14

1212

преди 2 седмици

Do 6. .Дай Боже всекиму такъв тормоз. Да ги направи милионери.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Баба ви все на Вайбър е стояла, докато е копала на полето. Аз съм с телефон с копчета и не ми пука...Бях със смарт и едва съм го изтраял да му свърши батерията. Супер неудобна досада, несъизмерима с човешката същност от физиологична и ергономична гледна точка.

12

Анонимен

преди 2 седмици

До НАП лийкс Муамар Кадафи не е казал точно "Ще ви разболяват и лекуват", ама тези, иновативните и отворените ще ви разболеят, за да си тестват връзката по Вайбър и Фейсбук. А пък дали въобще се канят да ви лекуват, е въпросът.

11

НАП лийкс

преди 2 седмици

Не може да се използва публичен месинджър за официална кореспонденция, проумейте го най-после. Не само за НЗОК, и за КАТ се отнася. Претендират да са "държавни институции", а използват Вайбър, Фейсбук и тикток. Още малко и ще започнат да пращат снимките от видеозона по видеочатовете.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Фейсбучни политици се опитват да се грижат за вас чрез Вайбър. Не мрънкайте, защото ще се оплачат от липса на вниманието ви на мобилните оператори, а онези пък ще вдигнат цените. И тъй! Банките се опитват да ви изгонят от офисите си чрез такси обслужване на гише, лекарите ще се опитват да ви прогонят да се лекувате и спасявате сами, по указания в телефона. Ако искате!

9

Гошо имейла

преди 2 седмици

Защо само Вайбър? Прилича ми на това че формулярите по сайтовете на държавата са само в уърд и ексел не е възможно да се попълни нещо онлайн

8

за сведение

преди 2 седмици

има разлика между статут и статус

7

Анонимен

преди 2 седмици

Е затова съм деинсталирал вайбър

6

Анонимен

преди 2 седмици

Защо непрекъснато властта тормозите фармацевтите които работят в аптеките. Те са на ръба на издръжливостта. Много от тях се поболяха. Повечето работят и събота и неделя. Лекарите от поликлиниките и Здравната каса не работят събота и неделя но повечето аптеки работят ! Само трудности за тази гилдия. Не е правилно. Медиите също подстрекават властимащите към злини.

5

Анонимен

преди 2 седмици

По-хубаво по вайбър, отколкото като всички останали да правят отделно тяхно приложение. В България всеки кpeeтен прави приложение за нещо, всеки сваля и инсталира без да се замисли и накрая хората се чудят защо телефоните са им несигурни, хакнати, данните и разговорите събрани и банковите сметки източени.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Нямам вайбър и слава Боже още здравея и от здравния ви статут се не нуждая.

3

Кой

преди 2 седмици

Някой вече получили въпросното съобщение?!

2

Дайте направо

преди 2 седмици

в туитър или за по-лесно по фейсбук, а?!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Не всички имат Вайбър, а и Вайбър е едно от най-продънените приложения.