41

ФАКТ

преди 2 седмици

На всяко прасе му идва Коледата

40

БГ, Н,

преди 2 седмици

Сега, е. Момента, заличаване, на, ДПС, която,е, протурски, движение, ръководено, от, друга. държава, и, разхвърлено, по, други, партии.

39

Тази

преди 2 седмици

...Лелка чувала ли е изобщо, какво значи електронно управление и електронен подпис ! По стар навик, всички "специалисти" ,пробутани ни от Радев, се стремят да саботират държавата и заобикалят законите !

38

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 седмици

КАК ЕЛЕКТРОННИТЕ РЕЦЕПТИ , ОЧЕТИ, ИЗБОРЕН ВОТ С МАШИНИ И ДЕКЛАРАЦИИ В НАП И КАТ ИМАТ ТЕЖЕСТ--- А , ПРЕД ЦИК , НЯМАТ ТЕЖЕСТ.....ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СТАВАТ ДАЛАВЕРИТЕ И ЛЪ ЖИТЕ ВИ ЛИ.......?????....ЕТО ЗАЩО , НЯМА ДА ГЛАСУВА НАРОДА!!!!!!!ЛЪЖЕТЕ НАЙ-БЕЗОЧЛИВО И БЕЗОБРАЗНО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

СМЕХ...

преди 2 седмици

ЩОМ ЕЛЕКГРОННИТЕ ЗАЯВЛЕНИЯ НЯМАТ ТЕЖЕСТ----ЗАЩО ЕЛЕКТРОННИЯ ВОТ ДА Е ВАЛИДЕН ??!??????????????-----ЕТО НЕЩО , КОЕТО НЯМА ЛОГИКА!!!

36

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Какво има да умува ЦИК? ДПС на Ахмед Доган е регистрирано като партия,а отцепеното крило начело с Пеевски не е регистрирано по закона за партиите и нямат юридически статус като партия. За да се регистрира Пеевски като партия,трябва да бъде под друго име.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Добре, подали са документи по електронен път през нощта, в първите минути на 02.09.2024 г. Входящият номер - след 24 часа, след като се приемат документите на другите, чакащи реда си партии.

34

Води се конституцион

преди 2 седмици

Киселова се води конституционалист, а не познава решенията на Конституционния съд, а не познава решенията му! КС има решение по същия въпрос, отнасящо се до ред на подаване на документи в РИК, следователно се отнася и за ЦИК!

33

Радеф

преди 2 седмици

Тази лелка не е в час.

32

от село

преди 2 седмици

Ало, како Киселкова, как да нямат правен статус електронните Заявления след като всичко сега става по електронен път? Ами Вие хем изкуфяхте, *** како ... преподавател по Констуционно право ... и то в СУ!

31

Анонимен

преди 2 седмици

Незнам за Пеевски но виждам как един Доган живее цял живот в лукс самозабравили се около него няколко милионери и наели пак бедни безделници безсрамие наглост безочие бранят милионите си от нищоправене

30

Ха ха,

преди 2 седмици

...чета как Пеевски и Борисов щели да "крадат " пари??? Прекалено примитивно ! Че те след юмрука на Радев , неговите Шарлатани, Пудела на Рашков , ...то пари в държавата отдавна не останаха!

29

Някой

преди 2 седмици

Тази лелка все ни я натрапват , като тонколона на Радев? Документите се подават, а дали ще бъдат приети , е работа на ЦИК ! И доколкото се изказаха вече други конституционалисти, този казус вече е минавал през съда!

28

Анонимен

преди 2 седмици

Щом има електронни досиета електронни рецепти електронни дневници и прочие значи има и електронни заявления и те важат със същата тежест бе другарката.

27

А за

преди 2 седмици

ППДБ важат електронни регистрации, нали? Да ви ... у двойните стандарти!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Защо ми слагаш минус. Дори по време на Ковида когато лекарите лекуваха по телефона аптеките работеха повечето и събота и неделя сутрин от рано вечер до късно. Защо сте неблагодарни хората ?!?

25

Анонимен

преди 2 седмици

Всичките ни депутати красиви като госпожата

24

Тая

преди 2 седмици

плагиатка да не се обажда

23

Анонимен

преди 2 седмици

До мнение. С електронните рецепти тормозят преди всичко фармацевтите които работят в аптека. Тези хора бял ден не видяха от непрекъснати нововъведения . Здравната каса лекарите пациентите всички само искат от аптеките но няма капка добрина за тях въпреки че работят събота и неделя.

22

анонимен

преди 2 седмици

Тая правна нула и измислена доцентка ще я дават, докато Румен Радев е в президентството! Жалко за държавата и народа, още 2 години ще живеем в безвремие!