25

Идеалист

преди 6 дни

Американската икономика трябва да се подпомага. Американската държава подпомага Украйна, спасява Света от Русия.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Да - така е - всички знаем че наскоро пръскаха цяла София - уж против комари - пък май ще се окаже коктейлче от вируси - ни ва изсрам ва

23

Анонимен

преди 2 седмици

Целите здраве в Бг е електронно и рецептите също, а бацило ковид електронен ли е, нещо петилетката гони, като при соц.:))

22

Велес

преди 2 седмици

Тия "доктори" дето работеха с кислородното обдишване, станаха убийци... Не знаеха как и в какво количество да използуват кислорода, и изгаряха дробовете на тези дето трябваше да лекуват... Най много смъртни случаи имаше там! С какво чувство и съвест живеят и Мутафчийски, и Кантарджиев, и целия "ЩАБ"... Как се чувствате, господа управляващи от онова време? Обърнете се към съвестта си....

21

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 8) Робокрация - форма на антидържавно, антисоциално, антинационално и античовешко неоробовладелческо управление, в което отнемането на човешки, граждански и Конституционни права се осъществява чрез противоконституционно и правно нищожно законотворчество на юридически закони, обслужващи Съдебният Гомор в Държавния Содом!

20

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 7) Роб - Регламент за Общовъведено Безправие - юридическо безправие, фактическо безправие и най-често хибридно безправие между првите две.

19

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 6) Гоморити - членовете на съдебната власт създаващи Гомория и превърнали държавата в "две е едно" - в 'съдебен Гомор в държавен Содом".

18

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 5) Гомория - фора на блудствени действия, в които обектът морално и правно укоримо сношение (блудство) не е физическото/биологичното тяло, а метафизичните/доховните тела на истината на фактите, върховенството на закона, равенството предзакона, правната норма, правовата държава... и жертвите на содомията и гоморията в нея.

17

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 4) Гомор - криптома на ГОспофстващМОРал (юридическият и съдебният).

16

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 3) Содомити - лица осъществяващи (за)блудствени действия с разум и/или със законните права на жертвите си, злоупотребявайки с държавната власт и/или възползвайки се от невежеството на жертвите, в конкретна сфера на знанието и/или на държавния живот.

15

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 2) Содомия - форма на блудствени действия, в които обектът морално и правно укоримо сношение (блудство) не е физическо/ биологичното тяло, а метафизичното/духовното тяло на Разума, Епичността и Нормата (човеческата, етичната и правната).

14

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕГАЛНИ ВИРУСНИ ДЕФИНИЦИИ: 1) Содом - криптограма на СОциаленДОМ (държавата)

13

ДПС

преди 2 седмици

***! Боледувайте ***,някой кара ли ви насила! Казва жената, АКО ИСКАТЕ!!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Трибунал, Трибунаааал......

11

Бай Ставри :

преди 2 седмици

"Д-р БацилОВЦЪ да се яви спешно за обезпаразитяване и девирусикация под душовете в южното крило на Сливенския затвор за КовиТ - пре$тъпниците от списъка за Трибунала!!! Ще бъде мощно бустеризирана с петорен бустер на шМайзер-СперрМонтег в най-уязвимите кухини и дълбини! Целта е да се предотврати заразата от ФлиртЪ и не е нужно да се къртят пейките в двора на затвора...

10

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 4Не мисля, че ще се излъжат и 10000 човека да си сложат ваксина срещу ковид в днешно време в България.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Тази епидемиоложка 100% е избрана заради фамилията си, звучаща и прочетена на първо четене като Бацилова. Друг е въпросът, че е възможно въобще да не съществува лекар с такава фамилия - Бацелова. Толкова жажда за внимание от страна на "изследващите демокрацията в БГ" може да провокира пълна измислица, само за да дразни читатателите. Хайде да дразним отворените общественици, особено спец-ове по Ковид. Не ви ли е яд, че "голяма част от случаите остават скрити"? А на някой пука ли му? НЕ!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Никога не сме имали реални данни за заболелите от ковид понеже теста за това заболяване е неточен и не може да определи дали човека е болен от ковид или не.

7

123

преди 2 седмици

Откога го чакаме! Сам о това ли? Няма ли да има маски, карантини, рестрикции? А ваксини?

6

Зозо

преди 2 седмици

Д-р Бацилова да не философства много.