13

gero

преди 15 години

ot tva semeistvo da ne si ti otro4eto

12

до 5

преди 15 години

и изкара ли някой лев бре тъпчо .Да не си Михайлов или Костадинов .Може ли за игра да ти се плаща.Явлезни в мината да те видим на колко ще те осигуряват.И то пък да можеха да играйт .6:1 ха ха ха

11

Д

преди 15 години

Несериозно заглавие!

10

aaa

преди 15 години

evalaaaaaaa! a tia v levski i cska kato vzimat po 10 000 lv pak li shte gi osiguryavat na 700 lv ????????

9

и ловец съм и рибар

преди 15 години

номер 6 Жоро. Не съм футболист, но познавам някои футболисти и не приемам това селско отношение към която и да е професия. Да кажеш ритнитопковец е същото неуважение като да кажеш на някой журналист, че е драскач или джурналист. Въобще злобата и неуважението към другите професии е признак на селски манталитет. Имам съсед, който се занимаваше с професионален футбол, преди да го контузят. Сега си влачи единия крак, не успяха да го възстановят и така ще си остане цял живот. Въобще този мироглед, когато си мислиш, че само твоята професия е трудна а че професиите на другите около теб са супер лесни, това не мога да го възприема.

8

qqq

преди 15 години

Абе тея нормални ли са - кой футболит в А група взема под 2000 лв?

7

developer

преди 15 години

Аз получавам повече от ритнитопковците, а ме осигуряват на 380 лв. Баси мамата. Няма провсъюзи. Да го и Тренчев и оня другия комунист.

6

Жоро

преди 15 години

Ти да не си футболист?

5

и ловец съм и рибар

преди 15 години

"ритнитопковец" ??? Аз мислех, че тази дума я използват само бабите и дядовците. "драскачи"- "джурналисти" :) :) В днешно време "ритнитопковците" печелят милиони а "джурналистите" и "драскачите" лапат мухите :) Несправедлив свят. Когато бях малък в нашия блок имаше едно семейство ***,(по точно майка българка и баща ***) -имаха две деца, малкото приличаше повече на майка си беше рижаво с червена коса, по-голямото се беше метнало на баща си, черно отвсякъде, вече голям *** тинейджър и докато играехме пред блока мач *** дойде да ни убеждава, че не трябвало да играем футбол, защото с ритане на топка не можело да си изкарваш хляба и че сме били ритнитопковци и че сме си губили времето. Явно беше начетен като нашите "джурналисти" ***. Много беше образован :) :)

4

преди 15 години

A minimalniq osiguritelen prag na lekarite e 400lv.

3

преди 15 години

Минималният осигурителен праг на лекарите е 400лв.

2

преди 15 години

е как , нещо не се връзват нещата - ще взимат всички под масата заплата над 1000 лв. а ще ги осигуряват на 750 .. хм ..

1

Shnur

преди 15 години

Ima greshka v zaglavieto