139

Ilko

преди 1 седмица

Световно известни звездиЛепа Брена в България през 1990 г. и голямото й турне, когато тя се появява на препълнения стадион Васил Левски с хеликоптера на Тодор Живков. Продадени 80 000 билети (с тогавашна единична цена 20 марки) организатор на концерта е Дирекция музика Кюстендил, зрители са изпълнили и тунелите на входовете.

138

Смях

преди 2 седмици

В залата, имаше таван 60.. 😉 Лъжливи новини отново в полза на гнусния запад.. 😉 Лепа Брена и Слави са имали повече публика на този стадион!

137

Бърза справка

преди 2 седмици

Бърза справка можехте да направите преди да напишете тази новина с очевидно фалшива информация! На Лепа Брена концерта беше посетен от коло 100/110 хиляди души. На Еди от 60 000, не 70, както сте написали. Така, че да.

136

Калбо

преди 2 седмици

Не мога да разбера някой от българите защо намесвате Русия Путин руският певец шаман какво общо има с този концерт някой *** съвсем са се побъркали да пропагандират джендърската политика и пропагандата срещу Русия Човекът направи много добър концерт добър изпълнител и пише много добри песни

135

Анонимен

преди 2 седмици

Ни лепа,ни ширан....Друго ниво МУЗИКА ми е на вълната.

134

Пропов

преди 2 седмици

Хахаха тук вървят сравнения със сръбската певачка Лепа Брена и то от хора, който хабер си нямат от модерна музика. Ка ще сравняваш, като не знаеш нищо за единия обект?! Начии като си наистина ***, даже не можеш да осъзнаеш колко си ***. От там почваш да се излагаш тотално, като си вреш бездарния нос на всякъде.

133

До 119

преди 2 седмици

Виж, не си прав да сравняваш Ед Шийрън с това лъскаво бездарие Тейлър Суифт. Шийрън е наистина качествен музикант, певец и композитор, който прави и изпълнява качествена поп музика на ниво. Точно Т.Суифт е пример за изкуствено създаден медиен продукт.След година ще бъде забравена. Шийрън ще се помни дълго. А Westlife са страхотна бой група, имат големи хитове! Другите са trash.

132

Анонимен

преди 2 седмици

Не е имало 70 хил души със сигурност, това е силно преувеличено! Не знам дали и 60 хил са се събрали. ( през 90тте години М.Джаксън събираше толкова на турнето си Dangerous 70- 80 хил по стадионите) В Букурещ са го гледали 70 хил, но тук?!....Освен това в Букурещ видях на сцената на Шийрън някои специални магически цветни ефекти, които в София не видях. Фен съм му, но

131

Някой

преди 2 седмици

Къде сравнявате Лепа Брена с тоя ***?

130

бе не знам

преди 2 седмици

Тогава по Свободна Европа цитираха Сашо Темелковски,който каза,че "Тито и Димитров не можаха да вкарат България в Югославия,ама Лепа Брена може на минутата,заедно с кучетата и котките!"На стадиона е имало между 100,000 и 120,000 човека!Тоя рижия д же ндъ р не го знам,да е жив и здрав, но аз никога не съм пи кал клекнал,няма и да го направя!

129

Истината е, че

преди 2 седмици

В БГ концерт на който не се щрака с пръсти, не може да е добър концерт

128

Анонимен

преди 2 седмици

От Куин през 2016, не беше имало толкова добър концерт у нас!

127

Аполлон Вангелов

преди 2 седмици

Фахрида Яхич = Леба Брена гостува на 11 септември 1991 година !, на васиилис лески стадион !..Каква среда на 90-те ???..И БЕШЕ КАЦНАЛА С ВОЕНЕН ХЕЛИКОПТЕР МИ-24 ХИНД НА КРЪГА В СРЕДАТА НА СТАДИОНА ....ТОГАВА ИМАШЕ НА 80 ОО0 ЧОВЕКА -СОФИЯНСКИ СЕЛЯНИ И ЧАЛГАРАНСКИ КЮЧЕКЧИИ.....ВЧЕРА ТОЗИ ОЛИГГОФФРЕННН ИМАШЕ 40 ХИЛЯДИ ТИЙН-ДРОГИ +, и ЛГБТ-ГМО ДЕЦА .

126

Анонимен

преди 2 седмици

До 124 да бе да. Ето какво пише Лепа Брена 2023 година. "24.07.1990 г. знаменитият, грандиозен концерт в София, когато слязох на препълнения стадион "Васил Левски" с хеликоптера на тогавашния президент Тодор Живков. 122 000 българи пяха с мен ".. "ja sam Jugoslovenka".

125

трагедия

преди 2 седмици

ганьофските лузари си дадоха парите на рижав дегенерад, за да го гледат как им показва средни пръсти

124

да бе да

преди 2 седмици

Няма как да е имало 100 хиляди на Лепа Брена,при положение,че на терен долу е нямало хора,а само по седалките и малко на пистата.Пуснете си записа в Ютуб и вижте.Чалгарите им се иска,но няма как.

123

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера преди концерта минах покрай стадиона, имаше огромни тълпи наредени на опашки, а от стадиона гърмеше неописуем шум и вой, вероятно от "подгряващите". Не бих дал и 5 стотинки за подобно "забавление".

122

До 119

преди 2 седмици

Ами сами си пишат песните, свирят на инструменти! Не е лошо за начало. Иначе да, може да няма голяма разлика между тях, ама има голяма между тях и случващото се в Русия на Шутин! Там какво бездарие цари в момента слава Богу, че още могат да свирят на класически инструменти и да свирят старите неща иначе нищо ново нищо

121

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо сте в грешка.На концерта на Лепа Брена имаше повече от 100 хиляди.

120

Анонимен

преди 2 седмици

Metallica в Москва, 1991г., дори и Путараната не може да събере и половината, освен, ако не ги прати на война. Пак ще се вее американското знаме в Москва, пак и то скоро.