12

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Нормално да падат рекорди. Температури се мерят от стотина години насам и то не съвсем коректно. Нека праеим изводите след 1000 години, не сега. Тия мерили на летище температура. Ами да идат примерно на някой паркинг на Кауфланд, там сигура е с 3 градуса над рекорда :)

11

Анонимен

преди 2 седмици

На слънце или на сянка.:))

10

Анонимен

преди 2 седмици

Не 49 а 490 да стигне там, та да ги изпече всичките демонични твари.

9

ПЕРНИК ПОБРАТИМЕН

преди 2 седмици

ПРАТЕТЕ ИМ В ЛАС ВЕГАС 1000 ПЕЧКИ КРАКРА ДА СЕ ПОСТОПЛЯТ ДО 134.06F (56,7C) В ДОЛИНАТА НА СМЪРТТА ОТ 1913г.

8

ТАЗИ МАНТРА

преди 2 седмици

Я ЗНАЕМ! НО СЕ МЪЛЧИ ЧЕ НА ЕЗЕРОТО ТАХОЕ В КАЛИФОРНИЯ ПАДНА ПЪРВИЯ СНЯГВ АВГУСТ, А ТИХИЯТ ОКЕАН ЗАМРЪЗНА В ПЕРУ!!

7

анонимен

преди 2 седмици

Важното е че няма да ни дадат визи,рядко дават на малцина.И на мен ми се иска да разгледам забележителностите

6

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 2 седмици

А виж - цитатче от статийка в ИНВЕСТОРБЕГЕ - преди два дни - "реколтата от царевица и соя в Средния запад напът към рекордни добиви." Я глей - "Между Бразилия и Русия те произвеждат зърно в обем, който е повече, отколкото светът някога ще има нужда" ай стига бе? Ми то много хубаво тва глобалнузатоплиане? Има ПОВЕЧЕ ХРАНА ОТКОЛКОТО НЯКОГА ЩЕ ИМА НУЖДА? МИ ЩО НИ ПЛАШАТ НЕПРЕКЪСНАТО БРЕ? Да не искат да ни излъжат нещо и да ни ограбят после?

5

Анонимен

преди 2 седмици

Реколтата в САЩ тази година е РЕКОРДНА, както и в Бразилия. Миналата година - "ужким-най-горещата-в-историята" - реколтата от пшеница и царевица БЕШЕ РЕКОРДНА ГЛОБАЛНО. АБЕ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ Е СТРАХОТНО ДА ИМА УЖКИМ-ГЛОБАЛНО-ЗАТОПЛЯНЕ? Дори в пустините взе да вали редовно?

4

...

преди 2 седмици

епа какво от това!? реално затоплянето тепърва предстои! аз няма да го доживея, но тия дето ще доживеят 2050 и нагоре ще го усетят в пълната му сила! реално това е един от начините природата да намали човешката популация! ще видим дали ще се окаже успешен!

3

Глобалното затопляне

преди 2 седмици

е следствие от глобалната мрежа. Спрете интернет и климатът моментално ще се нормализира.

2

Бай Илийчо

преди 2 седмици

Догодина през 2025 и у нас. Ич да не ви пука. Ежте,пийте,носете си новите дрехи и обувки,и жените да станат по дашни. Видело са е жа са мрие.

1

Абсолютен шок е

преди 2 седмици

температурата в град, разположен в пустиня, да достигне 49 градуса. При това град, пълен с бетон и с над половин милион жители. Нещо невиждано и нечувано досега! Новият апокалипсис!