25

Пепа Бойчева

преди 2 седмици

Фейк нюз

24

Анонимен

преди 2 седмици

Парите са пари, когато са кеш, всичко друго е ала бала. Оная НАПаст божия,щяла да иска парите за данъци,само по банков път. Айде духасково,да ви ги преведа.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Когато има преведени пари в картата от друг източник (освен заплата и пенсии) се губи правото за безплатно теглене. Тоест когато върнете онлайн покупка и ви върнат парите автоматично се губи правото на безплатно теглене. Или ако ви преведат пари от рента или наеми, или хонорари, автоматично се губи правото на безплатно теглене. Доколкото разбирам те (банките) очакват да имаме една карта само за заплати и пенсии и друга карта за ренти или връщане на пари от онлайн покупки. На мен не ми е изгодно.

22

До 6

преди 2 седмици

много точно казано " Парите в брой са свобода! " . За това искат да ни ги разкарат и да нямаш контрол над свободата си. Спомнете си Канада - протести. Всеки, който подкрепи протеста (преведе пари) се събужда с блокирана банкова сметка. "Свобода!"

21

Анонимен

преди 2 седмици

Банките са толкова нагли и алчни, че едва ли ще стане. Само за тези с милионите не важат никакви правила

20

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 17 В УникредитБулБанк има такса 7.80 месечно само за това, че имаш там сметка и теглиш от нея чрез банкомат. Отделно е таксата 0.16% от всяка сума, която теглиш.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Теглиш в самата банка - облекчаващото правило не важи! Теглиш от банкомат - пак не важи! Кога изобщо важи?!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Такса "Колониално робство" е нужна за издръжка на закъсалите европадишахи.

17

Анонимен

преди 2 седмици

По-вероятно е таксите да се удвоят

16

хъмпи

преди 2 седмици

До Анонимен отдавна е в пенсия

15

Анонимен

преди 2 седмици

В чужбина има десетки банки, които не взимат такса обслужване, такса превод, такса теглене, че някой имат и лимити за превалутиране на ЕЦБ курс по 1000 евро на месец примерно. Отделно лихви по разплащатетлни сметки, депозити и касички гонят 3%. Само тука е стригане до кожа, щото финансовата култура ни е бързи кредити и лотарийни билети... Абе Индия...

14

Анонимен

преди 2 седмици

Това "без такса" няма да важи за Уникредит, щото Хампарцемуян си е планирал печалба и не може да падне под нея. Иначе тоя химик със средно образование ще висне по всички медии да пищи, че държавата му пречи на бизнеса и ква е тая свобода и как Путин му се меси в работата.

13

до Коя Такса

преди 2 седмици

Имат дори такса "проверка наличност" - 50 стотинки, да си видиш налчиността по сметката от техен банкомат. Смятай все едно си похарчил 2 киловата за няма и 5 минути операция :D

12

Анонимен

преди 2 седмици

Ъъъ кой тогава ще плати сметката?

11

Ало, Лихварчетата?

преди 2 седмици

Първият коментатор - освен че си амбреажче си и банкерче, нали?

10

Коя такса ?

преди 2 седмици

Понеже банките вземат текси за каквото се сетиш в статия пише веднъж "такса при теглене на пари от пенсия и заплата" и после "такса за регулярно обслужване на сметката". Това са две таксички смучещи парички, за кое става дума? Не сме дочели проекта или ей така си пишем нещо.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Ще се получи че ще увеличат месечната такса за поддръжка на сметка и ще махнат таксата за теглене. То тегленето не е задължително. Даже в бъдеще може и да отпадне

8

Мдда

преди 2 седмици

До Анонимен do 1Това, че си захапал кукичката без стръв не говори добре за теб. Иначе да, много е лесно с карта, но изчезне ли кеша, лошо се пише на всички

7

ДА ГО ****** БАНКИТЕ

преди 2 седмици

ДА ГО ****** БАНКИТЕ и мръсните им служители

6

един

преди 2 седмици

Парите в брой са свобода! За плащания с карта зависиш от банката (няколко пъти ни се случи да не можем да платим поради проблем на банката), интернет и ток. А и много лесно може да ти откраднат пари от картата. На мен лично ми се случи кражба от кредитната карта и ми трябваха близо 6 месеца разправии с банката и полицията докато ми върнат парите.