14

Майора

преди 2 седмици

Мартине че вие сте виновни затова недоразумение/промените относно служебния премиер/ , направено от секретарката на олигарх и юрист без ден трудов стаж! С колкото до руска ти го направи с прехвърлянето на парите в ЧПГ , след което пенсионерите получават по 150 лв пенсия!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Мартинчо, ти не си ли риск бре?! Кой напираше да храни частните пенсионни фондове с милиарди и днес хората взимат по 150лв. пенсия... при една трета вноска! Ти ли мискиинино не знаеш какво правиш и не те ли е срам ако си като Кирето неграмотен!

12

Мартин Димитров

преди 2 седмици

Г-да, кво да ви каа, ся? Чи е ставаме, не ставаме! Сами гласувахме промени в Конституцията за служебните кабинети, с които сами си го набутахме, голям, дебел и чепат! И сега, с всеки служебно, се ни е отзад! А ние, искахме да е отпреже! Опитахме се, наистина да спрем чече Гоше и Митрофанова, но и предницата и задницата ни не става! Не сме за таа работа! А, всъщност, за какво точно ставаме?;)))

11

Тexaсо до споменот..

преди 2 седмици

Кой Любомир Владимиров? От БСП в крайдунавския град? За него ли става въпрос? Иначе рози от статията си съд отвсякъде. Абсолютен пp0дaжник от една от антибългарските партии.

10

Мартине,

преди 2 седмици

Най-добре е ти да си ходиш в ГЕРБ -СДС.Нали беше от основателите на СДС.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Благодарение на безродниците от ППДБ ние платихме заедно с европа масрафа за войната и външния ни дълг се удвои от 13 на 28 милиарда... ПО-ГОЛЯМ РИСК ОТ ВОС МАЛТИНЧО НЯМА МАМИНОТА ДЕТЕНЦЕ НЕПОРАСНАЛО В ПОЛИТИКАТА А СЛУШКАЩО КУКЛОВОДИТЕ СИ.

8

спомениот стариЛЕНТИ

преди 2 седмици

На 24 септември като член на комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм д-р ик. Владимиров е поискал от секретаря на комисията одитния доклад на ДКЕВР, за който съществуват съмнения, че е констатирал нарушения на Закона за енергетиката и условията, по които са дадени лицензите на ЕРП-тата да работят на територията на България. Установено било, че лично Мартин Димитров е разпоредил да не се предоставя информация за този доклад - нито на хартия, нито на електронен носител. В случая не става въпрос за класифицирана информация или документ с гриф на секретност. Според д-р ик. Любомир

7

Анонимен

преди 2 седмици

Малтинчо Уикилийкса, защитника на американските енергийни интереси в Българската колония не е никакъв риск за енергийната ни система, той е направо енергийно бедствие но няма ДАНС която да си го прибере и озапти.

6

Анонимен

преди 2 седмици

ГЛАМАРТО ТИ ОТ КОИ СИ - ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИЛИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ???!!!...

5

Анонимен

преди 2 седмици

Защо все повече и повече ми харесва идеята да се забранят за няколко години идеологиите и партиите ! Просто да си имаме непартийно създаващо и гласуващо практични и полезни закони за всички хора . Идеологиите се изчерпаха .

4

Вятъра на подмяната

преди 2 седмици

Превеждам :Айде нещо дайте ни да седнем пак на масата с баницата че този служебен кабинет е много лош ..за нас !

3

Алекс

преди 2 седмици

И ПП/ДБ както ДПС и БСП се разпада.Мартинчо ще трябва да си търси работа.Депутатските кюфтета бяха толкова вкусни и евтини.Мъка.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Хи-хи! Всеки служебен кабинет се превърщал в риск! Само с вас е най-сигурно, нали? Вие сте си, пазите се, пазят ви отвън ...

1

Анонимен

преди 2 седмици

Този никой хахахаха добра се до парламента най сетне какво работиш индивидоооо НИЩООООООООХОПА ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ НИЩОПРАВЕЩ