57

Анонимен

преди 2 седмици

До 53:"Тиафо не е никаква конкуренция на Григор." Същият този Тиафо би Попирин, който преди това би Джокович. Така че, всичко е възможно- "самтаймз уин, самтаймз люн" ;)

56

Ahmed

преди 2 седмици

gregor do tuk. Ste zagubi ot Amerikaneca. Samo Cim Bom

55

Дядото

преди 2 седмици

Ако нащия не глутне бастуна ще отиде на полуфинала!:)

54

Анонимен

преди 2 седмици

Снощи оня който интервюира Григор след мача спомена Серина Уилямс с целия си акъл, че е на трибуните която постоянно я показваха как му се радваше. На нашия му стана неудобно тогава, като знае целия свят за бившата му връзка с нея. Муахахаха...

53

Анонимен

преди 2 седмици

Тиафо не е никаква конкуренция на Григор. Стига нашия да ограничи грешките до критичния минимум, и да го разиграва напред назад, черничкият ще грохне още на втория сет.

52

Анонимен

преди 2 седмици

турците в бг винаги са против бг отбори и спортисти, няма да забравя как всички турци от раград бяха за фенербахче в мача с Лудогорец и викам на единия бг турчин Вели се казва нали си фен на Галатасарай защо дереш гърло за Фенербахче срещу Лудогорец, вика Турция е напърво място, ние сме турци, викам нали си бг гражданин, да ама съм за Турция и всички турци сме за турция и против бг, който ти каже обратното те лъже, всички сме против бг спортисти и отбори, но понякога се правим че сме за тях

51

Анонимен

преди 2 седмици

един познат имам Ахмед - много мрази бг спортисти и отбори и винаги е против тях, живее си в Кърджали и днес го виждам болен - викам какво ти е, болен съм вика, Гришо би, викам защо българин е и за теб е по-добре да бие, попялиризира България, отделно успехите на всеки спортист са добре за Бг, част пт парите се влагат тук, отделно примерно ако някой отбори влезе в групите бг на турнирите идват отбори фенове, добре е за икономиката, вика не, не , искам всички бг отбори да падат и спортисти

50

Киро Шиндлера

преди 2 седмици

Мачът с Тиафо няма да е лесен хич...има добри удари Франсис ...па си е и у дома...стискаме палци на ХуДими.....

49

Добър човек

преди 2 седмици

Винаги ми е кеф като гледам как блатничето пада

48

do 47

преди 2 седмици

До Анонимен: Болността на мозъка ти се състои в друго - каза "България победи Русия" . Очаквам във Вторник да напишеш България победи САЩ. Ще го направиш ли, оли?

47

Анонимен

преди 2 седмици

До do 37 Болният мозък си ти. В тоя космополитен свят на спорта едва ли двамата се изживяват кат "представители на два приятелски славянски народа". Там няма "колективен запад" и "изконни ценнсти" - само два термина, които успешно илюстрират мозъчната ви копейска инфекция.

46

Анонимен

преди 2 седмици

До До в интерес на истиНе знаех! Може. Само знаех, че Топалов е по Испания :)

45

Анонимен

преди 2 седмици

до 42 Какво е спрял да се занимава нашия с плющялки??? Най-новата му придобивка е една туркиня ако не си разбрал. :)))

44

Анонимен

преди 2 седмици

Браво!Нашето момче се бори геройски въпреки болките в коляното и спечели!Респект!

43

do 37

преди 2 седмици

България надвила Русия. Ти си много болен мозък. Двамата са много добри приятели, противно на разбиранията на местната евроатлантическа сг.н - българи и руснаци са 2 приятелски славянски нации

42

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на момчето,спря да се занимава с *** и веднага дръпна ...

41

Грешка

преди 2 седмици

Функция живее в Испания.

40

До в интерес на исти

преди 2 седмици

Функция от години живее в Испания и щабът му е почти изцяло от испанци.

39

В интерес наистината

преди 2 седмици

Напротив, Гришо и Андрей са първи приятели, май и двамата живеят някъде в Монако, и тренират заедно. В момента по-силния руснак е Медведев.Истината за вчерашния мач е, че Гришо направи ОГРОМЕН брой грешки, което е много, много притеснително. И аз искам да го видя на полуфинал, че и на финал. Но за целта ще трябва да намали грешките 10-на пъти.

38

Григор

преди 2 седмици

Е сред 8те най- добрия на US open,20 000 го аплодираха,след мача Матс Виландер се изказа много ласкаво за него.Но българският *** разбира от всичко и най-обича да плюе.