264

Бай Ганьо

преди 2 седмици

Сегашния режим в Украйна дойде с кървав въоръжен преврат през 2014, спонсориран от Виктория Нюланд. Сегашния режим там е нелегитимен и фашистки. Издигнаха сумати паметници на Бандера, кръстиха улици на него и го провъзгласиха за Герой на Украината. Няма никаква демокрация там, управлява се от краварски съветници.

263

ПАНЧО

преди 2 седмици

До Страшно екато е толкова силна тая малка държава защо иска непрекъснато помощ от 52 държави?

262

Съвет от Чичо :

преди 2 седмици

Дори и след 10 години няма да знаете какво е ставало в Украйна и в Русия, по простата причина, че информация ако попадне във врага, може да повлияе съдбите на милиони ! Така че, вместо да се пенявите, пийнете нещичко по свой вкус и имайте пред вид, че в роман на Жул Верн може да намерите повече по въпроса, отколкото в подобна статия ! Нямам нищо против журналистите ! И те трябва да ядат хляб ! Но военна информация понякога дори генералите нямат... а за президентите... там е още по напудрено...

261

Анонимен

преди 2 седмици

Какво му трябваше на Зеленски да избива руснаци, родени в Украйна. Само за да са види кон боб яде ли.

260

Анонимен

преди 2 седмици

Ще превземат Москва, гадовете.

259

Българин

преди 2 седмици

респект за украинската армия и народ... Направиха военно чудо което ще се учи по история във всички държави. Покрон

258

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "Войната е най отвратителното нещо на този свят. Никой не отговаря. Защо Русия нападна Украйна? Поради каква причина?" --- Застани отзад на едно магаре и го ръчкай за топките. Много скоро ще получиш отговора. (Давам пример не обиждам никого)

257

Българин

преди 2 седмици

Украйна загуби стотици хиляди натовци в Курск а област. Над 1000 000 с сече загубите на натовски воиници в Украйна и техника . Украина се превърна в западно и натовско гробище Русия е велика сила бе ***

256

Анонимен

преди 2 седмици

Войната е най отвратителното нещо на този свят. Никой не отговаря. Защо Русия нападна Украйна? Поради каква причина?

255

Страшно е

преди 2 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

254

r3v0lv3r

преди 2 седмици

Няма особенно какво да се коментира, щом около 100 селища са празни полета.Проблемът, е че това е огромен репотационен удар за руснаците и на бързо затвори устите на западните консерви, които проповядват, че украинците не могат да минат в настъпление, дори и да получат сериозна военна помощ. Тръмп получи огромен удар, след като се оказа, че разправя недомислици. В момента Съливан блокира успешно по-голяма част от обещата помощ и обещани милиарди се връщат в бюджета.

253

Мечо Пух

преди 2 седмици

Сега да се разчисти и преднестровието от отzватници Та да реват двойно повече

252

Георги

преди 2 седмици

Бойко пък 3 папи са го галили по тиквената глава!

251

Анонимен

преди 2 седмици

Ода няма Да ти влязат в снабдително тиловия Район па чакай да неспечелят .те за това група армия север ще си виси скована ...Някой да е чул за руски успех от Беларуската граница до Харков Не е няма и да чуете

250

anonimen

преди 2 седмици

До Русия при СССРпрегледай си главата при психиатър

249

Айде бе

преди 2 седмици

До Русия при ..... От 80 години вече няма голяма война ! Държавите и хората се отучиха да воюват , и това беше най - хубавото нещо до сега ! Гледам голями изхвърляции тука от някои , Русия тъй , Русия инак , магучая тъй , магучая инак ! Русия не е нищо по - различно от останалите държави , и там хората не им се воюва ! Само не ми е ясно ако САЩ и споменатите от тебе държави тръгнат да воюват на фронт ,.... каква смехория ще са , така че замислете се малко преди да ги пишете тия неща !

248

Миличкото ми

преди 2 седмици

"Русия при СССР", кой ще ти пречупва измислена държава, която няма нищо нейно? " Богата" Дания от какъв зор ще воюва с РФ? Както и другите изброени от теб. За едно обаче те признавам - написал си "Англия". Правилно, момче, Великобритания отдавна няма, поне си се сетил :)

247

срам за кочината

преди 2 седмици

загубата на курск е най-голямото падение на ***!

246

До смелия автор

преди 2 седмици

Браво Гери. Този път написа реално ситуацията на Източния фронт. По важното е че не се изкуши да вземеш няколко пробити долара от Козяк за да напишеш някоя измислица за поредната Перемога на Укро Вермахта. Дано не ти направят мръсно от посолството на Козяк.

245

С кот ритър

преди 2 седмици

Спечели още от самото начало - взе много пленници - срочнослужещи войници, кадировци и фсб-ейци. За пръв път от 24.02.2022 г. руснаците инициират преговори за размяна на пленници, което устройва Украйна, тъй като има свои войници в руските зандани от 2014 г.