198

Русърмак

преди 2 седмици

Русия,Сърбия, Македония...все оплетени в национализъм и бедност, лъжи и полицейщина. В крайна сметка.Който е с Русия стига до просия...

197

Тоя

преди 2 седмици

Ще го запомня с приветствията му към невидими поддръжници !

196

Сръбско мекере

преди 2 седмици

Путин + Вучич = Путич

195

Мдааа...

преди 2 седмици

България не осъзнава, че прави услуга на макетата, като ги спира към ЕС, който се е един тумор.

194

Анонимен

преди 2 седмици

Сашко що се правиш на улав?Разгрива Балканите с непрестанни провокации във всички държави,все сръбско,все на баща им.Свикнали с колониална политика и високомерие,че са нещо висше.Успяхте да смачкате българите след войните с насилие,забрана на езика,затвори,малтретиране докато ги изродихте в македонци с нова история,омраза,сега обратно с опити отново да ги посръбчат.Уж съвместни мероприятия и накрая някой извиква,аа сърби сте.Макрон си гледа продажбите и точно сърбета да въоръжава след тези войни

193

Сцена

преди 2 седмици

От филма "Момчето си отива" !

192

Анонимен

преди 2 седмици

Вучето Дучето нещо се е объркал.Не България ,а Сърбия спира РСМ с удбашките си методи и анбългалската политика дирижирана от Белград.Дучето не бърза ,защото целта му е РСМ да стане сръбска провинция с платени политици марионетки.Ей на Мицко и новото Куку Президент се държат като ратаи на Сърбия.И толкова е унизително че няма накъде.

191

Кралят на Бонго

преди 2 седмици

Този и неговото поколение няма да видят ЕС. Но трябва да им се върнат визите и да се отменят всякакви търговски споразумения. Тия са тумора на Балканите.

190

тоти

преди 2 седмици

Ако се прави на мъж тоя женчо,то Сърбите са я втасали здраво,а бебето от Македония има още много да плаче за мама Бугарска !!!

189

Българин от Пирин

преди 2 седмици

Алооо, консомолчетата и русофилчетата, къде се покрихте?! Къде са ви коментарите за сръбският "братски народ", който ние толкова "близък"?! Къде се покрихте бе? За пореден път сърбетат се изплюха на България, но да знаете, тази статия е западен фейк (западна лъжа). То "братският сръбски народ" никога не би погазил "славянското братство и единство". Чакам коментари от вас сърбите, колко са "велики" и как законово трябва да си възстановят Югославия. Нищо, че тогава бяха прозападно настроени!

188

крундел

преди 2 седмици

не, не ги повтаря, той и неговите "североизточни" братя ги произвеждат, а мЪнкедонските мЪнкедонци ги повтарят...

187

Анонимен

преди 2 седмици

Аре стига с тая българска Македония. Вече не е българска и ние я признахме първи за самостоятелна държава. Настоящото мнозинство там не иска да са българи. Значи не са. За нас остава да се преборим за историята и за правата на хората там, които все още се чувстват българи. Точка.

186

Анонимен

преди 2 седмици

Само простака Слави може да вика Македония докато ни плюят заедно със Сърбия в лицето. Да ходи да ги цуне и да млъкне най-накрая

185

Анонимен

преди 2 седмици

188 Вардарска Македония е била винаги българска земя. Ниш е български град. Белград е основан и модернизиран като град, от български цар, който е поставил в него своя васал Лазаревич.

184

Анонимен

преди 2 седмици

179 Как ще ни обичат сърбите, които през късните средни векове са си направили държава на българска територия и то с наша помощ, чрез династичен брак с българска принцеса и сръбски княз. Стефан Душан е полубългарин, майка му и баба му са български принцеси. Царството му е дадено от българи и гърци, без бой и е траяло само 15 години.

183

Анонимен

преди 2 седмици

Не е вярно, СМакедония повтаря лъжите на Вучич. Македония е сръбска и ако имаха половин мозък на пиле щяха и сами да го разберат.

182

Анонимен

преди 2 седмици

Сърбите са яли страшно много бой от нашата армия ....Ако се наложи ,отново ще ги премажем ...

181

Анонимен

преди 2 седмици

175 Простациса тези, които драскат по исторически средновековни артефакти и заличават навсякъде, където пише" българи", "български цар"... които чупят с чук паметници на загинали войници, както в РСМ го правят. Които палят там българското знаме бият българи и палят клубовете им. Които се отричат от род и родина, като санилната баба Смиляновска. Която не помни какво е яла вчера.

180

Анонимен

преди 2 седмици

Русия си отнася боя от украинските войски и така си плаща за всички долни ,мръсоттии на Кремъл ,извършвани от 50 години на Балканите ...България беше най - потърпевша от руската инвазия и потисничество ,след 1944 .г...

179

Анонимен

преди 2 седмици

165 Ха,ха,ха, когато България е била империя по тези земи, не е съществувала нито Сърбия, нито Турция, пък най-малко, мини държавицата РСМ, която е държава от 1992.