12

Анонимен

преди 2 седмици

За да имат повече време да пафкат тревичка. Нея обаче не я забраняват.

11

истина

преди 2 седмици

а ние кога?

10

....

преди 2 седмици

В Голямото междучасие ходят да си избират *** / компаньонка от някоя витрина, а в малките междучасия ще ходят да пафкат масури, иначе телефони НЕ!

9

Анонимен

преди 2 седмици

То работата е изпусната отдавна и на всички фронтове. С едни телефони няма да оправят положението. Най-много учениците да си намерят друго забавление, а баш в Нидерландия не е като да няма с какво да си прецакат живота.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Въъъй! Българските майки ще получат нервна криза ако не могат да се обаждат всяко междучасие на децата.

7

Един Българин

преди 2 седмици

Иначе телефони и таблети трябва да се прибират при охраната и да се връчват на излизане от сградата до 12ти клас. Родителите не бива да се разправят с учители и директори , освен ако няма тормоз от други ученици. Аз какви учители съм имал....нямаш полезен ход освен да учиш и пак ще имаш 4 или 5, но станах човек и завърших ТУ и СУ. Колкото до пропуснат ден или два, аз лично от миналата година т.е. от първи клас си преподавам уроците вкъщи и се решават задачи и няма пропуск изобщо.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Има от какво да се научим и от нидерландците. Всичко зависи от директорите и учителите, и от никой друг. И трябва да се спре с тази популистка практика на вдигане на заплати, без резултат. Щом децата ни са най-неграмотни, няма кой друг да е виновен, освен тези които предават знания и техните началници!

5

Един Българин

преди 2 седмици

НИКАКВИТЕЛЕФОНИ В УЧИЛИЩЕ - Съгласен съм за дисциплината и че трябва да се държат по-строго кел ешч етата, но това за 15тте дни помага. Моята лична лекарка я снимаха как взима пари за преглед от 9 месечно бебе. Ако трябва да вися за бележка 3-4 часа и накрая да ми каже "ми ти не плащаш за твоето дете по 1% от мрз (както е по ЗАКОН) и няма да ти издам бележка, защото има по-спешни случаи" какво да правя? Другите лекари в квартала не приемат пациенти. По-далече ми е трудно с 2+ деца.

4

Дъното

преди 2 седмици

В България комплексираните родители ще опищят всичко, че видаш ли детето на мама и тате не може без телефон,нищо, че г.ъ.з.а. още бне може да си обърше! То и затова тази "държава" загива!

3

Анонимен

преди 2 седмици

България върви точно в обратната посока, предимно по акъла на родителите. Те хем искат детето им да е изучено добре, хем да ходи по-малко на училище (прословутите 15 уч. дни с бележка от родител), хем после реват, че без частни уроци не ставало. Без строга дисциплина малко неща се получават като у дома, така и в училище.

2

09

преди 2 седмици

Абе това не е демократично.Как нашето ли га во щи се обади на тати или мама да идват в училище, защото госпожата му направила забележка да не се бие .Стига с тези глезотии.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Евала - нека учат децата, а не да дрънкат и да снимат как се пребиват