127

uha

преди 2 седмици

До соломон паси ***: Братчед, що не си спретнеш едно текезесе на село , да си гледаш чушки и думатита и да отчуваш овци, краве и свиньета? Ами се пънеш да писуваш по газетите. Ако го направиш текезесето лично Нинова ша ти връчи лента "Ударник" и два чифта ***.

126

ЛОШО !

преди 2 седмици

Източна и Западна Германия отново са разделени . Щастие за Путин .

125

Танас

преди 2 седмици

Аман от тия немци, дето все се пишат жертви на чужди интереси, лишени от свобода, ама гълтат долари и евра и евтин руски петрол (като бездънна яма).

124

не ги вайкайте !

преди 2 седмици

ТЕ НЕ СМЕНИХА 8 ПРАВИТЕЛСТВА ЗА 2 ГОДИНИ !

123

соломон паси идиота

преди 2 седмици

Докато Източна Германия спрямо Западната няма такива условия и е била много по самостоятелна и свободна отколкото Западна Германия (това го има в докладите на ЦРУ за тях години за ГДР въпреки и тя Източна Германия също е била окупирана ). Те искат преди всичко свобода на изборите Немският народ да избира а не Америка да назначава своите лицемерни предатели служа щи на Задокеанският господар.

122

Анонимен

преди 2 седмици

ГДР -то си тегне към СССР -то. Ти да видиш!

121

Искаме си трабанта!

преди 2 седмици

Германия с трильони евра не успя да оправи ГДР то, кво остава за Бг. От където мине КГБ само схеми с ДДС и политика, нокой не ще да копа с мотика.

120

Бай Иван

преди 2 седмици

Крайно десен в наши дни- не си съгласен питекантропи от третия свят да грабят, ръгат с нож и изнасилват теб или семейството ти на публични места.... неолибералите са по-голямо зло дори и от последователите на ***.офила мохамед ;)

119

Анонимен

преди 2 седмици

Западните немци изградиха неръкотворна огромна Берлинска стена в общата държава! Пъти по- висока от комунистическата! Днес стената е стотици километри и пресича живота на хората и сърцата им! Бетонната стена беше нищо, жалък опит да разделиш един народ, но днес....

118

ПОЗДРАВЛЕНИЯ?

преди 2 седмици

"Източна и Западна Германия отново са разделени". НЕОЛИБЕРАЛИЗМА И Т.НАР. ТОЛЕРАНТНОСТ САМО ЗА 10 ГОДИНИ ПОСТИГНАХА ТОВА, КОЕТО КОМУНИЗМА НЕ УСПЯ ЗА 40. ПОЗДРАВЛЕНИЯ

117

Исо Хазара

преди 2 седмици

Да викат "Шкорпионс" и майничката Клаус Майне да пеят пак в Горки Парк за "Вятъра на промяната"... :)

116

Анонимен

преди 2 седмици

До74 Факт е , че западните и източните се различават . Но това е така ,защото източните не желаят да дават продукт и услуга на стандарта на западните . На кратко казано не им се работи , гледат да се скатават в схеми за леки доходи. Източните не могат да се равняват на един обикновен мигрант / гастарбайтер от Турция през шейсетте години / защото е свикнал на готово и да получава социални без труд. Другите от Полша , Чехия ,Унгария или Югославия отвориха си фирми и се развиват по световни стан

115

Анонимен

преди 2 седмици

Като са националисти да изгонят тези с 40 те бази от страната си или техният национализъм е да си против араби и турци.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Европа няма да стане американски тип коптор за емигранти.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Партиите на евростатуквото трябваше отдавна да си ходят за да се сложи край на еврог.ейския съюз и Европа отново да е обединена от портогалия до Урал поне . Засега еврог.ейския съюз издига нова берлинска стена в Европа за да бъдем разделени и без достъп до нашите европейски ресурси .

112

Анонимен

преди 2 седмици

Когато бутнаха стената разликата между гдр и фрг беше от тук до луната. ФРГ-то им даде 100 милиарда марки да си оправят *** и сега пак недоволни.

111

Анонимен

преди 2 седмици

И ще си припомнят трабанта.

110

К О М У Н И С Т

преди 2 седмици

Така трябва да е! Това е правилното!

109

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 2 седмици

До Същото като Франция България демокрация ли е?

108

Анонимен

преди 2 седмици

Мааааллииииииии майкоооуууууу десните спечелиха в Германия и в други държави ша на изритат към блатная майййкооооууууууу.