10

Баба Гошка

преди 1 седмица

Изследването обикновено е безплатно, като сиренцето в капана за мишшшки. Паричките си ги избиват като ви предпишат една шепа лекарства, които да ви разболеят и да трябва да си плащате за още и още изследвания и лекарства. Да ви е чеситУ. Моят дедду се подлъга. И след всяко хапче се чувстваше все по-зле, а иначе никакви лекарства не пиеше с изключение на едно хапченце за регулиране на сърцебиене. Казах му да ги спре тези антихолистеролните отрови. Фармафията ви иска полууммрели, молещи им се.

9

Обикновен човек

преди 2 седмици

Яж само печено и ще ревнеш от подагра

8

До Безсимптомните

преди 2 седмици

Наскоро се видях с бивш колега, който не бях виждал от около 10 години. Пича вика - откриха ми диабет и висок холестерол, докато ми слагаха стент по време на получен инфаркт. Нямал никакви оплаквания преди и не ходил по доктори за прегледи. Получил болки в гърдите и задух и няколко минути след като му направили ЕКГ в бърза помощ го вкарали в операционната. Не е шега работа, човек трябва да си има едно на ум. Дали ще се подведе по бялата мафия вече е друга тема.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Муахахахахаа...за пръв гледам порно актрисата Jessica Ryan преди малко в един торент с името "Hot Moms volt.4". Не я знаех до днес тази актриса. Влизам след това в този сайт и гледам тази Ренета Камберова. Едно към едно с порно актрисата откъм лице. Започвам да вярвам в Господ. Муахахахахахаа...който не ми вярва да ги съпостави и да ми каже че не си приличат едно към едно в лице.

6

Граф Промоций

преди 2 седмици

...за да има причина да ви изпишат статини доживот за " профилактика" . Ако сте мързеливи - ще ви се случи. Ако не сте , спортувате леко и не преяждате и не препивате- ще пиете хапчета.

5

до 2

преди 2 седмици

и аз така и не разбрах, какво е това Безсимптомно Болен и в тоя смисъл каква е да си здрав, щото за мене - здрав значи да си безсимптомен, а за тях - мафията в бели престилки - значи да си болен и пак се връщам - тогава какво е да си здрав, ако не е да си безсимптомен?!

4

Анонимен

преди 2 седмици

След цялата пропаганда са забравили най-важното,да ни информират колко парички ще ни струва въпросното изследване? И колко хора не могат да си го позволят,поради бедност,липса на достъп до лекари,липса на лаборетории в много от населените места. Добре е програмите да решават тези съществени проблеми,а не само организаторите да се кипрят по медиите и да стресират допълнително и без това ошашавените хора!

3

Фитока

преди 2 седмици

Какъв холестерол може да устои на ракията,която изпивам?И америчку и рашки се спиртосва на момента.

2

Муахаха

преди 2 седмици

"направи изследване на холестерола, защото за него няма симптоми" - а и Туй БезСимптомно като Здрав, но БезСимптомно Болен от КОВИД!

1

НаПълно НеВаксиниран

преди 2 седмици

аз ям само печено месо - нямам здравословни проблеми!