проблем с главата...

14

Анонимен

преди 2 седмици

Колко сладко звучи всичко. Чак захаросано. Но никаква четиридневна седмица не предлагат, а възможност за още работа...Правилно не искат японците трудовата гъвкава екстра.

13

До 10

преди 2 седмици

Бедняк и, оня дето ти се смее за какви стотинки слугуваш, взима 3000 евро на ден :)