15

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До БСП са гадове: Г'ад си ти, жалък т'рол. А БСП я е имало и ще я има.

14

Превратаджии

преди 2 седмици

Гуцанов, пробемът го създадохте вие, превратаджиите. Добре, Корнелия Нинова подаде оставка и не е против лявото обединение. Въпросът е защо не се споразумяхте с нея, тя щеше да даде пълномощно на Зафиров. Нормално ли е бивш председател на партията дори да не е във (вашите) депутатски листи?

13

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

До Русофоб: Освободили Курск? Курск си е свободен. Дотам укронацистите нямат шанс да стигнат. И вече ги чистят от Курска област .......................................................................................................... Не че има връзка с темата.

12

Русофоб

преди 2 седмици

До пак по опорката. Ей, не ти ли омръзна бе, съветски шушляк, 10 000 пъти го написа това. Ами то си върви украинското настъпление. Освободиха Курск.

11

БСП са гадове

преди 2 седмици

Тя регистрацията на БСП може и да не бъде спъната, но избирателите ще ви спънат.

10

Анонимен

преди 2 седмици

всички го знаехме, но на вас ви беше удобно да стоите зад нея и да я подкрепяте, едва като видяхте че няма право на трети мандат, сегашният скоро изтича, един през друг започнахте да получавате озарение, всички богаташи "защитници" на бедните и онеправданите, една ваша месечна депутатска заплата се равнява на годишна пенсия на тези, които гласуват за вас и с чийто членски внос експериментирате с разни ванчета, божанковци, витановци, от всичките ви евродепутати само Цветелина остана лоялна на БСП

9

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До Алекс: Пак ли даваш мнения за БСП? По-добре напиши какво става с украинското контранастъпление. Стигнаха ли вече до Крим?

8

haha

преди 2 седмици

Гуци Медузата пак се изплющя. Руската жилка си казва думата. Да беше аслан, а той е медуза/тъй си кръстил фирмата, толкова му е и акъла/.

7

Анонимен

преди 2 седмици

успокои ме гуцанов, сън не спя да се притеснявам дали бсп и дпс ще успеят да се регистрират

6

опетков

преди 2 седмици

Гуцанов олицетворява всичко отвратително в БСП. Не, че има нещо свястно там. А той трябва да и целува оная работа на Нинова, че не го изхвърли преди няколко години. Все още е загадка на каква основа се спогодиха двамата. Този е по-гнусен от гол ***.

5

Алекс

преди 2 седмици

Гуцанов,къде ви бяха главите като избрахте седесарка за лидер.Сега ще си носите последствията.Реално оставка няма.Др.Нинова ви излъга отново и документално е лидер на партията.Регистрацията на БСП зависи от нея.

4

Зозо

преди 2 седмици

Чуждото тяло в БСП/БКП се казва Рундю - руснака. Разчиства си терена за нова руска партия, основана на червените руски олигарси.

3

Анонимен

преди 2 седмици

чуждото тяло на Шиши сте вие, няма да минете 4%

2

Зозо

преди 2 седмици

Ооооооо Гуцане, ще минете ли 4% бре? :))))))))))))))))))))) Май не, а? :))))))))))))

1

Корнелий

преди 2 седмици

В БСП всичко е спънато, а чуждото тяло вътре е дебелият шишиев инструмент!