94

Непознат

преди 2 седмици

Такава простотия сътвориха тези, които стояха до Нинова, като я изключиха от партията, че никой нормален разум не може да го приеме. Всеки отдаден в работата си човек, нека си направи изводи - какво може да му се случи, когато се раздава изцяло и се опитва да бъде честен, справедлив. И то се случва много често. Накрая разбира, че е бил само използван, изцеден да оправя бакиите на някого и после ритнат. Нинова да им такова май...и да ги остави да се поСерат окончателно. Няма и да влязат в НС.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Само слабо-умен чобанин може да гласува за това нагрухано и болнопрасе от снимката ,узурпирало бсп

92

Чегъртай

преди 2 седмици

Чегъртачката до край! Наесен баба Яга под 4%. Сега е момента да научиме истината за бандитския преход, мутризацията на иначе не дотам грамотни момчета, тарикатлъците и конспирациите на ДС, активната роля в разграбването на държавата от генералитета на Джуровата армия, вишите милиционерски кадри и техните слуги. След още избор два и някоя и друга санкцийка от ЕС току виж катарзисът станал и без закон за лустрацията. Няма да има за лапане.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова ще цъфне утре с някое движение от типа на Първанов. От два месеца тя нарочно правеше изпълнения, за да влиза редовно в новините. Не е случайно, че медиите я даваха всяка сутрин, защото така са им наредили отгоре.

90

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки подръжник на БСП е или над 70 годишна възраст или на снимка по травопостове и входни врати на блокове ! На БСП трябва да се дръпне кабела за командно дишане !Същото го виждам с ГЕРБ ДПС . Партиите на измисленият псевдо преход умират .Това е хубаво нещо. За псевдо демократите които още го карат на протести 1990та тях ги забравете,кълняха се и излъгаха ."Коалицията Демократична България " от разпръснатото комунистическото СДС (ОДС ,ДСБ и Зелените) нали ги видяхте за някой далавера скочиха в "некоалиция" с БСП ,ГЕРБ и ДПС

89

Тва е

преди 2 седмици

Най-големия проблем на народа, както и кое дпс ще се регистрира първо. Моля дръжте ни в течение . Тва е по-важно от водата, от тока, от избитите по пътя. Благодарим за високото ниво на журнализъм. Също и на кой са "сараите" да бедния народ тва е жизненоважна тема

88

Анонимен

преди 2 седмици

Много сте неугледни ВГЗ. Нямате чар,достойнство.Иска ВИ се, но сте дърводелци

87

Анонимен

преди 2 седмици

Айда и БСП отиде у реката. На изборите ще са 4-5 %и около 12-15 депутата, на следващите пред срочти аут . Явно и Гуцанов и Зафиров изпълняват заръките на една Галя. Лево у България скоро нема да има.

86

Каптагон

преди 2 седмици

един вид децата на активните борци си вземаха бкп от децата на външнотърговските дружества.

85

Анонимен

преди 2 седмици

До Алоооо Е как таковци ,гуцановци ,герговци ,кирчовци и още много знаини и не знаини врагове на Нинова

84

Анонимен

преди 2 седмици

Корнелия си взе, каквото си взе!

83

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте си отбора от тишина в спалнята ,от цвят на цвят и все такиви

82

Анонимен

преди 2 седмици

Тичайте при резидента за ала бала, докото Киро не ви е изпредварил, че иначе лошо, под чертата.

81

Анонимен

преди 2 седмици

До КВО СТАА , БЕ...е,как кои гуци ще издигне още един огромен блок на държавна земя

80

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя Зафиров има обаяние колкото на препикан увяхнал фикус!

79

Алоооо

преди 2 седмици

Чия е прокуратурата бе, аланкоулу? Изменници, предатели, край с вас.Защо да е виновна Нинова за отлива от БСП? Партията е наследник на БКП, когато имаше ред, законност, разбирателство, грижа за всички равнопоставени хора. Имаше и изцепки на хора, чиито наследници си мислеха, че партията им е бащиния. Срещу тях се противопостави Нинова и те поведоха битка с нея. Времената са други. Кой днес иска ред... Да не би онези 60 хиляди млади хора, които дивяха на концерт на някой си. Или наркоманите и др

78

Зозо

преди 2 седмици

Тоя Фред Флинстоун да взаме да се изкъпе и обръсне. Неделя е все пак :))))))))))))))))))

77

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова имаше поне някъв извратен чар. Новите бе се па ре са пълна нула.

76

КВО СТАА , БЕ...

преди 2 седмици

...от БСП-то , намериха ли , кой е задигнал парите от Държавната сусидия за изборите.... или пак ще остане като "партийна тайна" , като тогава когато обраха касата на партията ...ха,ха,хаааааааа...?

75

Анонимен

преди 2 седмици

Ти не ставаш и за пъдар неграмотнико ,Нинова е класи над вас .