70

Българин

преди 6 дни

Русия Китай Северна Корея са готови за ядрена воина давидем *** терористи сащ НАТО готовилиса

69

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя не го ли умряха вчера :D и *** също.....за кабарнайсти път

68

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко върви по план

67

анонимен келеш

преди 2 седмици

За русия сценарият е един!Глад и мизерия дълги години!Това се отнася за обикновенните руснаци.Вовата и крадливите *** от неговият кръг ше нагъват трюфели,хайвер доживот на гърба на народа:):):)

66

Баба

преди 2 седмици

"САЩ и техните васали в Европа направиха стратегическа грешка като започнаха войната в Украйна. И нямат изход, изходът от такива грешки е само един - поражение."Кфи васали, брат? Русия влезна в Украйна с танкове и хеликоптери, уж на операция, а сега губят Курск. Тва е все едно да ти забия един по кратуната и после да се оплаквам, че ти и приятелите ти сте почнали да ме биете.Нещастници и лъжци и страхливци големи сте платените русначетаХак да ви е сега, Курск принадлежи на Украйна!

65

Баба

преди 2 седмици

"По думите му Русия е "готова за всеки сценарии и Москва ще съди за намеренията на Запада по делата"Къф запад, момчета, вие не можете с една Украйна да се справите 3 години, говорите приказки за запад. Не стига че загубите Курск в момента, не стига че ви бомбардират столицата (както вие бомбардирахте 3 години), се правите на голямата работа, че сте готови на всичко. Готови ли бяхте да загубите Курск, и да имате "операция" дето 3 години нищо не постигна?Смешници

64

дедо ви

преди 2 седмици

това от оня свят ли го каза? щото още преди три дена лавров е опънал копитата във вилата си.

63

Боби

преди 2 седмици

До засегаааа Доктрината на НАТО за стратегическо поражение на СССР е записанз още преди ккато се казва нашите родители да се родят 1948г. А РФ е наследника на СССР... Нищо ново така да се каже...

62

Анонимен

преди 2 седмици

значи, има къде са се крият мерзавците, при всякакъв сценарий!

61

засегаааа

преди 2 седмици

изявленията на Запада отговарят на делата му. Казаха ви да не нападате Украйна, а след това ви казаха, че ще работят за стратегическото поражение на Русия. Това и правят.

60

Сценарий Но1

преди 2 седмици

Жужето на въжето - на красная плошчадь

59

тоя па

преди 2 седмици

а дали вие в кремъл сте готови , да не мислите че сте безсмъртни ? щото обикновения руснак едва ли е готов да умира заради вас

58

Боби

преди 2 седмици

До Анонимен Всеки Голям политик винаги разглежда няколко варианта в който неговата кауза ще загуби. Също така освен мерки да е печеливша неговата кауза Големите политици вземат мерки за Минимализация на евентуален провал. Почти съм сигурен че поради факта че Москва още от самото начало(2008) на възобновения конфликт Запад-РФ взема всякакви превантивни мерки тихичко сега Руската Икономика издържа на 25000 ли станаха общо Рестрикциите наложени от "благовещатели" по света...

57

Анонимен

преди 2 седмици

Значи и евентуален провал на Русия е вариант? Е*ати пораженеца конски!

56

моше

преди 2 седмици

Психопата путин започна войната и ще свърши като Хитлер...

55

Боби

преди 2 седмици

До Анонимен 59 Въпросът е на каква основа подкрепят войната? Украинците подкрепят войната ЕМОЦИОНАЛНО - ТЕ НАПАДНАХА(Като АМА СЪВСЕМ ЗАБРАВЯТ ПРЕДИСТОРИЯТА) Руснаците от друга страна ОСЪЗНАТО ПОДКРЕПЯТ СВО (Запада финансира Майдана, На Майдана свалиха Украинската легитимна Власт, Започнаха Гражданска война, която доведе до включително тероризъм и на наша територия(РФ), Остави на страна НЕОНАЦИЗЪМА - ТРЯБВА ТОВА ДА СПРЕ(Ако трябва физически да се унищожи))

54

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ и техните васали в Европа направиха стратегическа грешка като започнаха войната в Украйна. И нямат изход, изходът от такива грешки е само един - поражение.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Най-вече на сценарии включващи обилно количество водка и комплекси за малоценност.

52

Анонимен

преди 2 седмици

90% от двете населения както на Русия така и на Украйна горешо подкрепят войната! Само слепците не могат да видят, че вече няма място за две държави - хем Русия, хем Украйна. Едната ще изчезне и дори знам коя :))

51

УКРИ ВЪРНЕТЕ ДОНБАС

преди 2 седмици

И КРИМ НА РУСИЯ И ДА СЕ СВЪРШВА ВОЙНАТА