83

Мда

преди 1 седмица

Баси и глупостите са изплискани в тоя пасквил!Тая *** за Гарсия-Лорка ли се има та пише, все едно седи в Покровск, а не на топличко у тях си..Ама иначе заглавието е правилно - укрите не са в Курска, ав КУРКСка област, вече са го усетили, съвсем скоро тотално ще се убедят...

82

Анонимен

преди 2 седмици

До 67 Кон с капаци,ти много ли си *** и *** или да

81

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо не разбрах от статията ако мога така да нарека написаното. Не е ли неудобно да се публикуват такива измислени писания.

80

Анонимен

преди 2 седмици

Как е магнитския евроатлантизъм и пиещият мазно кафе Киро Интелигентното. бОРЯТ ЛИ СЕ ШИЗОФРЕНИЧНО СЪС СОБСТВЕНАТА СИ КОРУПЦИЯ...

79

НАХЛУВАНЕТО ЗАВЪРШИ

преди 2 седмици

8600 ФАШИСТА СА ИЗБИТИ ИЛИ : РЕАЛНИТЕ ЗАГУБИ НА УКРАЙНА ЗА ЦЯЛТА ОПЕРАЦИЯ ПО ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА НАТО И УКРАЙНА СА = 1,7 МИЛИОНА,ЗАЕДНО С 6700 НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО УНИЩОЖЕНО НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ( КАКТО СЕ ОКАЗА - НЕЕФЕКТИВНО ) ЗА 300 МЛРД.$ !!! ЗАГУБИТЕ НА РУСИЯ СА ОБЩО 62 000 !!! ГЛАВНО НАЕМНИЦИ ОТ ОБЩО 670 000 В РУСИЯ. ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ ИЗБИТИТЕ УКРАИНЦИ СА 68 000,А ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 7 ДНИ = 11600 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ !!! ДАННИТЕ СА ПОТВЪРДЕНИ И ОТ ЗАМ ГЛАВ. ВСУ - ЕДУАР МОСКАЛЕВ,И ЦРУ

78

Един Българин

преди 2 седмици

Прав е и наистина е много интересно защо не опитват да ги заобиколят и обкръжат както са ги съсипали немците ВСВ, но и те тях при Болгоград.

77

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен---70 Е да , ама на Копейките мечтите се сбъдват , а вашата ''демокрация''/демоНСТРАЦИЯ/ , се разпадна !

76

НИМРОД

преди 2 седмици

До НИМРОД Тракайте минусчета на коментарите ми , трийте ги!! От това нещата няма да се променят!ИДВА НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ, В КОЙТО ЦЯЛАТА ТАЗИ ОМРАЗНА НА НАРОДА *** ЩЕ БЪДЕ ПРАТЕНА НА ТОРИЩЕТО! Българските политици ще ги последва съдбата на Афганското правителство , на това на разпадаща се Украйна!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ СВЕТА Е ДРУГ!! Скоро ще го разберете!

75

ТНТ

преди 2 седмици

До Анонимен 76 Сещам се, че потин даде срок до 01.10.2024 г. Има още само 26 дни. Кой ли ще го отнесе, като не се спази срока?

74

НИМРОД

преди 2 седмици

До Анонимен Какво е договорено не е важно. важно е какво се случва в момента. Украйна е в ситуация подобна на тази в Афганистан преди напускането му от САЩ !! Правителство в разпад. Колеба напуска кораба и отива в САЩ!! ДЪРЖАВА В РАЗПАД!! Какво ще се случи когато в Киев дойдат талибаните на Кадиров е повече от ясно. Какво ще се случи с нас, когато бъде изпълнено договореното в Малта?!! ПРЕДСТОИ НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!! ИСТИНСКИ , А НЕ НАГЛАСЕН! !! Плана ГОЛГОТА е в действие!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Дали се сещат, че от Курск излизане няма да има. След някой друг месец всичко ще е скрап, фира и история.

72

Как може един човек

преди 2 седмици

да накара цяля държава да воюва, все едно като помоли българите и ти ще го слушаш примерно. Накарал е не украинците а престъпните ръководители. Трябва да се прави разлика !

71

Анонимен

преди 2 седмици

"КурКс"...?!

70

Анонимен

преди 2 седмици

Киев щеше да бъде превзет ако след предварителните договорености в Истамбул украинците не помолиха руската страна като акт на добра воля и гаранция, че договореното ще бъде изпълнено руснаците да изтеглят войските си от обсаденият Киев и всеки по грамотен знае този факт! След това Борис Джонсън накара украинците да се откажат от договореното (и подписаният предварителен договор от двете страни) в Истамбул, да излъжат руснаците отново и да воюват до последният украинец!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Вдигайте бялото знаме и спасете поне това, което е останало от Украйна и хората и!

68

Анонимен

преди 2 седмици

Що бе, нека стоят в Курск, руснаците им дават еднопосочен билет за дома... А междувременно 3-*** министри в Украйна са уволнени, а Кулеба е подал оставка. Та такива ми ти работи в разпадащата се държава, наречена Украйна...

67

Анонимен

преди 2 седмици

Ахахаха, копейките отново с мечти в коментарите. Аве копейки, какво става с 3дневната специана военна операция? Шпрехен зи китайски?

66

Обективен

преди 2 седмици

Явно доста наемници са избити в Полтава и тази нощ в Лвов , защото външния министър Кулеба е подал оставка. Вчера още трима министри подадоха оставки.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Този път Гугъл-преводачът се е олял, барабар с мисирката, натиснала копчето.... "Лайман" е една от симпатичните последици на тази колаборация по малоумие!

64

Анонимен

преди 2 седмици

Лени Хритсова пак цепи мрака с мечти за Куркс!