55

Edin tam

преди 1 седмица

Най-лошото е, че употребта на райски газ без допълнително кислород води до задушаване на мозъка. При прекомерна употреба настъпва необратима увреда. Претопяването на България върви с пъкна сила под носа на народа.... То се вижда и по улиците, де. Честито на всички!

54

А

преди 1 седмица

МОЖЕ-САМО ЧЕ НЕ ИСКАТЕ-НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА АМБАСАМАЦИ

53

centurio

преди 2 седмици

A, може, може...

52

На кой пречи

преди 2 седмици

райския газ? То е ясно. На наркодилърите. Продажбите на трева и амфети спадат а това е лошо за цялата мафия на чело с тиквата и прасето. Затова и се пращат милиционерите да гонят някакъв си газ. Ако човек иска да се надруса - взима 2 сметани по 3 лева от билата и готово. Тоя газ го продават от край време за правене на сметана. Тревата и амфетите да не са по-полезни за организма от райския газ? Или миcиpкитe пак изпълняват поръчка на шефа си - прасето за да пропагандират тежките наркотици ?

51

:)

преди 2 седмици

Проста сметка защо е печеливш бизнес. От 1 флакон 640 грама, който по сайтовете струва 40-50 лв макс, а на едро ако се вземе е дори по евтин, могат да се направят около 80 балона. 1 балон се продава по принцип за 6 лева, тоест печалбата от 80 продадени балона е...сами си направете сметката :)

50

Анонимен

преди 2 седмици

Ами не може да се забрани защото и газ който се ползва навсякъде в индустрията. Все едно да забранят продажбата на CO2. Тук проблемът не е райският газ. Проблемът е хората по начало искат да с друсат. Ако няма райски газ ще намерят друго. Има стотици начини. Има много наркотици които са непознати на нашия пазар и тепърва ще навлизат. Хората просто искат да се друсат. Винаги са искали. Още от ден първи. Още от пещерите са се друсали с гъби и канабис и дмт растения.

49

Хммм

преди 2 седмици

В САЩ са се справили само с едно пистолетче "Колт" . Пред него всички стават равни .

48

Далай Лама

преди 2 седмици

В *** България никой нищо не може да спре , защото няма държава !

47

Има разбира се!

преди 2 седмици

Лошото е, че в България хората са зли, пр0стии и зле образовани! Ако живеехме в друга действителност ..... щеше да бъде спряно много лесно :)

46

Анонимен

преди 2 седмици

но пък да отнемат лична собственост (автомобил) при ПОДОЗРЕНИЕ след неточен дръг тест, могат... интересни закони интересно безсилие на държавата

45

Генерал Петров

преди 2 седмици

Българите сме свободен народ. Стига да не се пречи или вреди на другите, няма причина да се забранява нищо.

44

ОАЕ

преди 2 седмици

Там, където се крият височайши престъпници- как са се справили с наркотиците?

43

Що за из

преди 2 седмици

мет управлява ***?Наркотици, катастрофи, здравеопазване, измами ...Като с нищо не може да се справите, поне в името почистването може да с пробвате!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Може, с автомат Калашников.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо не може да спре продажбата на наркотици, защото полицията е с мафията а вие за райски газ пишете....

40

Анонимен

преди 2 седмици

Не може да се спре?? Има държави, където има ред и продажбата е спряна успешно. А да не говорим в държавите, където важат законите на Шериата - там и да си помислиш такова нещо не можеш!

39

Позитивния оптимист

преди 2 седмици

Нищо, нека се тровят и да намаляват отрепчиците. Като станат като зеленчуци след някоя година, дано са им живи роднините да ги гледат иначе ще умрат опикани в мизерия и самота, защото никой нормален няма да се грижи за такива отпадъци.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Абе интересно ми е, тая газ, дето още от 4-ти клас я слшахме, а 4-ти клас бяхме 93-та, как така вчера стана опасна?

37

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 33 - Tака ще постигнат, цената му да стане тройна, а търсенето петорно.

36

А

преди 2 седмици

Кой го вкарва този газ? Спрете него. Не потребителите. Или е от парламента и не може да се пипа.