134

Анонимен

преди 2 седмици

На вниманието на индивидът под номер 134.Чети внимателно.Р.Радев,е единственият истински генерал в държавата ни.Като командващ ВВС на България,той е пазил небето над Родината си.Днес е втри мандат президент на държавата,избран с над два милиона негови поддръжници както за първия мандат,така и за втория.Ти плюнко 134, къде беше през тези години.Пълно е с профани, в иначе нормалната ни държава.

133

Анонимен

преди 2 седмици

Уважаеми читатели,хората сме различни по цвят и образ,но този ***,прекали със свинското си отношение към нормалните хора.Р.Радев,изобщо не се интересува от теб,жив ли си,или...Стой си в ***,не споменавай имената на значими фактори в живота на държавата ни.

132

Анонимен

преди 2 седмици

Този зависимия от Вашингтон защо мучи ?

131

..?

преди 2 седмици

А Фелдфебелът с размаханият юмрук ли е критерий за ценности ?

130

Ангелина

преди 2 седмици

"Груба провокация към свободата на словото и медиите, към основните демократични принципи и ценности и евроатлантическа принадлежност на България" ,кой го казва само осветеното лице" на задкулисните играчи ,които са превърнали държавата и институциите в своя частна собственост за обслужване на престъпните им интереси и огромна алчност "Медии" .Кои са тези "медии" със свобода на словото ,с малки изключения заврени в "трета глуха" ?! Цинизъм е точно Пеевски да говори за "принципи и ценности" !!!

129

Бай Ой

преди 2 седмици

Пеевски я затвора заедно с Доганя и закриване на ДПС. Това искаме българите. Турците в Анадола

128

Анонимен

преди 2 седмици

Грухльо да не закача Радев, че на Нова година ще го правим на пържоли! Да вкарва Доган в затвора и после да го вкарваме и него! България иска ДПС да бъде заличено!!!!

127

Анонимен

преди 2 седмици

Попитали Ген. Радев:- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме.

126

...!

преди 2 седмици

Откакто Радев размаха юмрук, България преоткрива все ново дъно ! Дълговете растат, икономиката я няма , изолирани от външната политика, а на Радев му викат във Турция ...Боташ Ефенди ! Цялата комунистическа плеяда излезе.от нафталина, та даже и Копейките се взеха насериозно! Дори Чалгата беше изтипосана да управлява ! Няма такава гавра с държавата! Да не говорим за Пуделът с пачки на Рашков! Спрямо тях, Пеевски блести със морал ...

125

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски с 7...8 депутата и то българи,и 10 гласоподаватели иска да прави мюсюлманска партия ,не разбираме що сем с занимават с Пеевски !!

124

Анонимен

преди 2 седмици

До ...! - Смяташ, че пеевските ризки са все изпрани и колосани снежно-бели? Може би своите кирливи първо трябва да извади, пък тогава чуждите.

123

Анонимен

преди 2 седмици

Бе пееейевски ми той ПРЕЗИДЕНТА беше избран с над 52% , ти имаш само 2% ми смятай мънинко бе човече.

122

...!

преди 2 седмици

Евалла на Пеевски ! Беше ми неприятен, но засега е единственият, който вади мръсните ризи и далавери на Радев! Всички разбрахме за мистър Кеш и Пътя на Копринката, но всички си мълчат като П*ки! Само Пеевски го казва на глас ! Все си мисля , че доказателствата тепърва ще излязат наяве!

121

Анонимен

преди 2 седмици

В песента "Доганизация" също го споменават.

120

Граматик

преди 2 седмици

"Пеевски нападна Радев за..." - кого? - новиЯ член...! А бе, кога ще го научите този пълен член кога се слага и кога НЕ?

119

Vs

преди 2 седмици

Не се карайте. СЕМ, както каза председателя и едно време, "само вегитира"! Абсолютно нищо не прави. Намазаха всички чужди телевизии с реклами, детските телевизии, през 15 мин. превръзки, cрaHeTa, запеци, цистити! Няма такова пoрнo!

118

Анонимен

преди 2 седмици

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ ТОВА ГНУСНО СВИНЧУГО ? ТОЗИ Е СЛЕДВАЩИЯТ МЪРТВЕЦ СЛЕД АЛЕКСЕЙ ПОМАЧЕТО

117

Анонимен

преди 2 седмици

Ееее! Поне една добра думичка за Шиши няма ли да кажете? Не ! Ами добре тогава, явно има защо.

116

Анонимен

преди 2 седмици

президентът вече каза, че това е лична драма и се учуди, че журналистите му обръщат толкова голямо внимание

115

Анонимен

преди 2 седмици

Тази подчовешка личност, ако има следващ живот ,ще е някой червей или гнида! Абсолютната мерзост , коварство и безочие е това същество! Истински се чудя ,как е възможно да си толкова нагъл - да продадеш честта си , държавата си и сънародниците си за пари , ами и освен това да се опитваш по всякакъв начин да очерниш ,хора ,които са честни и се борят за да случва нещо добро в БГ!!!! Значи имаме психически проблеми ,щом нямаме съвест!!!