247

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 243 То управляващите вече направиха първата манипулация на изборите, като видяха, че AfD в Саксония печели 1 депутат в повече от нужното да не може да бъде блокирана от 2/3 мнозинство и да бъде наритана в ъгъла(Като при схемите в Испания и Франция, където печалившите бяха изместени от левите.). Просто обявиха вчера "компютърен проблем" с преброяването и нови резултати с 1 депутат по-малко. Ама десните са криви и враг на демокрацията... Как така лоши хора ще печелят избори?

246

Анонимен

преди 2 седмици

Защо статията е със заглавие, което открито нарича десните нацисти? Как пък не може нещо извън хард марксизъм да бъде прието? Нали сме демокрация и се борим за свобода на словото, на личното мнение и т.н.? Защо няма нещо за сърп и чук или Мао и Сталин? Левите със сигурност са фенове на тези неща, докато от десните може би 0.1% са крайни. Ноооо... Модерната демокрация е при 1 депутат, който обърква сметки как да се блокират десните, да се обяви компютърна грешка и да се сменят резултатите.

245

Анонимен

преди 2 седмици

До там ги докараха немците. Скоро и в България, ако не се изринат тези крайно-либерални, крайно-троцкистки, крайно-лгбт партии и ние ще започнем да викаме "Хайл Хитлер и ще вдигаме ръце за нацистки поздрав. Както са казали Металика, Fight Fire With Fire.

244

Анонимен

преди 2 седмици

Е кво, хайл камала ли да викат.

243

Анонимен

преди 2 седмици

За да претендира статията за 100% коректност, трябва да се подчертае, и то дебело да се подчертае, че шефът на десните дойде да гласува демонстративно с Лада Нива.

242

Samo minavam

преди 2 седмици

Сетиха се, кои са. В противен случай, стават халифат

241

Анонимен

преди 2 седмици

Правителствата на Германия са основните виновници за войната в Украйна. Германия води бавно, но необратимо ЕС към голяма война с Руската федерация, потенциално и с Китай. Почакайте още година-две... Който има илюзии, че Германия е реформирана държава и си е взела поуките след близо 60 милиона жертви през Втората световна война е наивник.

240

Анонимен

преди 2 седмици

От Германия здрав разум не бива да се очаква. Твърде красноречив запис имат. В крайна сметка винаги свършват с голяма война. Сега, ръководейки ЕС няма да бъде по-различно. Фактът, че подклаждаха войната в Украйна съвсем целенасочено, а днес изключват разрешаване на конфликта с мирни средства е повече от показателен. Afd няма да имат различна външна политика, дори да дойдат на власт. Незаконната миграция е основния въпрос за Afd. Друго няма.

239

Анонимен

преди 2 седмици

Плюехте вие "баба ви Меркел". Плюехте защото ви беше наложено като модерно да я плюете. Ще я търсите вие баба ви Меркел. Вярно и тя доста напакости, но пък тя се срещаше с всички и с Путин и с американците и с украйнците и с Бибитко дори. Другите сега просто седят със скръстени ръце и чакат нещата да се оправят от само себе си. И взимат парички, също както в България.

238

Анонимен

преди 2 седмици

Дойде им до гуша да маршируват целуващи се гейове по улиците и мигранти да ги ръгат с ножове

237

спиций

преди 2 седмици

определена Германия и ес имат нужда от нов фюрер.....certain germany and eu need a new fuhrer..... :) .

236

Аврам

преди 2 седмици

Когато в Украйна от 10г. ходят със свастики и викат слава украине, което е пряка версия на Зиг хайл от 40те. ,няма проблем. Но в Германия изведнъж долям проблем стана. Който сее ветрове жъне бури!

235

Анонимен

преди 2 седмици

AFD е бъдещето на Германия. Германия отново трябва да стане икономическия водещ в Европа не вЕС защото ще напусне ЕС и ще се възроди немската марка

234

Анонимен

преди 2 седмици

До Реалист:В Германия никога не е имало фашизъм, националсоциализъм да. Ако не друго, в Русия и Украйна от край време си ги има и двете разновидности.

233

Сата НАТО

преди 2 седмици

Тюрингия е селски щат, доутрепан от германския соц. Те не диктуват модата.

232

Сата НАТО

преди 2 седмици

До Реалист...граждани придобили гражданство чрез фалшиви документи и лъжи следва да бъдат лишени от него и натирени, неще и дума ------///------- В Германия има и един милион руски немци, които са придобили гражданство само с декларация, без някой реално да им е проверявал произхода. Също като нашите македонци с български паспорт.

231

преди 2 седмици

"Xaйл Xuтлep" лu нeзнaм, koмaй Caлaм Aлeйkyм, Mapxaбa u Aллax Akбap no-чecтo вukaт...?

230

Христо Христов

преди 2 седмици

"Притеснява ме, че вече никой не се крие и казва открито, че гласува за "Алтернатива за Германия", а тези, които сме против крайнодесните, сме малцинство." - мда, неграмотните про'с'таци на Запада се страхуват от свободното изразяване на мнение. Защото режимът на Запада се стархува от свободните хора.

229

Христо Христов

преди 2 седмици

"които все още се свенят да гласуват за фашистка формация:"... Ако не се беше появила Сара Вагенкнехт, щях да гласувам за "Алтернатива за Германия", защото и те са срещу войната."" - аз свян не виждам. Пак редакционни внушения.

228

Христо Христов

преди 2 седмици

"... хората постепенно губят доверие в институциите и вяра в демокрацията, че тя може да разреши проблемите им", отбелязва Щефан Кремер, директор на регионалната служба за защита на Конституцията в Тюрингия" - на коя Конституция, на Тюрингия ли?