10

Пловдив

преди 2 седмици

Много е важно издънките на Американска фондация за България да правят пошли филми и да подкрепят лгбт обществото . Иначе изобщо не се бъркат американските организаций в България . А за тези награди пълен леш са вече биле не политически престижни награди ааааахахахаха .

9

Анонимен

преди 2 седмици

Това е тъпотия, като оная история с една зона в Щатите в някаква пустиня дето били кацали извънземни и правителството криело инфо! Джиографикът го върти всяка седмица!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Може ли български филм без Тео Ушев, лютеница, шопска салата, македонска наденица, Димитър Маринов, Стоичков, Рачков, Брегович? Баста! Не струва!

7

Хаха

преди 2 седмици

Хайде сега нашата топ актриса дано прехласне журито под масата и нейните умения донесат тази награда!!! Всички ще се радваме БГ филм да спечели заслужено тази отличителна политкоректна награда!! Давай миличка, пускай прахосмукачката и знай че всички сме с теб!!!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Не се разбира комедия ли е, трагедия ли е, Борат ли е?????

5

Анонимен

преди 2 седмици

35 години вече не могат да намерят друга тема

4

Анонимен

преди 2 седмици

"След падането на комунизма в началото на 90-те години на миналия век секретна работна група от високопоставени офицери от българската армия, ръководена от ясновидка, започва да копае дупка в търсене на мистериозен артефакт, който ще донесе окончателния триумф."...................Мога да се хвана на бас, че сюжетът е вдъхновен от дупката в Царичина.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Почти 100 години Оскури и както всяка година заглавието на всеки наш филм е: Your best is not good enough

2

Истински седесар

преди 2 седмици

Добре че поне се засяга несъстоятелността на комунистическите кадри и възпитаници, но по-добре щеше да бъде лентата да е за страданията на българската свободомислеща интелигенция под ботуша на комунистическата партия и съветските окупатори!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Пффф. Хайде да бъдем реалисти. Това Оскар няма как да има