34

Ивайлоцар

преди 15 години

Интересува ме най-ве4е дали Луис Карол е употребявал халюциногенни гъби...аз мисля че да....

33

Лилия

преди 15 години

По мое мнение,единственият недостатък на този мил,чувствителен Луис е липсата му на афинитет към малките момченца.

32

free

преди 15 години

tova e izvestno mnogo otdavna. da, bil e pedofil, no sys zadryjki, ne se e realiziral dokray zaradi ob6testvenoto mnenie. dali go opravdava tova, 4e e genialen, ne znam, no ni6to novo pod slynceto...

31

Heреалист

преди 15 години

Вие знаете ли от кога това не е новина ? Например две години?

30

евЗЕНи

преди 15 години

Добро утро!

29

отвратен

преди 15 години

И аз се чудех, защо не можех да му понасям мега-глупавата книга. И на мен книгата ми действаше подтискащо когато бях малък и се опитах я зачета, най-вече защото беше дадена за четене през лятната ваканция. Освен началните страници, никога след това не я дочетох. А ето каква била причината - авторът бил педофил. УЖАС. Пази ни Боже от нас самите и от педофили.

28

HEADMAN

преди 15 години

Horata sme izvrateni jivotni. Ne se i uchudvam che avtora na tazi kniga e bil pedofil. To prikazkata. Ako ne e bil pedi to pone se e drusal iako s neshto silno...

27

преди 15 години

а мен алиса страшно ме подтиска.

26

преди 15 години

Човек винаги може да научи нещо ново!Стига да иска,разбира се!

25

Антонина

преди 15 години

Претендирам,че чета доста книги и що годе имам прилично ниво на интелект,но наистина сега научавам за това какво е харесвал Луис Карол.Това прави ли ме по-*** и ограничена?Човек не може да знае всичко,така че ако за теб това е нещо,което си знаел,за такива като мен си е наистина нещо ново.

24

Фреди Мъркюри

преди 15 години

Аз пък не храесвам нито момиченца, нито момченца, нито дори и кози.Аз най-много харесвам себе си !

23

оня от комина

преди 15 години

:)))

22

преди 15 години

Браво, д н е с б г. Отново показвате колко сте яки. Тази новина е известна от десетилетия, а освен това за хората, харесващи книгите му това няма значение.

21

пъдарят от село

преди 15 години

добре де, този е оглеждал момиченца, дотук добре, все пак човешки същества.Но какво да правим в обратния случай, ако ни попадне коза-геронтофилка?От една седмица една такава бясна коза ме пресреща пред оградата и се чудя вече, как да се прибирам.

20

heheh

преди 15 години

Абре Голями сте умници от ДНЕСБГ браво евалата :) ???Защо ми триете коментарите акъл имате ли бре хора ???Бях написал ''АЛИСА В СТРАНАТА НА ПЕДОФИЛИТЕ ХЕХЕХЕ "Толкова ли е страшно че сте го изтрили ???? Акъл имате ли ,?

19

Handel

преди 15 години

Никога не е било новина и винаги се е знаело.Но има нещо друго което не се е знаело. Например по история учихме как фараоните се женели на 12 години и колко били аморални. Но по това време средната възраст на живота е била 21 години, а 12 годишните са били напълно зрели хора. Така че с удължаването на средната продължителност на живота се удължава и времето на "невръстната" възраст.Даже не по времето на фараоните ами много по-скоро. Дори през 14ти век човек на 12 години се е считал вече за пълнолетен и е можел не само да се жени, но и да управлява самостоятелно имуществото си. Някъде по това време френският крал Филип Хубави е починал на 44 годишна възраст и това се е смятало за преклонна старост.

18

azzzz

преди 15 години

Ужасяващото е как съвременните хора, чиито умове са замърсени от порнографията, са склонни да я виждат във всичко и да я приписват на всеки. И тъжно и невероятно! Навремето един професор сподели, че обичал да седне на някоя централна улица да пие кафе и да гледа как по улицата минават красиви млади хора и му ставало хубаво на сърцето. Тогава ми прозвуча неискрено. Колко е бил прав. Младите хора са прекрасни, в тях има толкова оптимизъм, толкова надежди, устрем към красотата и свежото им настроение е накак заразителлно. Впрочем, ако Луис Карол обичаше да рисува и малки момченца, това би ли променило отношението към него? Откога изборът на модел е станал осъдителен?

17

преди 15 години

Ако под снимката пишеше "Reuters", това какво значи, че е снимак Щефан Ройтер ли?

16

оня от комина

преди 15 години

Тоя гъливер го прочети по-внимателно!:)))

15

Buny

преди 15 години

ne moga da razbera zashto oporochavat i razvenchavat imeto na tozi tolkova dobur pisatel. golqmata senzaciq...