8

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро и младите ще научат какво е безработица.Отложиха пързалката с няколко години със Ковид парите които надуха инфлацията и оформила жилищен балон.Сега след 2 години на високи лихви от Централните банки ,икономиката започва да ги абсорбира.Който има кредити и си е повярвал много ще плаче.

7

Анонимен

преди 2 седмици

За какво са ви "инвеститори", за които няма работници? Чужди инвеститори за чужди работници в България, а ползата е само за алчните родоотстъпни работонаематели на чужди работници. И данъци не искат да плащат. Токът им плаща държавата. Полза за държавата и българския народ няма, но вреда ще има, като докарат население с неевроатлантически ценности от Азия и Африка. После алчният бизнес ще докара социални и културни проблеми, престъпност и ислямисти.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали здравеопазване, рецепти, БДЖ и др станаха електронни, :))

5

Анонимен

преди 2 седмици

Тинтери- минтери, що за глупости са това? По времето на бай Тошо, бяхме , леко казано, като в затвор , гледахме икономиката на загниващият капитализъм, но пак си имахме износ на стоки. Сега пак имаме, но износ на бели роби и женска плът. Просто в последните 30 и повече години вървим към тотален упадък, защото управниците ни продадоха и род и култура!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Забравете за растежа от последните 3 години, докато страната се управляваше от ПП-ДБ. Никой не иска да инвестира в една държава където има вероятност путинисти като Възраждане, ИТН, ГЕРБ-ДПС, МЕЧ да дойдат на власт...

3

Иван

преди 2 седмици

Супер си е на държавна работа. В частен бизнес бях 18 години. Ами то са изисквания, пък има таргети за постигане, стрес. Минах на държавна работа, рай, братче. Почвам в 9, приключвам в 16 часа, заплатата не е висока, но с ДМСта, бонуси, коледни, за дрехи, за път, за лятна почивка, за очила, задължителна 13та и 14та заплата и минах с 30% последната ми заплата в частния сектор, която беше 5600 лева бруто. Пък и имам 32 дни отпуска

2

да ама не

преди 2 седмици

Стига с тези мантри! Няма инвестиции, защото не е изгодно! Хайде намери ми персонал дори за най-прости производства. Върнах се от чужбина и от Бюрото по труда започнах курс за преквалификация. 80% от курсистите за нищо не ставаха, останалите работиха нещо на черно като самоосигуряващи се. Трагедията е пълна! Кирчо построи заводите за коли и батерии и сега трябва да се пазим китайците да не ни откраднат технологиите:). Европа умира, а ние сме последната дупка за инвестиции!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Кажи това на Радев и проминкаджиите ИТН,ПП,ДБ, които ни въвлекоха в цайт-нот и в спирала от избори, докато разрушим ГЕРБ. Само че, не би. Държавата се хлъзгава надолу и тепърва ще има да губим.