115

Анонимен

преди 2 седмици

Представителите на Доган в нея дори не искаха да се допукте до приемате та докувентите на Пеевск,но останаха с три срещу осем гласа.

114

Пипо

преди 2 седмици

Ти партийки и двете реално са незаконни: 11.4. Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.Не че в наща псевдо държавица някой го е грижа за закони...

113

Ангелина

преди 2 седмици

В държава ,в която депутатите са с поведение на деца от детската ясла и нямат дори най- малкото "основно възпитание", а още от детската ясла " децата са" агресивни насилници ,а в детската градина започват и да употребяват всякакви "весели вещества" е по- добре ,да я няма или свестните деца на Българи ,колкото и маллко да са те ,да напуснат това "отровно обкръжение" бързо ,докато на са ги заразили изродените индивиди .

112

ЦИК доказа

преди 2 седмици

Че не е независима комисия. За да угоди на етничарите, премина всякакви граници на законност! ЦИК не е ЦИК, а е леговище дало клетва за вярност на западняшките и щатски убийци и престъпници! Сега, народе, светна ли ти как се редят резултатите от изборите!А Сарафов спи!

111

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен,к.51 Хайде сега Радев и К.Петков са виновни, че Доган и Пеевски не могат да си поделят ДПС! Работата е ясна: турците в Бългрия и Турция ще гласуват за Ахмед, а ромите и минипартийката Български глас с 7200 души електорат и още една - с име от рода на Нови главатери - малко индианец - за Пеевски.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Държавата, т.е. и аз и другите обикновенни хора, в лицето на ЦИК и др. подобни държавни институции, да не си превишават правата и да внимават кой и какви партии регистрират за изборите, че после много ще ги боли.

109

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

Мисля и аз да си направя едно деписе. Те от Цик са с широки сърца. Ще ме регистрират и мен. Дали ще са две или три деписета има ли значени? Няма. Моето ще се казва "Деписе" втори шанс

108

Анонимен

преди 2 седмици

ЦИК взе Соломоново решение, евала на Пеевски, Изгони агент Сава от всички видове сараи- летни,зимни. Прати го да се крие във вилата на Рамадан Аталай - аген Вергил. Тази вила също е строена незаконно---- със заменки през 2008. Сега Пеевски открадна и партията на тези агенти на ДС. Нещо , което Христо Иваноов Бойкикев само се силише преди 4 години, но не успя, нещо повече сега подкрепя доган. Евала на Пеевски , ще гласувам за него, а никога не съм гласувал за ДПС...

107

Анонимен

преди 2 седмици

ДАЙТЕ ДА РАЗОБЛИЧИМ КРАДЕЦА ДОГАН, ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ДОРИ И ЗА БГ СЪД, ЗАЩО ГО ПАЗИТЕ?!?

106

До 101

преди 2 седмици

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЕЕВСКИ. НЕ СЪМ РОМ, НИТО ТУРЧИН, ЖИВЕЕЩ ВЪВ ИЛИ ИЗВЪН БГ КАТО ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ДОГАН - АГЕНТ САВА.

105

uha

преди 2 седмици

А новото ДПС представи ли необходимата подписка за регистрация? Или пак падишахът Пеевски е над закона?

104

До 103

преди 2 седмици

Те ще се явят в коалиция с две други партии, регистрирани като партии

103

какво ще реши съда?

преди 2 седмици

Регистрацията в ЦИК и на двете крила на ДПС е абсолютно противозаконна. , тъй като дпс (демокрация за права и свобода) нямат съдебна регистрация като политически субекти с такова име !призовавам прокуратурата да се само сезира, тотална щета за българите и България!

102

Браво на ЦИК

преди 2 седмици

ДПС се разпада.Това е чудесна новина.

101

До 72

преди 2 седмици

Да ти кажа ли кои българи ще гласуват за Пеевски - Искра Михайлова и Йордан Цонев.Пеевски да развързва кесията в ромските махали.Това е истината.

100

Традиции

преди 2 седмици

на всички диви, варварски племена по тези прокълнати земи... Даже се пренасят в чужбина. Не знам дали това е сегашното положение, но преди много години в Лос Анджелес имаше и 2 български чиф*****щинарии, пардон, църкви. Да живее дуализЪмът, комунизЪмът и най-вече тал*му*дизЪмът, равинизЪмът и кабализЪмът!

99

Анонимен

преди 2 седмици

Регистрацията в ЦИК и на двете крила е абсолютно противозаконна, тъй като те нямат съдебна регистрация като политически субекти с такова име !

98

На Боко Чекмеджето

преди 2 седмици

Не ЦИК а ЦИРК! Приело документите на двете ДПС-та! Кое е втопото? Има ли регистрирана такава партия? Ако няма, избирателите за кое ще гласуват? Ако са с един номер в бюлетината кво правим? Ако са с отделен номер, утре и Чекмедгето ще се регистрира като ГЕРБ - Групировка За Ежедневно Разграбване на България. С номера на ГЕРБ в бюлетината.

97

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 седмици

Всички тези жълти медии и бухалки, които Пеевски се опита да излее върху ДПС и Устава на партията през последните седмици показаха, че всъщност техните тези са напълно несъстоятелни.Г-н Доган неслучайно цитира член 6. Там са разписани причините поради които всеки един член на Движението може да бъде изключен.Изключените хора на Пеевски отговарят на всичките условия.Проблемът тук не е в това, че тези хора са изключени. Проблемът е друг. А именно, че те и до ден днешен продължават да злоупотребяват с името на ДПС. Такъв е и случая с Искра Михайлова, която е прокси на Пеевски. Никой парти

96

ПроСоТо

преди 2 седмици

До ЕВАЛЛА НА ШИШИ....майтапиш се,нали?...-Грухчо е ПРИРОДНО ОГРАНИЧЕН индивид !...само помисли:..-Ако нямаше някой много силен да го подпира с остеня,щеше ли това съществително да бъде толкова НАХАЛНО ?..Тоя е по-безумен и от Тиквата !...И това е обяснимо:-Тиквата беше "на обучение" при Тато,а Праасето захлеби единствено покрай мутрите,които се самоизбиха..