57

Анонимен

преди 2 седмици

Населението на Украйна падна под 20 милиона. 9 от тях са пенсионери. 2 - деца. От оставащите 9 милиона 5 са жени. В Украйна не остана кой да работи тежък труд. А той е в основата на всичко останало. Украйна няма икономика. До 2 години ще има такива дългове, че няма да може никога да ги покрие и ще трябва да и ги опростят. И ще и трябват поне 15 поколения да си възстанови популацията. А ще трябва да плаща и репарации... Освен ако не се присъедини към Русия де. Няма бъдеще там за живите сега.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Русия е 150 милиона. Украйна беше 45 милиона 2022. Сега Русия все още е 150 милиона, а Украйна е под 20 милиона. За 2 години над 50% загуба на население. ТРоест, от около 1/3 падна на 1/7 за 2 години. Та разликата не е 23 пъти, както укропитека казва, а 3 пъти. Вече 7 ;)А ако се вземат в предвид и западните помощи, украйна на практика е по - силна от Русия, но продълкжава да губи. Защо? Ами защото украинците са рунаци и го знаят. И не искат да се бият срещу родината си.

55

Анонимен

преди 2 седмици

А през това време Русия превзема Донбас и за пръв път от 22-ра г. насам провежда истинска стратегическа операция. Ако успее, воцната ще е на приключване.

54

Боби

преди 2 седмици

До дедо Груйо Стокоборота РФ Китай за миналата година е 240 милиарда гущера...(Китай САЩ 600 милиарда) Мислиш ли че Китай не е внесъл и микровълнови и съдомиялни? А РФ защитава производството на РФ еквиваленти на всички лекарства не защитени от Патент. Утре свършва патента на най-доброто и зверски скъпо лекарство за сърце и веднага се появява ГЕНЕРИК РФ еквивалент и то СУПЕР ЕВТИН(Разработка, изпитания и разрешителни не трябват а точно те са скъпите)

53

Боби

преди 2 седмици

До дедо Груйо Както знаеш Сади се Ръж, Ечемик и прочие за да се въртят културите за да има добри добиви дори и без торове Всички тези ги наричат храна за птиченца... не напразно. Проблеми с изхранване на птици в РФ няма Евтини смески бол Но една голяма част от фермерите(дребните) има само по едно поколение птици Раждат се пролетта и през зимата след година се превъщат в мръвка. Е през зимата Кокошките не снасят много(освен ако не са излюпени през есента-големите ферми са с до 6 поколения годишно

52

дедо Груйо

преди 2 седмици

Като са толкова велик износител, защо нямат яйца? Имали опашки за олио, банани и обувки. Микровълнова и съдомиялна било лукс, а аптеките били полу празни. Това питам моето дете..

51

Анонимен

преди 2 седмици

Тия все свалят ракети а градовете им все повече заприличват на швейцарско сирене,от отломки ще да е. Много гърмят тези отломки ей.

50

Боби

преди 2 седмици

До дедо Груйо Да огладнеят ама нейсе не ще да става. За миналата година пак и отново РФ е най-големия световен износител на няколко класа храни... Дори е получила повече финанси от продажбата на храни от колкото на оръжия...

49

Анонимен

преди 2 седмици

Cмърт на Путин!

48

дедо Груйо

преди 2 седмици

Колкото по-бързо фалира блатото и огладнеят ***, толкова по-добре.

47

дяконЪ

преди 2 седмици

3007:60 Скоро Одеса..;снощи успяхме да стигнем до позициите на една тройка Хаймарси изпържени....Намерихме и предадохмв над 36 глави окомплектовани и здрави за обследване от тех специалистите...Още едно франсе (блядолик) даде фира...Черни французи не виждаме, явно са само за разплод на Макарони и други юроджендерасти..;

46

gogo

преди 2 седмици

елче ***, кой хвърля ракети за някакви си двама ранени, я почети малко, па тогиз сричай

45

Петър

преди 2 седмици

От 20 са свалили 25 не лъжете буахаха а

44

Анонимен

преди 2 седмици

Все едно е какво се случва на фронта, цялата човешка история показва, че диктаторите винаги накрая завършват фатално, това ще се случи и Кремълския нахалник. Жалко само за хилядите загинали напразно руски хора.

43

ТАСС

преди 2 седмици

Всички F-ове са свалени и унищожени, всички "Патриоти" - също. Два милиона украински войници, офицерами и генералами избити. Безаналоговите войски на Рассия Матушка Любимая напредват и 2/3 от Украина е под наше разпореждане. Вървим смело напред. К.У.Р.ск для нас е без значение. Космическите кораби на СеСеСеРе напредват към Земята. /// ТАСС

42

Анонимен

преди 2 седмици

Слава на Путин!

41

Анонимен

преди 2 седмици

А нещо за сваленият Ф 16, втори по ред?

40

Български родолюбец

преди 2 седмици

Колкото по скоро се унищожи Украйна,толкова по добре за България

39

Страшно е

преди 2 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

38

Demolition Man

преди 2 седмици

Съборили това, съборили онова... Кажете какво стана или по-точно остана от 60 километрова русофашистка колона и 'Парада на Победата' в Киев.