44

Мен

преди 1 седмица

Като всяко нещо в тази територия на спекула ,шмекери,печалби големи на гърба на отрудения човек и този отрасъл ще приключи.Това е целта,просто все още има едни ентусиасти които поддържат огъня.Целия износ е за Германия и там бурканчето най евтиното е 12 еврейчета,най скъпото е 22 еврейчета.Добре ли е за мазните прекупвачи,всеки ден вдига ли се восъка,кошерите,основите,лекарствата за обезпаразитяване,питките за зимата,пчеларското оборудване,бензина,а времето на човека никой не го брои.

43

Няма смисъл

преди 2 седмици

Пчеларството е неблагодарна неоценена работа , гледах пчели преди време само наливане на пари без възвращаемост и се отказах може човек за хоби един два кошера да гледа за себе си но за бизнес умряла работа

42

Анонимен

преди 2 седмици

10 процента мед 90 процента захар че и висока цена искате ай сектир

41

90% спад

преди 2 седмици

тази годиня няма ,,..сухо мниии

40

Анонимен

преди 2 седмици

Има 1 вид пчелари.биологични мераклии-професионалисти, които знаят много и правят всичко по учебник .Правилно гледат пчели,не им взимат всичкият мед и не им слагат захар Не се вълнуват от добиви ,пари и печалби. Пчелартвото е е изе да забогатеш .Има и други99.7% са другите и не са пчелари,а шмекери практии дилъри. Те .наливат сюроп и след седмица вадят и подават оцветен сюроп в буркани.

39

Пчелар

преди 2 седмици

Сам гледам пчели сам пша и вадя МЕД. Който ви лъже че много мед има без да слага захар не е така. Пашата намалява много болести *** и джиесем кули пчелите умират. Има разход и много труд втов природата се промени.Тези горещини е са добре.Истински мед под 100лв буркана нямам и не давам. В Египет след 3500г една делва с мед открили Меда не е мръднал.

38

Анонимен

преди 2 седмици

субсидията стимулира свръх производство

37

Exo

преди 2 седмици

До Анонимен От интернет се купува на тенекия и после си го разфасоваш.

36

Един Българин

преди 2 седмици

За едни тази година е много добра, но покрай пестицидите други имат проблеми като всяка година. Аз си купувах от с. Гинци, но и там взеха да смесват с някакъв "глюкозо-фруктозен сироп" и кой знае още какви ***, които не се захаросват никога. Когато моите производители нямат мед просто няма да купувам и ползвам колкото и да е полезен за малки и големи. Няма интернет магазини , на никой вече нямам вяра. Да беше само смесен с украйнски , а то не е ясно какво е.

35

ВАЖНОТО Е ЧЕ

преди 2 седмици

ТЪРТЕИТЕ ЧИНОВНИЦИ В СОФЕТУ С ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ И БОНУСИ, СЕ МНОЖАТ И СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ НА БРОЙ > накрая няма да има България

34

Джо

преди 2 седмици

До 13 : Приятел, меда се казва кристализирал . И недей да лъжеш хората да ядат пиа с мед след като на кашона с основи пише че не трябва да се консумират.

33

Еврогейец

преди 2 седмици

В името на евроатлантическите ценности трябва българския мед да се нищожни!!

32

бл.134 в Zап. парк

преди 2 седмици

Махайте ги тия пчелари .Да са инвестирали във фотоволтаици и апартаменти в София и морето.

31

IQ 3.14

преди 2 седмици

Не знам какво реват и се оплакват. То цялата държава потъва, а те даже тръгнали да пишат на министерствата. Първо, че нямаме държава от 4 години, 2ро - Внедрете си в главите, че държавните институции не са тук за да ви помагат. Те съществуват за да ви пречат.

30

Анонимен

преди 2 седмици

А ти защо мислиш, че повечето ПЧЕЛАРИ не правят така? И като дойде някой т. нар пчелар/прекупвач и ти каже цена на едро 3,5 лв къде отива затворения цикъл? Количеството мед, което ще продадеш на дребно дори на цена 8-10-15 лв(зависи от вида мед) не може да ти донесе оборота и печалбата, необходими за подготовка на пчелина за следващата година! Всеки пчелар се стреми да си реализира меда макс. бързо. Ама е лесно отстрани-купуваш крава Милка и продаваш шоколад!

29

До 28

преди 2 седмици

Правя мед. Слагам го в буркани като регистриран производител. Продавам директно в интернет през собствен онлайн магазин. Имам страници в социалните мрежи, специалисти по дигитален маркетинг и реклама. Да продължа ли да обяснявам или схвана? От такива производители купувам истински мед. Относно имам крава- да има и такива производители. Например- Бредас и още десетки.

28

Анонимен

преди 2 седмици

До 26-я ни светни за тоя затворен цикъл? Имаш крава, правиш мляко и сирене и си ги продаваш на жената и децата!? Това ли е затворен цикъл?

27

Анонимен

преди 2 седмици

Поредния сектор от почти унищожената българска икономика, който ще бъде закрит тотално. Но пък за сметка на това си имаме ЕС!!! А българомразещитекопелдаци -марш в каналамухльовци комлексирани!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Да си направят затворен цикъл на производство. Не е сложно. Вярно, че са функционално неграмотни на 90%, ама не е сложно. Купувам от 4 места мед директно, демек има и мислещи пчелари. Ама българите са така- 80% неграмотни.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Че нали трябва да помагаме на братска Украйна, на братски Китай - пазарът е залят от вносен мед. Е, който си купува от пчелар, добре прави, но по 4 лв не са ми предлагали. Най- евтин - 7 лв, и то, полифлорен, не е акация.