12

Кьорчо

преди 2 седмици

През 10-15 км има коли на Пътна помощ. Коли на МВР няма. Особено няма в петък, събота и неделя. "Тракия " се нуждае от постоянно МВР присъствие. Предишния министър се опита нещо в началото, но после големата политика го пое и той забрави. Сегашният го интересуват изборите, доган и обслужването на 500-600 изнежени политически г-зове.

11

да вика хеликоптера

преди 2 седмици

да наплиска и ще изгаси пожара . после 2 влекача ги каеат горелите за скрап и после почистват платното . котков така беше , ами големи пламъци . има статистика . 1000 камиона, рейсове, си изгарят . Как стават незнам . Сега и с тротинетки масово се пречукват .

10

.|.

преди 2 седмици

Тираджиите карат дълги часове без почивка и се унасят. Стават големи бели. Нечовешко е. Като усетиш, че заспиваш, сети се, че можеш да спреш и да си починеш, да пиеш вода и да си наплискаш лицето.

9

Анонимен

преди 2 седмици

6-ти, 1600 е нищо, нито ширината е проблем.. В една Германия, по сходни по ширина магистрали минават 16 000 на ден (че и поввче).Мога и да ти цитирам кои са. Стават инциденти, и в 99% е неспазване на дистанция по рядко заспал шофьор.

8

Анонимен

преди 2 седмици

само се замислете как камион не вижда друг камион спрял аварийно. това е камион не е колело, съответно шофьорчето е блял някъде

7

Бай Ганьо

преди 2 седмици

До СПОРЕД МЕН,ти беше там и измери дистанцията ли? Само искам да ти кажа, че камиона беше на аварийки там в 7:20ч. сутринта и е стоял там до трагедията!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Не е прокълната магистралата, а е тЕсна. 1600 тира минават всеки ден във всяка посока.

5

Анонимен

преди 2 седмици

До 4 Знаеш ли колко плаща един ТИР за да моне по магистралата? И знаеш ли колко трябва да ти стане винетката ако ги няма тировете?

4

Анонимен

преди 2 седмици

Тирове, тежки самосвали, джипове!

3

СПОРЕД МЕН,

преди 2 седмици

Причината е неспазване на НЕОБХОДИМАТА дистанция. Всички сме виждали, как ТИРове карат на дистанция от 5 метра един след друг със 100 км/ч.

2

Анонимен

преди 2 седмици

НАИСТИНА, ПОКЛОН ЗА ГЕРОЯ, СПАСИЛ ЖИВОТ!!! НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕРОИ СА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, А "ГЕРОИЗМЪТ " НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ Е КОЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОТКРАДНЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ФОНДОВЕ. СЪСТЕЗАВАТ СЕ.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Тази магистрала изглежда е прокълната.Не минава и ден без катастрофа на нея.Държавата да търси причините и да увеличи сигурността,дали с повече камери или физическо присъствие,но този ад трябва да спре.