25

Анонимен

преди 2 седмици

До До за леваците - Да де, Танчето говори за "леви хора", а не за лица с левичарски убеждения. Следователно и нея трябва да отнесем към леваците, ако е вярна твоята дефиниция.

24

До за леваците

преди 2 седмици

Левак е този, който например не схваща разликата между леви и десни в политиката и асоциира леви с леваци.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Татяна Дончева през времето е говорила верни неща и вярно е че пълно с изпечени мошеници ѝ сред обществото, но айде по-полека с думите - че видиш ли политицте са такива щот и обществото е такова. Всичките тия де беха у парламента си отгледаха най-големите крадци и бандити, начело с майката партия БКП де ви създаде, иначе хората дет плащаме данъци и бачкаме сме били виновни. Нагла *** да ми говори на мен как аз съм нямал нищо против да били крадяли, че било дори нормално!!!

22

инспектор Катани

преди 2 седмици

А Татяна е умален модел на политическият модел- пеперудка подскачаща от цвят на цвят влизаща във всякакъв вид коалиции в търсене на келепиря.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Ако БСП не може,кой може,че нещо не разбрах?

20

За леваците

преди 2 седмици

"Левите хора" какво означаава? Леваците ли? Българският народ по традиция обозначава с думата "левак" некадърниците. На тях все някой им е виновен заради това, че нищо не могат да свършат като хората поради некадърност, необразованост и най-вече поради мързел.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Хората не са нито леви, нито десни, те искат да живеят нормално, без тревоги, сътресения и трудности, не искат да вегетират и да се конфронтират. Леви и десни са само партиите.

18

Браво Дончева....

преди 2 седмици

ТИ ЩЕ ПОВЕДЕШ НАРОДА КЪМ СОЦА....ХАХАХАААА....!

17

АМИ, ДА....

преди 2 седмици

ПЪРВИТЕ ЗАЕМИ НА СССР, СА ОТ АМЕРИКА.....ХАХАХА...ПЛАЩАТ ГИ СЪС ЗЛАТО , ДОБИТО ОТ РОБИТЕ В СИБИР!!!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Ние смятаме, че БСП не може да представлява левите хора, процесите започнаха от Сергей Станишев, не започнаха от Нинова, коментира Дончева.Това е точно така и БСП се напълни с малки и големи социалисти - капиталисти виждат се знаят се във всяка община.БСП на изборите дали ще събере 10-12 депутата. Необходима е нова лява партия която вече да не е БСП.

15

Смех...

преди 2 седмици

И ЛЕНИН НЕ Е РОДИН БОЛШЕВИК--- РОДЕН Е В СЕМЕЙСТВО НА СТАТСКИ СЪВЕТНИК ...ХАХАХАААА....НО БЪРЗО РАЗБИРА, ЧЕ ЗА ДА ИМА КОМУНИЗЪМ--- СА НУЖНИ ПАРИ, ЗАТОВА ПОЧВА ДА ГРАБИ НАРЕД...ХАХАХА.....И ДА СТАВА СЪЮЗНИК С АМЕРИКА,,,,

14

Анонимен

преди 2 седмици

Дърта ялова комуниска ама се озърта пак за партийна субсидия :)))

13

THE BEST

преди 2 седмици

За едно е права със сигурност - БСП се разпада и слиза надолу стремглаво и то отдавна, не е виновна само Нинова..... Аз още от преди 15 години - казах на хората около мен, че тази партия няма бъдеще и ще върви надолу.... Не може да привлича млади избиратели..... Трябва много голяма промяна в ляво ...... Например - Ваня Григорова и нейното предложение - работещите да са на първо място, за да има за пенсии и помощи....

12

уха

преди 2 седмици

То БКП-то се оказа дясна партия-всички чорбаджии дето отмълнаха(приватизираха) бяха комунисти. И в БСП-то тия дето ги издигат не са леви(като политици) а са си прости ***. Барабар с дугарката Нинци. Лаладжии дето са наследили електорат набори от бае Тошово време. То и по-читавото от тия опръски избяга от тях да не се арами. Пенсионетри дето са на държавна издръжка са електоратът, огледални на ДА България-там са имотните пенсионери. И туй е гласуващият българин, барабар с турците.

11

hh88

преди 2 седмици

До България мрази БКПТези ли:1.Бойко Борисов - комунист, майор от МВР, и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков комунистическо си

10

Анонимен

преди 2 седмици

"Парламентът е умален модел на обществото" - ако беше така, 60-70% от местата там трябваше да са празни. Защото само около 30-40% гласуват. И бюджета на партиите трябваше да е с 60-70% по-малко...

9

Анонимен

преди 2 седмици

Време е да се основе нова комунистическа партия. Можем да последваме примера на Швейцарците. Тази пролет отново възкресиха тяхната Революционна Комунистическа Партия и на конгреса беше пълно с млади хора. Комунизмът се завръща!

8

Алекс

преди 2 седмици

Дончева много точно се асоциира с поговорката за новия барддак и стария персонал.Време е за пенсиониране от политиката.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Ей значи, голямо боричкане у лево коя да е баш истинската "лъвица" на левицата. Дали да е Майчето Манолова, дали да е Корнела Импекса или да е баба Донка в тихата си спалня.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Путин отдавна разформирова БСП. Тъй че бесепарите да се преорентират към други партии . Имат голям избор.