202

Анонимен

преди 2 седмици

И сега ако ни кажат, ще ви продаваме ток, ама не искаме долари, а валутата на БРИКС. И какво прайм, другаре.....???

201

А дано

преди 2 седмици

Поиска и да излезе от НАТО

200

Устремени като лайно

преди 2 седмици

В канализация! Естествено желание, като се има в предвид, че е пълно с ***! Но и това ще се окаже ромска парлама като цялата работа на азиатските дьонмета! То и дуписету били либерална европейска партия на думи! Няма европейска партия от азиатски евнуси!

199

Joe

преди 2 седмици

Някой може ли да сподели ,какво общо имат държавите от БРИКС ? Свободно движение на хора ли, обща валута ли, общи ценности може би, свободен пазар между тях има ли, технологии ли споделят ? БРИКС е създаден преди повече от 20 години. Какво се случи помежду им за тези години? Ясно е,че който иска да е член ,се записва и го приемат. И до там......

198

Гадняр

преди 2 седмици

Веднага след влизането в Брикс, турско семейство решава да се отправи на екзотична екскурзия до Индия. Тъй като в Брикс долари и евро не важат се налага да напълнят багажника с турски лири. В Индия спокойно могат да ги обменят за едно ремарке индийски рупии. И да останат няколко килограма рупии няма да е проблем. През зимата ще палят печката с тях.

197

Анонимен

преди 2 седмици

Ето Пешо пак се напъва до по-сиране но не знае кой кара влака.Утре някой ден ингилиза и чичо ти Сам ще решат каво да правиш или да не правиш ..капиш

196

Анонимен

преди 2 седмици

При Ердо безвремието и гео-политическото свободно падане за Турция ще продължат

195

Анонимен

преди 2 седмици

И ДПС да отива в БРИКС. В България не са желани!

194

Анонимен

преди 2 седмици

И ДПС д отива в БРИКС. В България не са желани!

193

Посерко

преди 2 седмици

От Турция. 500 години ние сме ***. Метнахме дюнер в космоса. Искаме в БРИКС. Тууала Сърп и Чук. Ние сме Пуйки

192

Ти да видиш

преди 2 седмици

Ами очаквахме го. Да отиват в БРИКс . Да се махат от НАТО

191

ПроСоТо

преди 2 седмици

до 183 :..-Първо:-наистина прекаляваш!..Но щом си толкова надъхан,ето :..-По ПРОФЕСИЯ съм строителен инженер,специалност "ПГС" ..Второ:..-За мен е "бизнИс",защото така се произнася в английския..Пише се "буссинес",но се произнася с "и"...Трето:-Проектиране,изработване и продажба на електронни устройства,свързани с енергетиката-ТОВА ми беше бизнИса !..Имах екип от свестни момчета,на които можех да разчитам..Така ...С извинение към ДРУГИТЕ,на които "досадих",но не по моя вина !

190

Анонимен

преди 2 седмици

Ако това е така, значи наблюдаваме разпада на НАТО!

189

Европеец

преди 2 седмици

Ха-ха-ха, от зор, щото вече 20 години се моли да я приемат в ЕС, ама нъц!

188

Турчин

преди 2 седмици

Ердоан, съвсем изтрещя. Дойде на власт с лъжата за демокрация и ще вкарва Турция в ЕС. Сега вместо в съюз с Германия и Франция, дърпа държавата към съюз с Еритрея и Етиопия. Брикс е съюз на онеправдани миззерници. Нищо повече, нищо по-малко.

187

Сата НАТО

преди 2 седмици

До До 162......Казваш, че в Бразилия е диктатура, както и в ЮАР и Индия, докато в България управлението на Борисов не беше диктатура. -------////------- Борисов беше гь золизец на Путин, е! Ти май от небето падаш... Торбата с лаи на от Банки е комунист и в червата и готов да се наведе пред всеки, който му напълни чекмеджето. Явлението Борисов е възможно в България само и единствено защото масата българи са роби-мазохисти. Неслучайно тука симпатиите към Кремълския у род са най-силни от цяла Европ

186

До измекяра 178

преди 2 седмици

Свободния пазар е за целия свят! А съюзите са за взаимопомощ!

185

Хаха

преди 2 седмици

Който иска в Брикс го приемат. Няма никакви изисквания, освен да взимаш заем от Китай, който да го използваш, за да построиш на твоя територия китайски завод или да дойдат и да ти построят мост, само че тези, които идват са китайци. Местни фирми не могат да участват. Малко е като МЛМ схема. Фирма си търси служители и предлага висока заплата. Провежда се проформа интервю и веднага ти предлагат работата и да започнеш веднага. Всъщност всеки кандидатствал веднага му предлагат работа.

184

Анонимен

преди 2 седмици

Турците започват строеж на турски поток две с 8 милярда капацитет маuната им на ес българия трябва да участва в проекта по тръбите ще тече микс между азерски и руски газ

183

Анонимен

преди 2 седмици

Една съветска поетеса беше отговорила на въпроса ( АКО ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ) така - ще се покатеря на едно дърво( за да не я прегазят) .Русия с тези ресурси които има не и трябват съюзи трябват и мозъци - некрадливи .