15

Анонимен

преди 2 седмици

До 1: Като човек отвътре, мога да потвърдя, че е пълно с търтеи, които само чакат заплатата в края на месеца! Разбира се, има и много свестни момчета.

14

Да са смели ???

преди 2 седмици

Смелостта е липса на въображение неумение да си представиш какво ще ти се случи или на какво ще приличаш след като извършиш някаква постъпка !!! Тоест не заставай срещу трактор когато бясно кара срещу теб ! За да застанеш значи ти не можеш да си представиш какво ще ти се случи след малко .....Може и да си смел и безотгаворен ,смел до лудост да си смел от страх ....на фронта смелите ги убиват първи !

13

Да са смели ???

преди 2 седмици

Мноо ми е интересно правилото за смел или някаква дефиниция за смелост ! И още нещо -- беседите и психо изпитите са за да влязат нашите хора ,точно там е делаваерата !

12

Анонимен

преди 2 седмици

Във Враца във затвора, наемат хамали директно от строежите, ако баща им е началник в затвора разбира се. И се пудиме защо тази система на МВР и ГДИН са толкова прогнили?

11

баба Пена

преди 2 седмици

И три бона да им направите заплатите файда няма да има защото човек трябва да има акъл за да си подрежда семейния финансов бюджет. Като печени търтеййй мързелановци за полицая няма значение, той харчи като разпран и по фустите парите заминават

10

хумор

преди 2 седмици

До Анонимен.Има един до толкова е влюбен в пагоните,че *** изхвърля по чехли,къси *** но с рубашката.На гърба и пише-гранична полиция.Наскоро купиха панелката.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Малко фиктивни са тия места. Даже и да звъннете да кандидатствате телефониста Ви предупреждава, че обикновено заплатите се раздават на връзкари и няма смисъл въобще да кандидатствате.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Направо да ги прехвърлят на турската граница и толкова.

7

Ядрен вампир Z

преди 2 седмици

Като свърши летния сезон!виетнамците и камбоджанците дето ги вкарахте да бачкат ги пращаите да вардят границата.Нормален човек не би работил таквас работа

6

Анонимен

преди 2 седмици

"Ако първият въпрос на някой кандидат е какво е заплащането, той автоматично слиза по-назад в класирането. Ама разбира се, човек се очаква да е готов просто така да си рискува живота, да работи в жега и студ, и през нощта, какво заплащане го интересува? Ще работи за честта; сигурно и сметките с чест ще ги плаща?

5

хахаха

преди 2 седмици

тва го публикувахте преди няколко дни бе :)

4

Мчи тъй де

преди 2 седмици

А, защо им е да наемат още гранични полицаи като по цялата северна граница има толкова много гранични? Като влезем в Шенген кво ще ги правят тези излишните? Направо да ги прехвърлят на турската граница и толкова. Който не иска рапорта и навън.

3

Ицо от ДБ

преди 2 седмици

Колко ще е мизата, че носталгията по граничната бразда ме хвана яко..

2

Свидетел

преди 2 седмици

След данъчните, тия са най-мразените от народа.

1

Ужас

преди 2 седмици

Още търтей на народна хранилка .