22

Анонимен

преди 2 седмици

И така трябва защото това е уникална простотия Това са автомобили играчки за милионери а не средство за съществуване Който го измисли това е просто много добър търговец и далавераджия. Лошото е че всички се сурнаха да ги правят а това още повече утежнява хала на планетата ни. защото реално никой не мисли за нея това е само повод някой да измисли нов начин да си пълни гушата. факт.

21

Бай Хой

преди 2 седмици

Аз, пък, си купих 26 годишна дизелова жипка за лов. Попушва, но ще надживее всяка една електрическа четириколесна тротинетка за 60-80, че и трицифрено количество хилки? Мога да напълнят половината паркинг пред блока с такива тротинетки. Но не, благодаря. Не съм толкова *** дори за една.

20

Bxjxdnbe

преди 2 седмици

Ми аз не бих дал 50 бона за кола и пробег едва 300 -350 км реални,защото едно е по стандарт което те дават ,друго е в действителност. А и няма много зарядни станции в малките населени места

19

Анонимен

преди 2 седмици

Още ли сме последни в ЕС по брой коли на човек от населението?

18

Анонимен

преди 2 седмици

Електрическите коли замърсяват много повече от бензиновите, а бензиновите замърсяват повече от дизеловите. Заради едни азотни оксиди нарочиха дизеловите, че замърсявали много.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Мафиотска държава е България. Вместо да се дават стимули за ненужни и вредни фотоволтаици, или за нови вредни е-коли, трябва да се инвестира, а нашите властници гледат само да крадат. Затова децата ни бягат от България, по-далеч от дебеловратите бизнесмени демократи. А бяхме модерна държава с висок интелектуален потенциал на населението. Сега сме с овчедушно население, а американците ни владеят изцяло икономически, военно и политически и не ни дават да се развиваме.

16

Анонимен

преди 2 седмици

За русофилите по един Москвич 408.

15

полицейско мафиотска

преди 2 седмици

държавица е България. Вместо да се дават стимули за фотоволтаици, за нови е-коли, за нови екологични производства, нашите "управници" инвестират в надутия и безполезен полицейски апарат, чиновническата каста, служби за сигурност и удобни и услужливи магистрати. Ако обичате децата си---бягайте от България. Това е изостанала държавица ,с нисък интелектуален потенциал на населението, овчедушно настроен към руснаците, които я владеят изцяло икономически и политически и подтискат развитието ни.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Експерте, продажбата на тези недоразумения в ЦЕЛИЯ СВЯТ е ниска. Ходи по Щатите да видиш колко хиляди лотове са пълни с Тесли и никой не ги иска. *** в Гемрания - същото. Гигафаторито работи на 40% потенциал. Всички производители които имат електрическа линия автомобили са ги или спрели или намалели с 90%. ФАКТИ!

13

Анонимен

преди 2 седмици

А къде е субсидирането, като в другите държави? Немците даваха до 4-5000 евра. Къде е инфраструктурата, освен по магистралите по другите пътища я няма. А за заплати и надценки при хибриди и електромобили хич да не почваме да говорим, нали.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Има една стара българска поговорка "Насила хубост не става!". Който разбрал - разбрал.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Ами как няма да остава ниска, къде е инфраструктурата за зареждане на такъв тип автомобили? В големите панелни комплекси примерно, как си представяте всяка вечер да висят по 10-15 кабела от терасите на всеки вход за зареждане на автомобилите долу пред блоковете??

10

неУчен

преди 2 седмици

Кола на батерия, не е сериозно!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Състезание за покупка на електромобили ли има, мен по ме притеснява, че на една марка и е разрешено да продава тук без дори да има съществуващ сервиз, подобно нещо е показно колко пропаднал е този съюз и колко глупав човек е българина защото ги купува без сервиз, без мрежа за зареждане както е в САЩ, а след 1-2 години като стане киловата близо лев а лятото в жегата и зимата когато е най-студено може и 3 лв. да е.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Какво значи автомобилен експерт по-точно? И ако е такъв по автомобили, защо коментира маркетинг? 1 поглед ти трябва на лицето и ти е ясно, че не е никакъв експерт по каквото и да

7

Отпуснете

преди 2 седмици

По 150 хиляди лева на семейство и всички ще сме със ел.мобили и ще сме ЕКО най-вече.

6

Дизел

преди 2 седмици

Таблет с гуми не ми трябва.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Те хората по света се отказват от тях тоя ниска била продажбата. Да се радва че все още има 6алъци да ги купуват изобщо

4

Анонимен

преди 2 седмици

Най-висок ръст при най-ниска база, нормално. Пак сме на последно място по продажбите на нови коли на човек от населението.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Е много фоерверки по улиците ще има. Даже на паркинг не ги искат и има защо. Нета е пълен с подобни гледки, все едно коя марка са. А цената на нова батерия е просто без пари.:)) Електрокари за щури пари.:))