24

Магелан

преди 2 седмици

Шок и ужас.Това с българската вечния за възрастта на астронавтите на повечето българчета разбирачи от всичко не умесна.И това говори много лошо какъв лош човешки материал е останал вБГ.Това е една от причините да сме на този Хал и в икономическо и политическо положение.

23

Кацат на земята

преди 2 седмици

И от СтарЛАЙНЕР излизат двама като звезди, но оцапани от лайнера, старлайнер-а. Вероятно те си говорят докато почистват вътре.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Това са те.Не сте ли гледали Чужденци...как завладяват кораба,

21

Анонимен

преди 2 седмици

От младите нищо не става. Затова се налага баба Лили да пее и разни дъртофелници да летят в космоса. Смятайте кой проектира колите и кой ви лекува по болниците. Ще се мpe не от глобалното затопляне ами от глобалното изпростяване. Ще се самозатрием.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Пришълецът

19

крийте винтовертите

преди 2 седмици

Космосът не е за всеки.. особено за 60+ годишни пенсионери с лабилна психика и с очакваенето за няколкодневен престой.

18

Мухаха

преди 2 седмици

Буч на 61 години и Сунита на 58 години ..... са двама ПЕНСИОНИРАНИ МЛАДЕЖИ дето са избора на Боинг за астронафти. Нормално за велика страна като САЩ. Той президента им скоро ще чукне стотака а следващия им президент Тръмп и той на там се е запътил. На 60 години е прекрасна възраст за експедиции в космоса с лошо тествани дефектни ракети. А дано догодина да успеят да ги приберат от двуседмичния им тестов полет. Ако не догодина то поне до 2027 да се върнат че са се затъжили за внучетата си.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Не пием ракия.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Това е съобщение от извънземна цивилизация. Слушах го вчера. Сега трябва ИИ да го декодира и ще получим достъп до неограничена енергия, пътуване във времето и още доста неща които нашите извънземни братя са открили отдавна. Време е да се присъединим към тях.

15

Кварталният експерт

преди 2 седмици

Това ще да са извънземните. Подслушват ни! Обаче нещо в апаратурите им се е повредило и затова американският високоговорител е започнал да излъчва техни звуци! Сега мислителите от БАН нека да ги разшифроват! Ако не успеят, ще закриваме БАН.

14

Лекар

преди 2 седмици

Така става, когато правиш дивърсити

13

Мухаха

преди 2 седмици

И тия са дърттофелници като президента им. Може да е някакво старческо "пишене в ушите" дето им се причува. Ама кой знае Може да са и извънземни, опитващи се да се свържат с великата раса на американостите.... Но най-вероятно е поредния дефект в модула на Боинг за който НАСА насипа на Боинг близо 4.5 МИЛИАРДА долара .

12

Анонимен

преди 2 седмици

начи некой им почукал отвън - аеми отворете и го поканете на ракийка и салатка бре, що за негостоприемност - темеруди такива

11

Анонимен

преди 2 седмици

Фанале са србете, баце, ама не инги а стигнало пиането та да са чуват ясно !

10

бл

преди 2 седмици

Казах им аз на руснаците да си увиват чуковете в парцали за да не се чува, ама на...

9

Сети

преди 2 седмици

Телеграма в резултат от изпратените сигнали от програма Сети. Ако се окаже нещо такова ще настане голямото шоу. Ще настане като онзи филм с Том Круз и нашествието на извънземните. Ама те ако ни гледат как си унищожаваме планетата и как унищожаваме себе си с войни като нищо може да дойдат да отърват земята от нас. Но мисля че не би било лошо. Не заслужаваме да живеем тук. Ежедневно го доказваме.

8

Ааа

преди 2 седмици

Тея са пратени да съсипят и МКС. САЩ не създават нищо, те само рушат.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Тия са ненормални да летят дотам с Боинг!

6

Духи Kики Соларис

преди 2 седмици

Тва съм аз, Кики;))) Чуакм им по микрофончето: - Ало, ало, проба, проба;))) И екипажа патладясва;)))

5

Oxaa

преди 2 седмици

Дано да се окаже сигнал от тези дето сума ти време ги търсим пък те се крият. Пандвмията мина, войната в укр е към края. Трябва нещо ново да се появи да разтърси обществото както трябва ахахаха нямам търпение да започва веселбата.