115

ами..

преди 1 седмица

като съдя по коментарите, не е много харесван жърналист и човек.......

114

Анонимен

преди 2 седмици

Много жалейки по един комунист.

113

обективен

преди 2 седмици

Липсват почти половината коментари...Обективна журналистика?По гареловски...

112

Анонимен

преди 2 седмици

iИван Гарелов беше сред най - добрите журналисти в БТ. Явно на много хора това не се харесва но е факт. Съжалявам ги, това че си живял в онова време не те прави непременно гадняр. По - добре вижте какво представлява днешната журналистика - подмазваческа, гъзолизаческа политически коректна. И сега може би това ще бъде изтрито защото може би не се харесва на някого. Но в такова време живеем. RIP, Иван Гарелов.

111

Офф ,да се омитат

преди 2 седмици

Лека му пръст.Един от многото менте-журналисти ,които се нагаждат според посоката на вятъра."Великите журналисти" винаги са били слуги на управляващите ,и след всяка смяна винаги са се биели в гърдите че са жертви.Другия "велик" ментеляк Кеворк от 5-6 години ближе задните части на Пеевски във в. Уикенд.А за професионалните бл.изачи ,станали първи евроатлантици като Инджев ,Агов и подобни , какво да кажем?Марш при Гарелов!

110

Огнян Петков

преди 2 седмици

Анонимен 107 Когато нямаш грам морал и съвест какъв журналист от "висока класа" можеш да бъдеш? Когато служиш на един терористичен диктаторски режим, без да кажеш грам истина, каква "висока класа" имаш? Нека да пуснат изцепките на тая *** по времето на "голямата екскурзия" на турците. Гарелов беше срам и позор за всяка журналистическа гилдия. Срамно е сега да бъде възвеличаван като "голям" журналист. Щатен полковник от ДС и КГБ, еквивалент на Гьобелс от времето на Хитлер. Хайл.

109

Анонимен

преди 2 седмици

Нямам никаква идея, какъв човек е бил, но като журналист изключително висока класа.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Работил в първо главно управление на ДС дълги години.Т.е подчинен на ген.Любен Гоцев.За добра работа е изпратен да учи в школата на КГБ пет години.След което е на попрището на журналистиката.

107

Анонимен

преди 2 седмици

Почивай в мир, Иване!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Един истински журналист, такъв какъвто трябва да е журналиста. 99% днес са маскари, някаква клоунада на журнализма, платени неграмотни преводачи и други купени правителствени отреепки чиято единствена цел е да се избере даден политик или да се пропагандира нещо античовешко извън всякакъв морал и норми.

105

доктора

преди 2 седмици

"Пирогов" и него ликвидираха по хуманни съображения! В тази болница отиваш единствено да умреш по клинична пътека и по Здравна Каса :(

104

Анонимен

преди 2 седмици

Каква висока класа от професионалисти бяха изградили през соца във всички направления и Гарелов е един от тях, а днес настъпват дилетанти, шуробаджанаци и прости хора, не си подбират хора с качества и ги подготвят, а Суулльо и Пулльо стават журналисти, юристи, политици, чиновници, управляващи институции и т.н. Мир на праха му!

103

САТАНАТА

преди 2 седмици

Той беше на всеки километър...

102

Анонимен

преди 2 седмици

Жито и цветя за ДС агента. Браво, най-накрая!

101

Ева

преди 2 седмици

Разузнавач,но готин.Да почива в мир!

100

Иван беше

преди 2 седмици

добър човек. Всеки може де се упражнява в плюене, колкото си иска. Иван беше добър човек, подписвам се под това! Светла му памет!

99

Идеалист

преди 2 седмици

Отиде си лицето на "Панорама" Беше умерен и разсъдлив човек. Нека душата му намери покой!

98

Анонимен

преди 2 седмици

Не беше ли ивестен вече преди Панорама с близко източните репортажи от горещитете точки.Точно тогава го привличат като агент на вьншно доколкото сьм чел по рано.

97

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо Не беше тоя. "Димитър" е много по-гнусен и д0лен!

96

Българин

преди 2 седмици

До Случаен минувач Ами МОЖЕШЕ, ДА! Баща ми остана ЧОВЕК, ДОБЪР ЧОВЕК, без да е подписвал за ченге!