85

Жалки сини комунисти

преди 1 седмица

За глобални Тротцисти НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ! Предпочитам за ДПС да гласувам от колкото ЗА ПСЕВДО НЕОЛИБЕРАЛНИ ЛИЦЕМЕРИ .ДПС управлява България 39 ГОДИНИ без да има постове и правителство и се справя по добре от всички! Тези "демократи" пращат да учат децата и внуците си в частни училища и университети където " западните ценности " НЕ СЕ ПРЕПОДАВАТ , а бедните ги принуждават да ги " образоват " . Аз аз знам че Европа вече се преобръща към Исляма и шерията. Европа се превърна в жалък американски васал (въпреки че е Европа по стар континент от САЩ. СРАМ ! ) и загърби демокрацията като принцип

84

Адиос

преди 2 седмици

Дневняк ПП-ДБ Бета версия ***. Ще върнат 300 000 загубени избиратели, ама на среден пръст. Ще изгубят още избиратели въпреки новите лъжливи обещания. С Бойко и Пеевски тръгнали да борят корупцият. Сглобкаджии на корупционни схеми.

83

Чичо

преди 2 седмици

На Гнома са му обещали асансьор, за да се въздигне до 2 метра,

82

Ангелина

преди 2 седмици

ДСБ ,ако не са в коалиция ,само те и семействата им ,ще гласуват за тях и НС ,на което държи страшно много техния "лидер", макар да не се сбъдна детската му мечта да е Председател на НС ще бъде за тях мираж..

81

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не вярва на крадливи комунисти, които се правят на демократи!

80

BlackMetal

преди 2 седмици

ДСБ са партия пълна със супер Ч.У.Г.У.Н.И

79

BlackMetal

преди 2 седмици

ДСБ са вече супер куца партия, пълна със супер ***. Това, ако е дясна партия, аз съм китаец. От къде знам ли...? Бивш член... И всичките ужаси и тъпотии в партията се случиха след като супер *** се доказаха като супер комунисти, гласувайки за МалкиО ЖенералЪ, вместо за Малинов! Ако Малинов беше спечелил и бе станал председател на ДСБ, партията никога не би станала подобно блато. Жалко за ДСБ...

78

Анонимен

преди 2 седмици

Демократична България ,Партийката на Гусин Иван Костов " остава" с ПП? Нормално.Една без друга,ще са пълен Крах на тези избори! Не че и заедно ще бъдат 1 ви!!-:) На тези избори,ще претърпят най големият си крах тези 2 партии!! И ГЕРБ няма да бъде подминат!-:) Борисов се " моли" и иска всички да гласуват.Дано има заблудени и подкрепят неговите21% ! Аз мисля че Борисов,няма какво повече да вземе от Българският избирател! И основната борба ще бъде между ГЕРБ и Възраждане!!!

77

Анонимен

преди 2 седмици

И партията на Христо Иванов остава в коалицията. Разиграваха циркове, за да си вземат повече избираеми места от ПП. Сега в 50 НС, ПП има 22 депутати, ДаБГ има 19 депутати, а ДСБ имат 8 депутати.

76

Анонимен

преди 2 седмици

този е за канавката откъдето и да го гледаш, ако му кажеш БАУ ще получи сърдечен удар. сигурно бърза към тоалетната на парламента.

75

Анонимен

преди 2 седмици

така, така давайте все в тоя дух, въжето се стяга ...

74

Анонимен

преди 2 седмици

това не са демократи за силна българия, а демонократ за слаба българия -- ха, ха, хи, хи !

73

Българинт

преди 2 седмици

Тежката политическ акриза в Бг може да се напише накратко така. Всеки човек със собствена партия. Двама (овека, две партии и една коалиция. Трима човека, три партии и също една коалиция. Хайде да са им честити поредните избори на политическите ни лидери. То трябва и да се работи, а несамо ицбори да се правят.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Ако са сами , отдавна да са под чертЪтЪ !

71

Анонимен

преди 2 седмици

Танасее , търсете още една партия за коалиция , защото ще минете под чертата от 4 % !

70

Еди

преди 2 седмици

Само така ! Доката минете под чертата

69

ПЕНКО

преди 2 седмици

ЗАЩО ЧОВЕЧЕТО ДЖЕНДЪРЕЛ -РЕШАВА ????????????????

68

Мошеници!

преди 2 седмици

Тотални мошеници са! Готови са и са в съюз с Дявола - ПП, децата на червената партийна и ДС номенклатура! ДСБ НЕ Е ДЯСНА ПАРТИЯ, тотални мошеници са! За власт и пари ще продадат и род и Родина!

67

Анонимен

преди 2 седмици

тия видяха, че номерата на заврения зет Пепеляшко не минават при ПП, които пак са негови отрочета, но на учениците му

66

Анонимен

преди 2 седмици

КЪРЛИЖИТЕ ОТ ДСБ АКО СЕ МАХНАТ ОТ ПП И НАРОДА ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА ТЯХ ТОВА И ГНОМА ГО ЗНАЕ