45

ko4o

преди 15 години

обизяна, бегимота-крокадила, кашалота и бг

44

ko4o

преди 15 години

обизяна, бегимота-крокадила, кашалота и бг

43

бай х

преди 15 години

дори да е вярно, че той не е имал и представа кви ги върши и е жертва на зимама, все пак остава един много мътен момент - въпросната *** му е обяснила, че се искат 937 хиляди евро и 3 млн, евро като ПОДКУП - и той се съгласил, дори платил част от парите. Е, ДАВАНЕТО НА ПОДКУП НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЗАКОННО ПО КОНСТИТУЦИЯ? защо е пуснат без никакви обвинения, след като и сам е признал, че е приел офертата?

42

yt

преди 15 години

*** гаден. корумпак.

41

преди 15 години

За всичко са виновни журналистите. Така ами, изобщо не става ясно за какво точно е бил измамен Драшков:1. За това, че имотни сделки се вършат в кафене?2. Че цената е едикаква си + подкуп?3. Че правното основание за сделката е "една жена каза"?4. Че разплащането е в брой на ръка, нищо че сумата е космическа?Ми така де, не ми стана ясно в какво е измамата. За това и коментарите са такива. Дописката е подвеждаща.Горкият той, горките ние. Как беше в един БГ филм: "Господа жертви". Да са Ви честити наивниците. Да сте честити наивници.

40

шишо бакшишо

преди 15 години

А като е дал 3,000,000 евро подкуп,това не е ли КОРУПЦИЯ!?Егати и съда!!!

39

преди 15 години

всичко си идва на мястото ! ! сега ще му се извинят

38

преди 15 години

само му вижте хрисимата и невинна мутра с леката пренебрежителна усмивчица.....ами така е като НЕ ходим да гласуваме ще ни щракат отзад по най-безцеремонен начин

37

Ясенчо

преди 15 години

Петър Драшков не е съзнавал че борави с фалшиви документи.Да ,да не с тия евтини номера!Защо тогава е дал подкуп от 1 мил.лева.Защо е побързал да тегли кредити на базата на тези имоти.Защо тогава ги е продал на цена десеторно по висока на друга фирма.Защото е искал да прикрие далаверата си.А тия от съда колко взеха (комисионна/подкуп)за да го пуснат?

36

t

преди 15 години

e ako sada ne znae 4e moje da go podvede pod otgovornost, zashtoto e dal podkup..........

35

X

преди 15 години

Ако ДАНС не може да излъже ЕС, то поне може да каже на българския съд кой кого е измамил. Иначе нали знаете, че тази служба е получила в надследство чадъра, използван за Георги Марков. Пък вероятно имат и по-съвременни джажи. За такива случаи народът кзва "На краставичар краставици да продаваш". Не мога да повярвам, че някой работил в настаняването на чужди дипломати не е свързан със слубите - това ще е първият случай в света, а като се има предвид колко високо в йерархията беше братчето му в същите тези служби, напълно невероятно изглежда поведение като на 80 годишна баба плащаща на телефонни измамници. Брат му - колега и пръв приятел на кмета на София Бойко Борисов, и двамата братя от службите, пък толкова наивни, дори не са проверили на кого дават 1 млн лева!!! Живеем в Абсурдистан!

34

sartana

преди 15 години

държавата, управниците!Тези са ни повели към дъното.

33

преди 15 години

Eто защо НЕ трябва да се чудим и маяме като ни отрежат и останалите субсидии от EU просто в България никой не е виновен за нищо !!! Това че си участник в съмнителна сделка и даваш подкуп не е престъпление ! само в България страната на Мутрите и Корумпираните ! ДА ВИ ТАКОВАМ ТАКОВАТА СКАПАНИ ПОЛИТИЦИ И ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ НА ВЛАСТТА ГРАМ СРАМ НЯМАТЕ ЕИ... БАХ-ТИ *** ! Вземете се в ръце и свършете малко работа !

32

spooky

преди 15 години

absolutno na 100 procenta sam saglasen sas nomer 19, prosto niama kakvo poveche da govorim, naskoro s brat mi kupuvahme zemia i tochno takava e procedurata, ne moge toku-taka da stavat nestata (pone za prostoliudieto de), a pak i naistina koi ste izvadi hei taka takava goliama suma bez da e proveril nestata pone 100 pati, tova sa milioni, ochevadno toia Drashkov e znael vsichko i e vinoven ama............nali znaete prodalgenieto

31

преди 15 години

Наглоста на този ме изумява,но още по-страшно е безхаберието на съдебната система.Но така е гарван гарвану око не вади.А този едва ли не се изкара светец и нашите съдии сякаш само това чакат и го пускат.Зловонна работа!

30

Svillen

преди 15 години

Правят си каквото си искат *** мръсни ! Трябва да взимаме брадвите и влизаме в парламента и наред ! После всеки да се замисли много добре дали иска да става депутат и защо! Варварщина, ама като няма оправия, времето за приказките изтече отдавна, време е действие !!!

29

преди 15 години

Мдааа един Педофил осъден на две инстанции за педофилия още стои в парламента и си е депутат!!! На всичкото отгоре тоя Кузов от Атака с цялото си нахалство с останалите от Атака внесоха предложение да си вдигнат пенсиите на 1500лв. !! Осъден педофил -депутат и исакd пари от това по-голяма наглост и тъпотия никой сигурно в Европа не е виждал.. А кво остава за такива мошенници като цялата Фамилия Драшкови.. Оххх къде е Караджата да въздаде правосъдие ? Къде е Левски ,който всяка стотинка разход е описвал в тефтерчето си ,защото му е съвестно да харчи комитетските пари.. Не се раждат такива Българи вече... И да се родят , никога няма да бъдат допуснати от хора като Кузовци и Драшковци да ни управляват.

28

преди 15 години

Аз се чудя, как на този изобщо са му повдигнали обвинение. За депутати, роднините на депутати и бизнесмени законите не важат. Закони има само за нас - бедните хорица, дето си плащаме данъците за да може един ден внуците и пра-пра-внуците на Станишев и Овчаров да живеят в разкош.

27

ко речи?!?

преди 15 години

Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото. Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ.Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък.Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон.Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина.Придружено с един отлежал "Мавруд", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди.

26

boby

преди 15 години

Явно премина нуждата да се замазват очите на ЕС и сега почва активната кампания за оневиняване на нашите хора. Спокойно, всичко върви по план ;)