60

какво ще реши съда?

преди 2 седмици

крах на законността. Как да вярваш че ще има честни избори. неправомерен начин приеха документите на Чакъров . изключването на Чакъров се води независим депутат, а Пеевски е шеф на групата на ДПС. А познайте какво ще реши съда? Как цик ще приема документите на Чакъров които е независим депутат и вече изобщо не представлява ДПС. Трабваше цик само да приема документите на Пеевски който е шеф на групата на ДПС у единодушно легитимно и законно избран.От днес вече ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО

59

Делян Пеевски.

преди 2 седмици

"Аз съм избран напълно законно от Централния съвет, и всякакъв опит да има нелегитимно решение стана ясно. Това ще го кажат юристите, аз мога да кажа, че има едно ДПС и има един лидер на ПГ. Той се казва Делян Пеевски. Останалите са независими народни представители"

58

Анонимен

преди 2 седмици

Регистрацията в ЦИК и на двете крила на ДПС е абсолютно противозаконна. , тъй като дпс (демокрация за права и свобода) нямат съдебна регистрация като политически субекти с такова име дпс (демокрация за права и свобода) !призовавам прокуратурата да се само сезира, тотална щета за българите и България!

57

Анонимен

преди 2 седмици

герб е нелегитимен и не трябва да бъде регистриран -- това е нещо като частна фирма с предмет на дейност крадене покрай закона и променяне на закони в "наша полза."

56

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 60 - "Нямаме ли закони?" Закони си има ,въпросът е как и дали се спазват . Пример (малко извън темата ,но нагледен )- "Отнемането на автомобила на Ивайло Цветков - Нойзи е щяло да го превърне в "изкупителна жертва за назидание на останалите членове на обществото без реален принос за повишаване на нивото на трайно занижената транспортна безопасност". Това става ясно от мотивите, с които съдът оправдава решението си да не вземе колата на журналиста хванат да шофира в нетрезво състояние

55

Анонимен

преди 2 седмици

Какви правила? Нямаме ли закони? Всичко е плаващо на надуваем дюшек.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Изгледайте в ютюб филмчето "филм за филма ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"

53

Анонимен

преди 2 седмици

Става нещо. Червеният хеликоптер току що кацна в района на боянските сараи.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Изгледайте в ютюб - Штрихи от "османското присъствие"

51

Анонимен

преди 2 седмици

Изгледайте в ютюб филмчето "Велика България - 13.03.2011"

50

L.

преди 2 седмици

ЦИК да не регистрира нито едно от ДПС-тата, докато не се разберат. Че пропуснали едни избори - да им е за урок!

49

Анонимен

преди 2 седмици

"В по-големите градове хората по-малко зависят от държавата", поясни доц. Светослав Живков." Глу*сти, навсяке и всички в" държавата" зависят от мутренско-милиционерският начина управление преди познат и като шуробаджанащина. Сещам се за т. нар. Мишо Бирата и записа на Вельо Танов и Буци"Аз винаги съм си плащал! (М.Михов)"

48

Анонимен

преди 2 седмици

СИГAНCКА ЕСЕН - (днешна моторна изборна песен) >>> ФАКТ! Евpеите и Сигaните тогава като са й сменали името са биле понад 30% от населението на София придошла смpад по времето на Османлиите! Айде наще .... Чиста Жива КAНАЛИЗАЦИЯ! Сердика - Сърцето на Света, Средец - Центъра на Света е преименуван на София след инвазията на Руския Ботуш на името на Българската София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов убити в Рим - понеже не са искали да се откажат от Християнската Вяра на Исти - Истината!

47

Анонимен

преди 2 седмици

Защо Карл Маркс подкрепя Турците по време на битката на Шипка, срещу Българските Опълченци?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Буквите не са били виновни никога.

45

анонимен

преди 2 седмици

Има изход. Двете ДПСта, двете БСПта и двете Величия да не се регистрират в ЦИК като нелигитимни. Очаквам и шарлатаните да се разтурят . Това ще изчисти парламента от ментета.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Йоло Делев е пред ЦИК.Йоло президент!

43

ИЗХОДА Е САМО ЕДИН

преди 2 седмици

ВСИЧКИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И НЯМАТ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ > ВЪН ОТ ВСЯКАКВИ ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪЦИ

42

Анонимен

преди 2 седмици

ПРАВОТО МОЖЕ, НО ПРИЛАГАЩИТЕ ГО - НЕ ЖЕЛАЯТ.

41

Анонимен

преди 2 седмици

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НАШАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА ЦИК ЩЕ Е ИЗВЪН БГ КАТО ОТЛИЧНО ЗНАЕ, ЧЕ ОТ 2 СЕПТЕМВРИ ЗАПОЧВА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИИТЕ В ЦИК И ОТЛИЧНО ЗНАЕ КАКВА Е СИТУАЦИЯТА В ДПС И В БСП?!????!!!!! ЗАПЛАТАТА ИМ Е ПОСТОЯННА, НАД 10 000 ЛВ Е?