118

Анонимен

преди 1 седмица

Благодаря ви не мили не драги превозвачи. Ние в България ще имаме: по малко трафик, по малко разрушаване на улиците, по малко замърсяване, по малко и инвестиции от превоза но се балансира.

117

Българин

преди 1 седмица

Това показва че държавата ни тръгна по пътя на Украйна само корупция кражби от целия политически *** . Паркинги пълнят джобовете на джуджета от правосъдието

116

Оня с коня

преди 2 седмици

Ние как няма да се усерем ама винаги и са прави тези организации да ни хулят щото държавата трябва да се затвори то няма държава

115

МИНАВАТ ГРАТИС

преди 2 седмици

Най-ниските такси за пътища са у нас! Да не говорим, че леките автомобили от западна Европа за Турция даже и не си купуват винетка (поне, преди 3-4 години, когато често пътувах беше така). Нямаме тол пуктове на магитралите, както е навсякъде. Милиадри губим от това. Т.Е. НЕ СТИГА, ЧЕ ПОЛЗВАТ НАЙ-КРАТКИЯ И ЕВТИН МАРШРУТ ЗА ЕВРОПА, ПЪК И РЕВАТ. РЕАЛНО Е ДА ПЛАЩАТ ТРОЙНО НА ТОВА, КОЕТО Е В МОМЕНТА. ВИЖТЕ В СЪРБИЯ КАК Е!

114

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 седмици

НЕ МИНАВАЙТЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ---ЩЕ ДАВАТЕ ИЗЛИШНИ ПАРИ..ХА,ХА,ХАААААААА...МИНАВАЙТЕ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ!

113

Анонимен

преди 2 седмици

Поръчково. Я напишете кои членуват в тези организации и кои са получателите на стоките. Ще излезе, че са австрийски фирми или сключили договори с австрийски регистрирани фирми. Нали искаха контрол. Получават го. Хаирлия.

112

Ценности

преди 2 седмици

А Австрия похвалена ли е?

111

Узбекистанскимаймуни

преди 2 седмици

Да заобикалят и да се махатКогато влизат в нашият двор ще се съобразяват или да минават от другадеПроблемът е че турция предимно изнася зеленчуци които се развалят или губят тегло с времето .Карат претоварени камиони и развалят нашите магистрали за да хранят араби и *** в германия и австрия .Ние не сме просто европейска държава .Ние сме европа и ще се съобразяват с нас !

110

Борисов и Шиши

преди 2 седмици

Дреме ни на шапката! С Таки си прибиране кинтите от задължителните паркинги. Е и Копринката намазва. Нали бе Главчо?!

109

Пипо

преди 2 седмици

Важното е мафията да държи паркингите и хотелите до граничните пунктове. Купени и продадени "експерти" скапват работата на самите пунктове и парите валят от небето безспир...

108

Анонимен

преди 2 седмици

Честита промяна, то и това е целта саботаж на цялата държава на всяко едно ниво...

107

Анонимен

преди 2 седмици

"Но светът се движи напред и ако една държава пречи, просто ще бъде заобиколена", пишат още от Камарата."----------------Специално за представителите на въпросната Камара пригответе отбивка с втора вада за дезинфекция след като се наиграят с "придвижването напред" и се наредят пак на опашка на границата.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Порицали са ни Гърция и Турция. За момент си помислих, че е било държава, за която може да ни пука.

105

Анонимен

преди 2 седмици

Сега, ако спрем да транзитираме за в бъдеще газ за Австрия дали няма да се отпушат границите? През Украина газта спря вече... Едно спираш друго се отпушва!

104

Анонимен

преди 2 седмици

Така ще е ,докато не се измете мафията!

103

Анонимен

преди 2 седмици

Публично порицавайте Австрия. Аре у лево!

102

Един

преди 2 седмици

Малиййй! За 10-20 евро такса какъв рев! Големи бизнесмени, няма що! Или и те като ресторантьорите - дайте да ревем, пък за квото и да е! Може пък някой да са върже!

101

Наглеци!

преди 2 седмици

Порицали България! Каква наглост! Ами да си карат с гемиите и през три-четири неевропейски държави, да си вадят визи, да си плащат техните такси, винетки, разрешителни и т.н. Ако се увеличи потокът мислите, че вяма да им съдерат по две-три кожи ли? Значи те да печелят, а за бюджета нищо. Нещо са се объркали!

100

Превозвачите

преди 2 седмици

Превозвачите се събрали да ядат, пият и ръсят акъли, и ето на - България им е виновна. Щели да е заобикалят. Ами прав им път! Ще пробват и пак ще се върнат! И като искат да работят, да си плащат масрафа! Апък нашите превозвачи, ако и те са пели в този хор, да им се вдигнат данъците, като ги боли от таксите. Не може само да печелиш, трябва да остане и нещо за държавата! За училища, болници, пътища, за обикновения човек!

99

Читател но глупав

преди 2 седмици

До 97 Читател Транзитният поток трябва да се облага с транзитни такси, които да влизат в държавния бюджет. . . . . Къде си живял досега, та не знаеш, че тези пари отиват в частни джобове? Аман от глупави коментари!