125

от германия

преди 2 седмици

тука градовете имаш чувството че си някъде в близкия изток,бради и фереджета ,ако искаш да видиш жагатайци много и накуп заповядайте в западна европа

124

Миряна

преди 2 седмици

Статията е хубава хвали столицата ни ,но има още много да се прави .Голяма мръсотия е в подлеза на Универсистета ,когато се изкачваш към Народното събрание,не ми е удобно да на пиша на какво мирише и какво има по земята. Там спят клошари и сещайте се на какво мирише-тоалетна.Кмета да иде там да се поразходи и да види ***. Но все пак аз съм родена тук ,моята дъщеря ,внучка, зет ми,съпругът ми .Обичам София и България.Но и хората не пазят чистота .Виждам хубаво облечени хора ,но хвърлят по зе

123

Анонимен

преди 2 седмици

Там където има кметове на ГЕРБ- градовете и селата се развиват много добре- какво наблюдавахме масово в моя град- дойде кмет на ПП и градът потъна в мръсотия и отпадъци, ремонтите спряха- щото нямали пари- кварталът ни е чист защото се управлява от кмет на ГЕРБ- пак ще го изберем!

122

хаха

преди 2 седмици

*** болници и мрляви тротоари. Такава е София на немските пудели - мтрагените от ГЕРБ

121

Анонимен

преди 2 седмици

Какво им е на униформите на стюардесите .

120

Западните столици

преди 2 седмици

Са кл, о а, ка, там не можеш да ходиш без да си отваряш очите на четири и да следиш дали от някъде няма да те нападне групичка мигранти и да те обере или да изкачи някой джихадист да не намушка. В Бирмингам на някаква сграда в центъра написали "Без повече бели" и полицията не смее да го изтрие да не ги изколат. Замазали криво ляво една буква като се озъртали като зайци. Това са тия за които ако кажеш нещо си ксенофоб. Нека им е на западняците скоро там ще има шериат и халифат.

119

Анонимен

преди 2 седмици

Вярно е единствено по отношение на това, че в София не е толкова бъкано от емигранти и няма цели райони подвластни на закона на шериата...все още!

118

София е бяла

преди 2 седмици

Лондон и Париж приличат на Маракеш, Кабул или Киншаса. Един бял няма ,престъпност , мръсотия. И българина е мърляв ама не чак толкова. За да не се съсипе България трябват бригади които да спукват от бой мигрантите докато се разкарат от тук.

117

Анонимен

преди 2 седмици

Какво им е на униформите на стюардесите .

116

ПазетеСеОтСДСчумата

преди 2 седмици

Вярно е.Не само София, а из цяла България плъзна и се напълни с всякаква евро-гейо- атлантическа смрад: гейове, лесбийки, много полови ***, педофили, садисти, некрофили, геронтофили, содомити, извратеняци вссякакви,наркомани, алкохолици и проче.Най-много са ингилизи и франсета.Хем им е евтино, хем има благоприятна почва.Нали за това работиха усърдни 35г. - да ни съсипят богатата и просперираща държава ,и да я превърнат вдобре преджобена и оакана своя англо-краварска ***, пардон -колония

115

Варна

преди 2 седмици

В Триест Италия има повече красиви сгради от Белград , но масовия турист иска столици във колекцията /Фейсбука/ си,това е .

114

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахаха дори и минус не заслужаваш , камили моята реплика.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Центъра на Скопие е измислен и дори щели да го събрат по препоръка на ЕС. Единствената европейска столица на Балканите е Букурещ. Нито дори и Атина не ми харесва нито турския мегаполис.

112

Хахахахха

преди 2 седмици

,Кое е пък му е по-хубавото на Плофдяф? Един амфитиатър ли?

111

Анонимен

преди 2 седмици

Сравнението със Скопие не е редно понеже то е малък град някъде колкото Пловдив а Пловдив е къде къде по хубав и от Тирана и от Скопие и дори от София. Мене ме дразнят хората много са пррости. Ето например тия шuбaнu звездички тука.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Има роми и мигранти има няколко ***.места по Мария Луиза и по цар Борис трети също джамията ме дразни и организацията в градския транспорт е под всяка критика както и общината но пък Витоша ми харесва и руската църква.

109

Българин

преди 2 седмици

София,най скапаната столица в Европа,след Тирана! Дори центъра на Скопие е по шик,а за чистота да не говорим! София пълна с отре пките на цяла България,ци ганизирана,*** с огромна престъпност,управлявана неграмотно от бивши комунделу или техните отрочета,ОТВРАТ!!;!

108

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

А какво хубаво има в София, не разбрах. Нито архитектурата архитектура, нито улиците улици, нито хората българи. Кое и е хубавото н ща София? А да, сещам се. В Париж и Лондон половината черрно, в София също, половината още хранят кон с каруца :)

107

Анонимен

преди 2 седмици

О, Боже, не! Дано да нямат в предвид мигрантите.

106

Анонимен

преди 2 седмици

На София и липсва история. Историята бише променена и упищожена от окупацията и комунистическия режим, а после същите през прехода съсипаха всичко за да заличат диктатурата и престъпленията си. Ей това е София днес. Едно голямо нищо, разнебитено и мръсно нищо.