10

Анонимен

преди 2 седмици

Въобще гледането на тв не е препоръчително в нито една възраст.

9

Анонимен

преди 2 седмици

А телевизията над 2 годишна възраст е още по-опасна заради дегенерастията наложена ли от либерастичната помммия. Така че, гледането на телевизия на възраст преди 20 години е опасно.

8

тъй де....

преди 2 седмици

Правилно, само пустиняци дават по ТВ-то, ДоганЯ, ШишанЯ, Боце Тикводарски.......

7

Анонимен

преди 2 седмици

5 няма кого да излъжеш, атлантиците сте обратни и деца нямате. А че сте за бой си е така.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Правилното е :"Деца над 2 месеца да не гледат телевизия."

5

да

преди 2 седмици

Може да видят копейкин, а това оставя трайни поражения върху детската психиката. Преди да си се усетил ще почне да бие другите деца в градината, задето са "евроатлантици" и не му дават играчките си.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 8г.един комшия ми се хвалеше как за Коледа купил таблет на 3годишната си дъщеря.... Детето е зяпнало в екрана и цъка по тъчскрийна, че да може мама и татко да си поркат ракийка без да им пречат децата.... Купи им таблет на децата, че да ни оставят на мира!!!!

3

Анонимен

преди 2 седмици

В българските училища и детски градини инсталираха интерактивни монитори и електронни дъски. В електронните книжки ресурсите са 1:1 с хартиените носители. Дигиталните раници са фрашкани. Имат обучение на тези екрани (електронни дъски) и дори децата разполагат с онлайн профили за онлайн обучение,което е в пъти повече като посоченото време в статията. Имат и писалка за мониторите, с която работят на електронните дъски. А майки на две г. деца гледам им дават да играят на айфоните.

2

бл

преди 2 седмици

Правилно! Обаче как да го разберат това новите родители, които купуват на бебета таблети и телефони още преди да ги отбият от кърма?

1

Замисли се

преди 2 седмици

Плащаш едни пари за телевизор, по който никога няма да ти кажат как да станеш богат, но ще ти покажат болките на хората по цял свят - за да ги преживееш и ти! Не твойте болки а на хората от Зимбабве и Уганда и Украйна. След което ти КРАДЪТ от времето, вместо да направиш нещо полезно за себе си и семейството, седиш и гледаш някакъв екшън. Така не само си губиш времето но и даваш пари за това.