104

Анонимен

преди 2 седмици

ПП-ДБ и СС са вредни, корумпирани, крадливи розови продажници! Национални предатели и шайка дилдооо привърженици.

103

Анонимен

преди 2 седмици

Стига лъжи за съдебна реформа невероятни лъжи и как се хващат наивници гласоподаватели

102

Анонимен

преди 2 седмици

Какво достойно има при Христо Иванов? Може би е достойно да те мине с 200 мутрата от Банкя и след няколко години да идеш при него пак да те мине пак с 200?!!! Може би е достойно да седиш в скута на Пеевски за да направиш най-нелепите промени в конституцията, които дават служебната власт на герберските калинки? Може би е достойно да защитаваш Доган, че е нападнат от собственото си творение - Дебелян?!!! Достойнство хич не се връзва с името на Христо Иванов. Той е напълно компрометиран и ненужен!

101

Бай Иван 2

преди 2 седмици

До Случаен минувач : Не, ти не помниш фактите! Беше министър и след като Боко пак се извъртя за съдебната реформа ,Иванов като един достоен политик подаде оставка.Никой друг министър не е не напускал Боко!Той беше в чужбина и веднага назначи Захариева за министър дето сега я тъкмят за комисар!

100

Анонимен

преди 2 седмици

До 86 а шайката шарлатани дби дсб какво свършиха освен да саботират 4 години държавата ни Сега заедно с Доган тези същите 86 гласуваха против държавата ни да има правителство и сега ще има 7 избори вместо да работят за България тези същите твоите си пълнят техните банкови сметки

99

Анонимен

преди 2 седмици

калинковски да вземе да изтрезнее

98

Анонимен

преди 2 седмици

Лена Бориславова заслужава орден Стара планина!

97

Анонимен

преди 2 седмици

ДА, БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ МНЕНИЕТО НА ВЕСЕЛИН КАЛАНОВСКИ! ПЛАТЕН ОТ БОЙКО МУТРОВСКИ.

96

Анонимен

преди 2 седмици

ДА БЪЛГАРИЯ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ

95

Случаен минувач

преди 2 седмици

До 90Христо Иванов премиер!?! Ти вярваш ли си на това, което пишеш, бе? Той беше правосъден министър известно време, обърка всичко, което можеше да се обърка, след това се зае да оправя Конституцията. Видяхме какво я направи - направи така, че за малко да изпаднем в конституционна криза. Ако не знаеш, купил си е апартамент в Брюксел. И доколкото усещам, възнамерява да отиде там да си живее. Докато беше депутат, явно се е нагушил достатъчно. Сега не му пука вече. Ние да му оправяме дивотиите.

94

Експериментирах....

преди 2 седмици

... преди малко излязох от жилището си и поисках извинения от парапета на стълбището в нашата кооперация. Парапетът остана невъзмутимо безмълвен.... Нарекох този парапет "Лена". Звучи ми подходящо.

93

Хъ хъ хъъъ!

преди 2 седмици

Някакъв неуспял актьор, казал на "парапета" да си извини! Каква драма дами и господа!!!

92

Анонимен

преди 2 седмици

Не съм чувал за този Калановски, но от прочетеното тук излиза, че е част от нещо, което сега е част от ПП-ДБ и е виновно заедно с други партии и коалиции, за хаоса, който сътвориха с орязването на правомощията на президента.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов извини ли се? Иван Костов извини ли се? А те прекалиха много, безмерно много.

90

Алекса

преди 2 седмици

Калановски толкова ли си наивен да чакаш от умрел писмо ! Парапетова и извинение хо хо хо

89

Интересно...

преди 2 седмици

... да искаш извинение от дама с манталитет на жрица? Жрица на любовта? Забавно, та този тип хора не се извиняват дори след като са ги хванали на парапет, как да очакваме от тях извинения за политическите им гнусотии с кеш, подписи, кворуми, ала-бала с разни хора и пр!

88

ПП-ДБ е надеждата!!!

преди 2 седмици

ПП-ДБ ще победят на предстоящите избори, ако не се купуват гласове като на предните от ДПС-ГЕРБ!

87

Стефан

преди 2 седмици

ППДБ към момента имат 14 процента. Ако ДА БГ си тръгне и останат ПП+ДСБ ще се махнат още 4 процента разочаровани заради раздялата и на изборите ДАБГ ще има 4 процента а ПП+ДСБ 6 процента. Ако останат заедно ще имат 12 процента. Забравете пак да се върнат избиратели там. От тези 12 процента ДА БГ ше има същите депутати ако се яви и самостоятелно. Така че се разделяйте докато е време.

86

От тази

преди 2 седмици

Персона/ парапетна/- не чакайте извинение!

85

Анонимен

преди 2 седмици

До ЗаекоДа България имат 1 процент, ама претенции за 20 процента, кой прекалява ?-Лена и Киро с лъжите !