46

Ех европо европо

преди 2 седмици

Oще един просяк след Зеления наркоман !

45

ОтПърлХарбър ДоКурск

преди 2 седмици

Дружна Полска, искайте репарации от Ужясняинците за жестоките убийства по време ВСВ, когато майки са били изнасилвани пред децата им, а децата заковавани по стените с пирони като мънинки Христосчета. Ей за тази гавра , алооо Дружина Полска няма ли да го кажете че бандерасите са били по жестоки дори от нацистите, които гледйки какво вържат украинците са повръщали и са ги връщали в Германия за психиатрични лечения. Абе 1/3 от Ужасняина е редно да се при-Полишира и УКР да ъраят на ична си айна

44

Алекс

преди 2 седмици

До Анонимен41 Когато загубиш война,губиш и територии.Какъв наем те подгони?

43

Алекс

преди 2 седмици

Дуда е прав.Чупи,купи.Олав Шолц да не си прави оглушки,а да развръзва кесията.

42

Анонимен

преди 2 седмици

То и аз искам репарации от Германия, обаче колкото мен, толкова и наглите поляци ще ги огрее. Има международно споразумение след войната с тяхно участие, в което се отказват от претенции към Германия и декларират, че са удовлетворени.

41

Юроатланшити,

преди 2 седмици

в случай на война Германия срещу Полша,прословутия чл. 5 на ОТАН за кого се предвижда военна помощ от "съюзниците" - за метрополията или за буферната територия?!? Въпросът е риторичен, бай дъ уей... :)

40

Анонимен

преди 2 седмици

Поляците дължат на Германия много територия. И наема за нея за поскледните 80 години.Какви репарации?

39

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 седмици

да де, ама ако не беше Армията на Русия (или СССР), по която сега лаят, точно теа лаещите поляци едва ли щеше да ги има. Германските фашисти за 3-5 години са щели да издухат цялата тогавашна Полша през комините на крематориумите на стотиците концлагери там. Същата съдба е била отредена и за украинците в т.н. Генерал-Губернаторство Укриана, или не знам как са я наричали измислено тогава

38

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ са се набъркали надълбоко в взаимоотношенията в ЕС. Падне ли империята, ще избухне невиждана война в Европа.

37

Анонимен

преди 2 седмици

До мак"..трагедията ..причинена от Германия.." - А ОТ РУСИЯ??

36

Анонимен

преди 2 седмици

Сетили се тея за репарации. Пари им трябват...

35

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя в Украйна го посрещаха с радостни възгласи. В Лвов, а сетне го разлюбиха, че нещо им се намръщи. Бай, бай полско

34

мак

преди 2 седмици

Никакви пари, територии и не знам си какво още няма да компенсират трагедията на поляците и Европа, причинена от германия. Но всеки е в правото си да иска репарации, защо да не иска. германия унищожи всичко, в новата история донесе гости, защо трябва да бъде оставена на мира?

33

до 18

преди 2 седмици

"""Защо нямаше някой лош да ни дава територии като на Полша""" ------ Имаше, бе!!!! "Лошият" Сталин, ни подари Южна Добруджа!!!

32

Само

преди 2 седмици

Укрите са по нахални от поляците

31

Анонимен

преди 2 седмици

Частично е прав. Както ние трябва да искаме репарации, че червената армия ни изнесе държавата.

30

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Много моля да се обърне внимание на еврейската мутра на тоя полски к.ъ..р..л..е..ж,който е едно към едно в прилика с бисексуалният аврамов потомък Сергей Стани Шеф !!! Да живее Невинният Германски Бългатски Народ ! Да живее Великата Българо-Германска Държава! Този оът на поредният месия ще му заврем кръста през отдолу та до горе,че да няма повече месии фалистки еврейски психопатични. Спокойно,достойни наши сънародници Германци! Няма да има вече Полша! Нито Австро-Унгария ромска!

29

Анонимен

преди 2 седмици

Поляците са се налапали с немска зема, но искат още. Най-добре цяла Германия.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Полския померан да не се обажда.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Добре може да ги иска, обаче редно е и другите да поискат.. Немците нападаха и други държави не само на Полша така, че имат право за репарации и останалите