55

Българин

преди 2 седмици

Сащ са терористи бандеровци и е необходимо цялостно заличаване на сащ. Русия и Китай и Корея ще го сторят зада има спокоиствие

54

Анонимен

преди 2 седмици

как ще се Мандуросва нагоре-надолу сега човечеца?

53

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Още едно доказателство ,че САЩ са империя на злото !!! Кой ги е упълномощил да конфискуват ?!?? За това им горят знамето по цял свят !!! За това света се е надигнал срещу своеволията на Америка !!! Идва и края !!!

52

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко може да се очаква от САЩ империята на злото

51

Нане Вуте

преди 2 седмици

Напълно нормално за световният крадец Номер 1 !!!!!

50

Анонимен

преди 2 седмици

И аз искам скромно да конфискувам така някое самолетче! Ще ми дойде добре.

49

A1

преди 2 седмици

Щом не иска да продава евтин петрол на американците му взимат самолета!Така действат в най-великата в кавички демокрация в света!

48

321

преди 2 седмици

Сега да обясня на родните копейки. Уго Чавес и след него Мадуро дойдоха на власт със същите лозунги, които ви припява Костя (вън западняците, национализация на природните ресурси и тн.). Сега средната заплата във Венецуела е няколко долара (не пиша точно колко, защото, ако вчера е била 8 днес вече е 6 долара.). Венецуела е страната с най големите доказани находища на нефт. Една заплата стига за една *** яйца и едно пиле, ако въобще ги намериш по магазините. Това ли искаме за България ?

47

Законно е

преди 2 седмици

Съгласно Закона на джунглата.

46

Няма лабаво

преди 2 седмици

Велика държава са САЩ. Велики са и управляващите ги и.д.ио.ти. Сбирщина копел.да.ци от сметта на света. Най-велика е печатницата им на президенти.

45

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Забравиха американците,когато се молеха на Мадуро,но той ги отряза бързо,като им каза,че иска да го признаят за президент на Венецуела и те бързо си обраха крушите.

44

Toni Ivanov

преди 2 седмици

До#35. Преди войната в Украйна,Турция се натискаше да я приемат в ЕС. Сега Ер Доган видя какъв е ЕС и се радва,че не са го приели и като хитър политик подаде документи за приемане в БРИКС,защото бързо разбра,че всички държави се надпреварват да влезнат в тази организация,а не в ЕС. Само нашите продажни политици още се натискат да влезнат в Шенген. Да сте чули за друга държава??? ЕС е в колапс.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Американска наглост..

42

Анонимен

преди 2 седмици

Добре де, в това че комунизмът трябва да се изкорени няма спор. Но не мога да разбера как така навсякъде където американците искат да изнасят демокрация, да правят цветни революции и да събарят разни диктатори.....има нефт и природни ресурси ??? Някаква случайност ли е това или съвпадение ???

41

Анонимен

преди 2 седмици

Значи венецуелците са умрели от глад, а великия червен вожд си купува самолет с всички екстри за 13 млн. долара?

40

Факт

преди 2 седмици

Цените на петрола скачат. Да не подменят някоя част!

39

Петър

преди 2 седмици

Ще си купи Рудки или Китайски ,ФАЩ са се Ш и ба т.ФАЩ от яд че Венезуела дава на Русия и Китай да разработват петролните си залежи ,пикаят кръв,.На ФАЩ не тпябва да се дава природни ресурси да видят без ресурси какво ще направят буахахаха

38

бай Гошо

преди 2 седмици

да де, ама сега чакаме да видим какво хамеркнанско ще бъде конфискувано във Венецуела....На теа Мадуро много-много не им цепи басма...

37

Анонимен

преди 2 седмици

Колкото и да краде САЩ / САМО ЧЕ САЩ ДАВА и Продукти / . Никой не може да над краде Русия . Ламята / така и казваха на СССР икономиката/ . Целия източен блок работеше за СССР ,а тя ракети, ракети ,военни самолети и подготовка да затрие капитализма.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали комунизъма е много велик, защо Мадуро не си направи венецуелски самолет, а си купува такъв от гнилия капитализъм? Защо не си купи от Куба, КНДР или руски Сухой? Защо бе Мадуро, защо ти е гадния американски самолет?