212

Анонимен

преди 1 седмица

това не е путин, това са архивни снимки. Като вчера помня как шефът на ЦРУ през 2022 намекна, че двойниците не са путин. Шефът на ЦРУ намекна през 2022, че путин не е между живите.

211

Обратен ефект !!!

преди 2 седмици

В момента който прочетох "...Решението (на Путин) му да изпрати по-голямата част от руската армия в Украйна през 2022 г. и след това да мобилизира повече сили, когато първоначалната му атака се провали"-стана ясно че мисирките отново са мобилизирани от Галя от Посолството и пищат глупости. Точно писането на глупости заедно с подценяването на интелектуалния потенциал на четящите са най- голямата пропаганда в полза на Русия, и руснаците я получават НАПЪЛНО безплатно.Браво на МИСИРКИТЕ и Галя от П.

210

вятъра на промяната

преди 2 седмици

До Виктор 200 Няма ли да е след три дни?

209

тя

преди 2 седмици

Западът може да управлява Европа чрез Урсулата ,но Путин се интересува само от интереса на РУсия

208

путин беше късметлия

преди 2 седмици

умря си в 2022. И руснаците не го хвърлиха от Кремъл на Червения площад.

207

позицияНаУмрялВ2022г

преди 2 седмици

чакаме Тръмп, Обама и Байдън са комунисти, през 2014 продадоха Донецк, Луганск и Крим на Русия. Но Тръмп е събрал материал за да вкара сина на Байдън на топло, за далаверите му в Украйна по време на проруския режим... Идва Тръмп и КРАЙ на Русия, Китай и Иран. ЩЕ ГИ ОВЪРГАЛЯ САМО КАКТО ТОЙ СИ ЗНАЕ !

206

Анонимен

преди 2 седмици

Позицията на един бивш таксиджия, може да се промени само от действащ таксиджия

205

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 седмици

Русия яде авганистански сега ще опита украински

204

путин беше късметлия

преди 2 седмици

умря още през 2022. Няма руснаците да го хвърлят от Кремъл на Червения площад.

203

Анонимен

преди 2 седмици

Няма да само дето това му е краят на Путин и на Русия

202

Съвет от Чичо :

преди 2 седмици

Дори и след 10 години няма да знаете какво е ставало в Украйна и в Русия, по простата причина, че информация ако попадне във врага, може да повлияе съдбите на милиони ! Така че, вместо да се пенявите, пийнете нещичко по свой вкус и имайте пред вид, че в роман на Жул Верн може да намерите повече по въпроса, отколкото в подобна статия ! Нямам нищо против журналистите ! И те трябва да ядат хляб ! Но военна информация понякога дори генералите нямат... а за президентите... там е още по напудрено...

201

Анонимен

преди 2 седмици

Армянский премьер-министр Пашинян объявил о намерении выйти из ОДКБ, а также провел совместные военные учения с США на территории страны. Сербия продавала оружие западным странам, которые могли использовать его против РФ. Эта деятельность принесла Белграду 800 млн евро.

200

ония в Кремъл

преди 2 седмици

не спират войната, за да не отговарят за убийствата на милионите в Сирия, Грузия, Чечня, Украйна, Газа, Израел, Ливан и т.н.. За милионите емигранти залели Европа и цял свят. За причинения хаос на световните пазари, за разоряването на десетки милиони семейни фирми. Но войната ще спре, защото икономиката на Русия рухва. И поробените отпреди столетия народи ще се отделят и ще ползват богатствата си за собственото си развитие, а не за милиардните банкови сметки на Кремълските криминални по света.

199

тоти

преди 2 седмици

ОТ КАДЕ ТОЛКО АКЪЛ,ТАМ ДА ИМ ВЛАСТ И ЗАБРАВИ ЗА СВОБОДА !!! ДА СА ОПРАВЯТ <САМИ СА СИ ВИНОВНИ ЩОМ ТЪРПЯТ !!

198

от 107 г. насам

преди 2 седмици

Русия изнася революции по света, воюва, избива десетки милиони собствено население с глад, партийни чистки, в Сибир, с примитивно здравеопазване и психически терор. Най светлите умове на Русия редовно емигрират. Тираните се страхуват от мислещи хора и ги преследват. Търпят само страхливи поданици. И до ден днешен по света се печатат повече книги, вестници и списания от руски емигранти, отколкото в цяла Русия. Русия постоянно губи мислещите си хора. Остават заблудените, страхливите, примирените.

197

РФ що е то ?

преди 2 седмици

путин умря в 2022. След като за 22 години закри стотици хиляди производствени предприятия, изсякоха горите и дълбаят дупки за нефт и газ. Сега Русия внася лекарства, храни, електроника, автомобили и стоки за бита от чужбина. Ония в Кремъл, без идеи как да превърнат огромната страна в процъфтяваща градина, решиха че с производство на бомби и убиване на мирни жители ще повишат културата и стандарта на Русия. ВИЖДА МИ СЕ СТРАННА ТАЯ ЛОГИКА !

196

Анонимен

преди 2 седмици

От хора изповядващи евроатлантически ценности, какво друго от демагогия и лъжи да очакваш? Типичен пример Жозеп Варел: "Никой не иска война с Русия, но трябва да дигнем забраната за удари по руската територия" . Ей такива невменяеми диктуват що е то евроатлантическа ценност - лицемерие, подлост, демагогия......за сексуалните им ценности няма да коментирам......

195

Мен

преди 2 седмици

Как не се умориха да пишат глупости и лъжи...

194

Анализатор

преди 2 седмици

Копейките преливат от пусто в празно.На кого му пука за Путин бе?Идеята е не да се промени мисленето на Путин,а мнението на руснаците за ПРЕСТЪПНИКА Путин.Путин си заминава и то безславно.

193

Прозрение

преди 2 седмици

Пропагандата нито е новина, нито е коментар. Просто е налагане на мнение на останалите в интерес на плащащия, като налаганото мнение е в паралелна реалност.