24

Фитока

преди 2 седмици

И съдът ще признае,че Пеевски е първи,такава е установената практика за електронния подпис То и преди малко чух някакъв бивш шеф на ЦИК,че нямало как да се представят с електронен подпис банкова сметка,актуално състояние,подписката и т.Този ясно не е чувал за сканиране на документи за да приказва небивалици,така че Пеевски е първи при равни други условия,а те не са и равни,тъй като са и той е председател на групата,а другите са независими,а изключването му е пожелание на Доган,но не и факт.

23

Фитока

преди 2 седмици

По-долния това са коалиции,но е недопустимо да у двете да бъдат регистрирани поради участието на една и съща партия в тях и това е проблема,а не имената на коалициите,които могат да посочват и само една от партиитеЩе регистрират след съдебно решение тази на Пеевски.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Регистрацията в ЦИК и на двете крила е абсолютно противозаконна, тъй като те нямат съдебна регистрация като политически субекти с такова име !

21

Анонимен

преди 2 седмици

Прокуратуратурата да закрива престъпниците на либералният интернационал опг ппдб и опг дпс

20

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Чл. 19. Решението на съда за вписване на политическата партия в регистъра се обнародва в "Държавен вестник" в 7-дневен срок от представянето му.Чл. 19а. (Нов - ДВ, бр. 6 от 2009 г.) Политическите партии представят в Софийския градски съд извлечение от протокол, с който се удостоверява проведено заседание на техния върховен орган, определен с устава на партията, независимо дали са налице обстоятелствата, подлежащи на вписване, в срок до един месец от провеждане на заседанието.

19

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Чл. 18. (1) (Изм. - ДВ, бр. 59 от 2007 г., в сила от 01.03.2008 г., доп. - ДВ, бр. 86 от 2017 г.) Решението по молбата за регистрация подлежи на обжалване или протест в 7-дневен срок от узнаването му пред Върховния касационен съд независимо от предпоставките за допускане на касационното обжалване по чл. 280, ал. 1 и ал. 2 от Гражданския процесуален кодекс.(2) В 14-дневен срок от подаване на жалбата или протеста по ал. 1 Върховният касационен съд се произнася с решение, което е окончателно.(3) Софийският градски съд в 7-дневен срок от влизане в сила на решението за регистрация вписва поли

18

Toni Ivanov

преди 2 седмици

1. наименованието на политическата партия;2. седалището и адресът на управление;3. уставът на политическата партия;4. имената на членовете на ръководните и контролните органи на политическата партия;5. имената на лицата, които съгласно устава представляват политическата партия;6. прекратяването на политическата партия;7. имената, съответно наименованието и адресът на ликвидаторите;8. настъпилите промени в обстоятелствата по т. 1 - 7.(2) Вписванията се извършват при условията и по реда на Гражданския процесуален кодекс.Чл. 18. (1) (Изм. - ДВ, бр. 59 от 2007 г., в сила от 0

17

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Всички изброени условия в предишния ми пост от Закона за политическите партии, има ли ги фракцията на Пеески,за да може ЦИК да приеме документите им?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова остава на Позитано зафирчо като вятъра супата

15

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Ало гоподата и госпожите от ЦИК да спазват закона за политическите партии:"1. наименованието на политическата партия;2. седалището и адресът на управление;3. уставът на политическата партия;4. имената на членовете на ръководните и контролните органи на политическата партия;5. имената на лицата, които съгласно устава представляват политическата партия;6. прекратяването на политическата партия;7. имената, съответно наименованието и адресът на ликвидаторите;8. настъпилите промени в обстоятелствата по т. 1 - 7.(2) Вписванията се извършват при условията и по реда на Гражданския проц

14

какво ще реши съда?

преди 2 седмици

Пълен крах на законността. Как да вярваш че ще има честни избори. неправомерен начин приеха документите на Чакъров . изключването на Чакъров се води независим депутат, а Пеевски е шеф на групата на ДПС. А познайте какво ще реши съда? Как цик ще приема документите на Чакъров които е независим депутат и вече изобщо не представлява ДПС. Трабваше цик само да приема документите на Пеевски който е шеф на на групата на ДПС у единодушно правамерно и законно избран.От днес вече ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО.

13

Ерол

преди 2 седмици

НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА "ПОРЦИИ" И "ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ"----АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ " ХИДРОИНЖИНЕРИ" И СЕЛСКИ ВЪШКАРИ....!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Аз не виждам никакви турци, а само Пеевски и Йордан Цонев

11

Вирджиния Улф

преди 2 седмици

Кой се страхува от агент Сава?!

10

КГБ

преди 2 седмици

ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ЕТНИЧЕСКИ РАЗМИРИЦИ В БГ, ЗАТОВА АКТИВИРАХМЕ НАШИЯ ЧОВЕК ДОГАН. ЗАТОВА ВИ ЦАКАХМЕ КАБИНЕТА НА ЖЕЛЯЗКОВ. АКО ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, ХА ХА ХА!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Е,за двете ДПС няма да има входящ номер,а само един и същи час.

8

Анонимен

преди 2 седмици

ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА Е ЗАПОЧНАЛА РАЗСЛЕДВАНЕ НА СХЕМИ ПО САПАРД В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО С ШЕФОВЕ ОТ ДПС!

7

Анонимен

преди 2 седмици

ДОГАН Е КРЕАТУРА НА ДС И КГБ. И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ ТОВА. НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ ПРОРОК ДОГАНЧИК, И БОГ ВИ ЧУВА ВИ ЛЪЖИТЕ!

6

Дончо

преди 2 седмици

Нагледен пршмер как се краде партия. Пеевски се е ошлайфал преди това с фирми и банки. Дойде време и за партии. Да се готви ГЕРБ.

5

Ха ха ха

преди 2 седмици

Вкараха ми го, ама не целия.