11

до 2

преди 2 седмици

До Libre comme air,ама недей така,с две изречения развали цялата пропаганда на този сайт,колко зле е в Европа,как загниват,колко черни имало,в рецесия били и какви ли не още измислици за да може ган4о да се надува,че живее на най-хубавото място,разби на пух и прах усилията на всички *** тук дето се бъхтят от сутрин до вечер да обясняват,че смо в Русия е хубаво

10

Анонимен

преди 2 седмици

Когато е свързана институция , лице или група от схема . Винаги стават трудни за доказване . Това е така защото служителя вътре в институцията чете документите, бави, променя съдържание или крие факти. Правосъдието знае , но си трае. За всички случаи е така не само за кражби на луксозни коли . Отнемат имоти ,земеделски земи.

9

Логично!

преди 2 седмици

Про100 Киро и Кокорчо вече не са на власт...Тиквуня затваря пачки в буркани за зимнина у зайчарника, Електората на ДъПъСъ1 и ДъПъСъ2 са охраняват плажа на Росенец и чакат Ристю Мравояда и Иво С8ин4еф да акустират с гумената лодка,Кака Корни Импексова иска да шамароса Зафирката като мъж с мъж,Двуличие и Истерически Зоопарк скоростно произвеждат боливуудски продъкшани с ютюбЪ,малкото ДъПъСъ-ИТН се скриха в телевизийката си,че им секнаха заплатките от НС,а толкуу им се работеше... НЕма кой :)

8

Bobiturboto

преди 2 седмици

Няма спад. Февруари ми откраднаха автомобила, чисто нов. Бъдете внимателни, и посред бял ден крадат коли

7

Анонимен

преди 2 седмици

Кое му е трудно за доказване? Щом някой управлява чужда кола без знанието на собственика значи е кражба.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Чудесно, вече ще мога да си купя Бентли Континентал ГТ и да си го паркирам спокойно пред блока в Надежда.

5

Ще рече

преди 2 седмици

Спад на кражбите на коли в София, . . . значи завчера са откраднали 3 коли, а днес 2 и има спад с 33%!толкова сте опростели, че нямам думи! Освен граматиката се оказва, че математиката напълно липсва!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Уха, верно? Малии, чакат ни светли бъднини...

3

Джямбаз

преди 2 седмици

Преди години крадяхме чистачки, беееии, ся напреднахми

2

Libre comme air

преди 2 седмици

И в UK си оставям колата да работи...но никой не я краде!!!България е дъргава на мафията!!!

1

Анонимен

преди 2 седмици

По времето на Соца ми откраднаха кормилото на Ладата и я карах само напред назад към магазина, чакайки на опашка за хляб.